با سلام،من شنیدم دخترا اگر قبلا عشقی تو زندگیشون بوده باشه هیچ وقت فراموشش نمیکنند ،ایا این جمله درسته؟؟؟اگر اینجوره کسی که قبلا عشقی تو زندگیش بوده برای ازدواج مناسب نیستش؟؟؟در این صورت میگن طرف جسمش پیش توست اما فکر جای دیگست،چقدر این چیزهایی که گفتم رو قبول دراید و تا چه اندازه موثره؟؟

،خبری نیست که بخام امار بدم چون من یکی از معیارام اینه که دختری که انتخاب میکنم قبلا به قول معروف کسی رو دوست نداشته باشه نه فقط به خاطر اینکه کسی رو دوست داشته بلکه میدونم احتمال 99 درصد توی طول زندگی هم بهش فکر میکنه( نه اینکه بگم میره طرفش و...)بلکه همون فکر کردن هم برام جالب نیست،چون یک بحثی هست که عشق اول هیچ وقت فراموش نمیشه و این بین خانمها پرنگتره و من دوست ندارم برا من این اتفاق بیفته ( مثلا به این مثال توجه کنید: خیلی فراون دیدم خانمی که میگه شوهرم مرد خوبیه و هیچی تو زندگی برام کم نمیذاره اما به عنوان شوهر نمیتونم دوستش داشته باشم و هیچ وقت نتونستم مثل عشق اول دوستش داشته باشم !!!)و نتیجش هم این شد که سال گذشته یک بنده خدایی هم معرفی شد و توی جلسه سوم وقتی فهمیدم قبلا کسی رو دوست داشته درجا جواب منفی دادم،با اینکه اون خانم شرایطش بد نود و تا حدی با معیارام مطابقت داشت و خود اون خانم هم از من خوشش اومده بود اما این ریسکو نکردم و جواب منفی دادم.چون زیاد شنیدم کسایی که مثلا 15 سال از زندگیشون میگذره اما هنوز عشق اون طرف تو دلشونه با اینکه وقتی منطقی نگاه میکنی میبینی اون اقا یا خانم(همسر فعلی) به مراتب بهتر از اون شخصیه که بهش فکر میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)