به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 مهر 04 [ 23:45]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,307

تشکرشده 2,402 در 566 پست

Array
    سلام دوستان
    واقعا ببخشید خانم مهندس و الهه جان که اینقد دیر جواب دادم. به طور غیرمنتظره ای زندگیم افتاد رو دور تند که اصلا وقت نمیشد فکرمو سامون بدم بیام اینجا
    خانم مهندس عزیز منکه اصلا لحن تند ندیدم. نه متاسفانه تولدی در کار نبود و من همونم که بودم... جراتمندی یک مهارته خیلی سخته که به راحتی کسب نمیشه. من هروقت خواستم جراتمند باشم خیلی زود رفتم به سمت پرخاشگری...

الهه جان به خاطر خیلی عوامل مثل تایید زیاد همسرم از طرف خانوادم، تحت فشار قرار داشتن از سمت دو خانواده که سریعا جواب بدم چون محرم نزدیک بود و وقتی گفتم من بعد صفر جواب میدم حتی مادر پدر خودم گفتن امکان نداره همین حالا باید جواب بدی، کششی که خودم به ایشون داشتم (ایشون شاید 15 امین خواستگار من بود و من به هیچکس تا قبل همسرم کشش نداشتم و کل روند ازدواج رو این کشش واقعا تحت تاثیر قرار داد)...
    شب قبل عقد به مشاورم گفتم جواب دادم و فردا عقده. ایشون خیلی ناراحت شدن و گفتن چرا عجله کردی و منو در جریان نذاشتی. درون لحظه من دلم شدیدا خالی شد و خواستم به هم بزنم که باز مشاورم گفتن الان اخلاقی نیست به هم بزنی و تو که تصمیمتو گرفته بودی...

بله مشاورم یکی به نعل میزد یکی به میخ و من که دختر ساده ای بودم و کمی واقعا کمی احساسی شده بودم اصلا متوجه حقیقت نمیشدم. مثلا از جملاتشون این بود: چند خصلت بد میگفتن و میگفتن البته وقتی قبل ازدواج شناخت کافی حاصل بشه بعد ازدواج ادم چون خصلت های بد طرفو میشناسه میدونه چیکار کنه و سردرگم نیست. مثل کسی که با علم به یک عیب ماشین، اونو میخره و میدونه باید به فکر تعمیرش باشه...

در کل نظر به گذشته برای منی که الان تو این زندگی هستم فایده خاصی جز آه و حسرت نداره...

نه من اصلا شباهتی جز همون یک مورد عادت به تخریب دیگران بین پدر و همسرم نمیبینم و کلا مدل خشم و پرخاشگریشون خیلی فرق داره

و سبک شخصیتی همسرم به جز در خانواده خودشون (مشاورم یکی از اقوام خانواده همسرم رو میشناختن و بهم گفتن سلطه گری در خانوادشون رایجه و مشخصا همسرت اینطورین اما من از سادگی اینو به همسرم گفتم و ایشون خیلی قشنگ از مشورت بسیار پدر و مادرشون و همکاری بینشون و اینکه اصلا تفاوتی بین زن و مرد وجود نداره گفتن و من کاملا عقلم دادم دستشون و فقط باعث خراب شدن رابطه مشاور و همسرم شدم و هنورم همسرم ازون مشاور کینه داره) و همون مدت کوتاهی که جایی باید کاری رو انجام میدادم که با اقایی سروکار داشتم در هیچ جا من سرو کار نداشتم و ندارم خداروشکر و فقط یکی از دوستانم کمی اونم ویژگی هایی دارن که ازارم بده که ارتباطمون در حد چند ماه یکبار در جمع دوستان دیگرم هست که سعی میکنم با فاصله بشینم که صدای بلندشون کمتر ازارم بده

ممنون الهه جان از زحماتت بله باید حسابی همه اتفاقات تحلیل کنم چون الان فقط پیشگیری رو یاد گرفتم اما اگر اتفاقی بنا به هر دلیلی رخ بده درمان خشم همسرم اصلا در توان من نیس هنوز

و اینکه من هنوزم از فهمیدن ریشه ضعفهام به جز اینکه حس ارامش موقتی به ادم دست میده و خودشو دلداری میده و متوجه اشتباه دیگران میشه و سعی میکنه اینکارو خودش با دیگران نکنه فایده ای نیافتم یعنی بین درمان ضعف با ریشه اون ارتباطی نیافتم
    ویرایش توسط شمیم الزهرا : یکشنبه 19 آبان 98 در ساعت 11:07

2. 2 کاربر از پست مفید شمیم الزهرا تشکرکرده اند .

الهه زیبایی ها (یکشنبه 19 آبان 98), خانم مهندس (دوشنبه 20 آبان 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)