نوشته اصلی توسط
سینای تنها
با سلام. از خانم sahar66 مجددا تشکر می کنم که لطف می کنند وقت می گذارند و جواب تمام دوستان رو می دهند. برای من خیلی جالب بود که شما به عنوان یک خانم چنین دیدگاهی دارید که خانم نباید از آقا بالاتر باشه. اما به قول خود شما همه چیز به درک متقابل طرفین باز می گرده. ممکنه یک خانمی شرایط بهتری داشته باشه اما واقعا اهل زندگی باشه و با طرف مقابل بسازه. در مقابل خانم هایی هم می شناسم که از همسرشون پایین تر هستند اما همیشه اختلاف نظر دارند. خلاصه همش به درک متقابل بر می گردد.
سن طرف مقابل برای من خیلی مهم نیست. ولا به خدا من به خاطر مسایل جنسی دنبال دختر 18 ساله نیستم. من فقط دنبال یک نفر برای رفع نیازهای عاطفیم هستم چون سی سال تنهایی کشیدم. نه خواهری داشتم و نه فامیلی که جای خالیش رو برام پر کنه. با اون خانم دکتر 31 ساله هم هیچ مشکلی ندارم. اتفاقا چون خانواده محترم و ساده زیستی هستند فکر می کنم به راحتی می تونم بهشون اعتماد کنم و مدیریت منزلم رو بهشون بسپرم و مادر شایسته ای برای فرزندانم می شن. اما راستش دوست دارم قبل از ازدواج مدتی با طرف مقابلم صحبت کنم تا با اخلاق هم بیشتر آشنا بشیم. اما راستش چون پدرشون روحانی هستند بعیده اجازه بدن با هم بیرون منزل قرار بزاریم و صحبت کنیم. نهایت همون جلسه خواستگاری یگی دو ساعتی صحبت کنیم. در این دو ساعت هم که نمیشه به شناخت کامل رسید. به نظر شما چه طوری می تونم شناخت کامل تری از ایشون بدست بیارم؟
یک مسیله ای هم خیلی فکر من رو درگیر کرده. مسایل مالی هست. من در آمدم همون ماهی 1 میلیون هست. البته خانوادم هم کمکم می کنند. از شما دخترخانم ها می پرسم آیا حاضرید با همچین مردی زندگی کنید؟ از سایر دختر خانم ها خواهش می کنم خواهری کنند و من رو راهنمایی بفرماییند.
متشکرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)