به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سینای تنها نمایش پست ها
    با سلام. از خانم sahar66 مجددا تشکر می کنم که لطف می کنند وقت می گذارند و جواب تمام دوستان رو می دهند. برای من خیلی جالب بود که شما به عنوان یک خانم چنین دیدگاهی دارید که خانم نباید از آقا بالاتر باشه. اما به قول خود شما همه چیز به درک متقابل طرفین باز می گرده. ممکنه یک خانمی شرایط بهتری داشته باشه اما واقعا اهل زندگی باشه و با طرف مقابل بسازه. در مقابل خانم هایی هم می شناسم که از همسرشون پایین تر هستند اما همیشه اختلاف نظر دارند. خلاصه همش به درک متقابل بر می گردد.
    سن طرف مقابل برای من خیلی مهم نیست. ولا به خدا من به خاطر مسایل جنسی دنبال دختر 18 ساله نیستم. من فقط دنبال یک نفر برای رفع نیازهای عاطفیم هستم چون سی سال تنهایی کشیدم. نه خواهری داشتم و نه فامیلی که جای خالیش رو برام پر کنه. با اون خانم دکتر 31 ساله هم هیچ مشکلی ندارم. اتفاقا چون خانواده محترم و ساده زیستی هستند فکر می کنم به راحتی می تونم بهشون اعتماد کنم و مدیریت منزلم رو بهشون بسپرم و مادر شایسته ای برای فرزندانم می شن. اما راستش دوست دارم قبل از ازدواج مدتی با طرف مقابلم صحبت کنم تا با اخلاق هم بیشتر آشنا بشیم. اما راستش چون پدرشون روحانی هستند بعیده اجازه بدن با هم بیرون منزل قرار بزاریم و صحبت کنیم. نهایت همون جلسه خواستگاری یگی دو ساعتی صحبت کنیم. در این دو ساعت هم که نمیشه به شناخت کامل رسید. به نظر شما چه طوری می تونم شناخت کامل تری از ایشون بدست بیارم؟
    یک مسیله ای هم خیلی فکر من رو درگیر کرده. مسایل مالی هست. من در آمدم همون ماهی 1 میلیون هست. البته خانوادم هم کمکم می کنند. از شما دخترخانم ها می پرسم آیا حاضرید با همچین مردی زندگی کنید؟ از سایر دختر خانم ها خواهش می کنم خواهری کنند و من رو راهنمایی بفرماییند.
    متشکرم
    سلام خواهش میکنم آقا سینا
    ببینین من واقعیت رو عرض میکنم و برای همین موجب تعجب شما شدم. چون هیچ وقت طرف همجنس خودم نیستم مگر حق با اون باشه.
    بله طرفین باید درک متقابلی از هم داشته باشن واحساسات و نیازهای همو درک کنن .
    شما درست میفرمایین ما در دنیای احتمالات هستیم و استثنی همیشه وجود داره... اما برای جلوگیری از خطرهای احتمالی توصیه میکنیم که آقا یا خانم فلانی شما به این شکل رفتار کن، اینگونه حرف بزن، این شخص برای شما مناسبه یا نه .
    اشتباه نکنین من از نظر مسایل جنسی نگفتم.. اتفاقا منظورم رفع عطش های روحی شما بود.
    بی شک دختری با سن کم دنیای یک مرد سی ساله رو درک نمیکنه و افکارشون با هم تضادهای زیادی داره. اون زمان تفریح و هیجان هاشه.، دنیای بزرگی پیش روش، ورود به دانشگاه و آدمهای هزاررنگ...اما شما تمامی این اتفاقات رو پشت سر گذاشتین، هیجانها، شور و شوق ها و خیلی چیزهای دیکه..
    من تأکید روی اون خانم کردم چون اون هم مثل خودتون زمان هیجاناتش سپری شده و الان به پختگی خوبی رسیده و درک و فهمش حتی از دختر ۲۵ ساله بمراتب بالاتره.
    گذشت زمان و بزرگ تر شدن به تجربیات آدمها اضافه میکنه و اونها رو مثل آهنی که بخواد شکل بگیره ضربه میزنه و شکل میده. از طرفی محیط زندگی سالم خیلی مهمه. اینکه همسرتون قلب سالم و فکر سالمی داشته باشه ... پاک باشه.
    شما نباید به این فکر کنین که قبل ازدواج با یه خانم آشنا بشین . این همون نقطه ای هست که اشتباهات و ضربات عاطفیتون شروع میشه .. چرا که هر بار به امید زندگی خوب و عشق جلو میرین و هر بار اگر کسی به دل شما بشینه و جا بزنه و بره شما با یک دنیا عواطف و احساسات ناتمام باقی میمونین.(نه کسی در جریانه و کسی براش مهمه)
    برای آشنا تر شدن توسط پدر یا مادرتون از والدین ایشون تقاضا کنین چند جلسه بعنوان آشنایی ازدواج اجازه بدن با ایشون صحبت کنین... برای شناخت آدمها حتما نباید چند ماه وقت گذاشت.. اول اون شخصو در چند جلسه میبینین و بعد اگر رفتار، گفتار و افکارش و حتی ظاهرشو پسندیدین اونوقت اجازه میگیرین خواستگاری رسمی تشریف ببرین. بعد خواستگاری سه، چهار ماه باهاش صحبت میکنین و گاهی اجازه میگیرین که ببینینش و اگر همه چیز اوکی بود برای مراحل بعدی ازدواج اقدام میکنین.
    مسئله ی مالی مهم هست اما اگر منزل دارین و نگران اجاره نیستین تا حدی خوب هست اما یک تومن کافی نیست. با توجه به مدرکتون در دانشگاه یا جای دیگر تلاش کنین سر کار برین . پروژه های مختلف هم در آمد زا هستن و هر چه که بتونه درآمد شما رو بالا ببره.
    یک زن ساده زیست میتونه با این مسایل کنار بیاد ولی یه دختر که همیشه پول داشتن و یا حتی عادی بودن نمیتونه.
    یک دختر که سنش کمه نمیتونه با نداری کنار بیاد.
    من خیلی تحلیل کردم و بشما پاسخ دادم. شما توی همون دو، سه بار ملاقات حداقلی و فرضی که میگین میتونین بفهمین دنیای اون خانم چقدر بهتون نزدیکه و آیا میتونه خواسته ها و نیازهاتونو برآورده کنه یا نه که بعدا آیا پیگیرش بشین یا نه.اگر ایشون باب میل بودن ادامه بدین و اگر نه ادامه ندین و عذر بخواین تا فرصتی دیگر

ویرایش توسط sahar.66 : جمعه 27 بهمن 96 در ساعت 14:00

2. کاربر روبرو از پست مفید sahar.66 تشکرکرده است .

Amirhossein96 (جمعه 27 بهمن 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)