سلام ترنم بهاري جان
بعنوان كسي كه تجربه زندگي متاهلي را ندارد اما با خواندن تعداد قابل توجهي از تاپيكهايي كه همگي تقريبا مشكل يكساني داشتند "وابستگي و دهن بيني همسر " ان هم در همين چندروز دچار بدبيني زيادي شدم و (حتي بدنبال اين بودم كه چطور مي شود در دوران اشنايي متوجه اين خصوصيتها شد )الان واقعا برايم سوال شده كه اين مشكل چقدر قابل رفع شدن هست؟ با دو پستي كه از خانم ها بالهاي صداقت و بي نهايت عزيز خواندم خيلي اميدوار شدم. واقعا براي من در حد اعجاز هستش! حقيقتش براي من اصلا اين رفتارها قابل تحمل نيستند. من مشتاقانه تاپيكت را دنبال مي كنم و اميدوارم اين اعجاز را در مشاوره گرفتن و كاربردي كردن آنها در تاپيك شما ببينم!
ببينم چه مي كني، برايت ارزوي موفقيت دارم ، براي اينكه پستم خيلي حالت اسپم پيدا نكند چيزي كه الان هست در حقيقت
اينكه توجه داشته باش در طول بيست و چهار ساعت فقط سه پست مي تواني ارسال كني، اگر مي خواهي مدير محترم همدردي شما را راهنمايي كنند مي تواني مشترك انجمن ازاد بشي
بدرود![]()

اينكه توجه داشته باش در طول بيست و چهار ساعت فقط سه پست مي تواني ارسال كني، اگر مي خواهي مدير محترم همدردي شما را راهنمايي كنند مي تواني مشترك انجمن ازاد بشي

علاقه مندی ها (Bookmarks)