سلام دوباره.بسیار خوب.
با این متنی که نوشتم فکر میکنم همه ی شما دوستان عزیز نسبتا من رو واقعا شناختید... و فهمیدید که پشت نقاب مددجو چه چیزی پنهان بوده...
حالا میخواهم بپرسم با این توصیفاتی که کردم ، شما من را چه جور آدمی میبینید؟
یک آدم بی اعتماد به نفس و دست و پاچلفتی... درست نمیگویم؟![]()
من توضیحاتی که نوشتی رو خوندم و خیلی تحسینت می کنم مرسی که این همه خوبی
جناب آقای ویلیام عزیز، دوست خوب من، من از دروغ متنفرم!!!! خیلی بدم میاد از آدم دروغ گو!!! ولی اصلا در مورد شما فکر بد نکردم با اینکه دروغ گفته بودی. خیلی نامردی هست که
منو آدم حساب نکنی این که فکر کنی نظر من در مورد شما اینه که دست و پا چلفتی هستی!!!! همین طور کل بچه های تالار . ما با هم دوستیم. برای ما فرقی نداره کی هستی مهم اینه که شما هم یک آدمی حالا با هر مشکلی.
خیلی عرضه میخواد کمک خواستن از دیگران. آفرین به این همه عرضه و توانایی.. اما یادتون باشه آدم از هر کسی کمک نمی خواد.
.
من تو پست اول و دومم خواستم بهتون بگم که همیشه حواستون به روابط اجتماعی باشه. سعی کنید درست رفتار کنید که متهم نشید به بد بودن.
هیچ دلیلی برای عصبانیت یا بد جلوده دادن خودتون وجود نداره. همین که آدم خودش باشه کافی و خوبه.
اما در مورد حرف آقای باغبان مبنی بر اینکه این همه فکرت رو صرف ثابت کردن به دیگران نکن خیلی حرف درستیه. حتما سعی کنید گوش بدید.
حسودی خواهر و برادر بسیار بسیار طبیعیه. شما از این موضوع درد می کشی و فکر میکنی داری کار بد میکنی اما این طور نیست. کارایی رو که شما انجام می دی رو فروید بیشتر از
40 سال پیش تفسیر کرده!!! مرحله به مرحله!!!! این مشکل راه حل داره.
همون طور که برای حل سایر مشکلاتتون راه حل اشتباه دروغ گفتن رو انتخاب کردید برای حل یک سری مشکلات دیگه تون راه حل کتک زدن خواهرتون رو انتخاب کردید!!!! انتخاب درستی
نیست. این راه حل هم مثل دروغ گفتن فقط باعث صدمه دیدن روحی و روانی خودتون میشه. لطفا تجدید نظر کنید و با راه حلی دیگه به دنبال رفع نیازهاتون برید.
علت اینکه خواهرتون رو میزنید اسمش حسودی نیست. برادر من هم همیشه من رو کتک میزد اما من عاشق برادرم بودم. الان هم هستم
مطمئن هستم که خواهرتون ته دلش به داشتن برادری مثل شما افتخار می کنه.
بابت تایپیک Hiv باید بگم که من وقتی اون تایپیک رو خوندم فکر نکردم شما بدی یا دروغ گو فقط فکر کردم که شما مشکلات خودتون رو که واقعا ازش رنج می برید ، کوچیک حساب می کنید.
در واقع فکر میکنید خیلی مشکلاتتون مسخره و نا چیزه و باید از داشتنشون خجالت بکشید![]()
سعی کنید این رو درک کنید مشکلات بقیه هم که کمک میخوان در همین سطحه!!! کوچیک و ناچیز اما بسیار تاثیر گذار. فقط شرایط فرق داره . مثلا شما میگی من دست و پا چلفتی هستم
باور میکنید ایدز بگیرید بهتر از این تفکره؟ !!!! این که یه آدم در مورد خودش این طور فکر کنه صد تا بدتر از سرطان و حتی مردنه!!!
یه مسئله ی دیگه ای که باید بگم اینه که : همه ی آدم ها فقط تو چند تا موضوع استعداد دارن و تو بقیه کاملا بی استعدادن!!!! پس شما یک پسر طبیعی هستید و چیزی از کسی کم
ندارید. مثلا ادیسون مخترع برق فکر میکنید ورزش بلد بود!!!!! میدونید ادیسون چه خدمتی به جهان کرده!!!!!
مثال فوتبالی زدید شاید بهتر باشه یه سری به زندگینامه مسی بهترین بازیکن فوتبال جهان بزنید. می دونید وقتی بچه بود اون رو تو بازی اصلا راه هم نمی دادن!!!
یا مهران مدیری و مهران غفوریان خودمون می دونستید پنجم ابتدایی رفوزه شده بودن. مهران مدیری تو ورزش نمراتش چند بوده به نظرتون؟؟؟؟ الان سلطان طنز ایرانه کسی که فوتبال بلد
نیست.
خب شما هم تو بازی با توپ ضعیفید مهم هست و خیلی خوب میشد اگه بلد بودید ولی خب بلد نیستید خب چیه مگه؟ منم بلد نیستم!!! عوضش استعداد های دیگه ای دارید مثل من.
در ضمن جناب آقای ویلیام. کاری که شما انجام دادید در چند تایپیک گذشته بهش میگن تجرید. شما خیلی هم با عرضه و باهوشید. این هم یک نشونه عملی.
برای بقیه حرفاتو میام می نویسم.حرف زیاد گفتید و من هم حرف زیاد دارم.
![]()

. اما یادتون باشه آدم از هر کسی کمک نمی خواد.
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)