به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 08 دی 95 [ 19:52]
    سطح
    30
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second Class3 months registered
    تشکرها
    111

تشکرشده 224 در 94 پست

Array
    عزیزم ایشون خواستگار شما هست، همسر شما نیست که بخوای چشمتو به روی این شیطنتش ببندی.

این که الان فکر کنی میتونی از این اشتباهش چمشپوشی کنی اصلا درست نیست چون ایشون همسر شما نشده و معمولا میگن با چشم باز همسرتون رو انتخاب کنید و بعد در زندگی مشترک با چشم نیمه باز زندگی کنید.

البته کار شما هم درست نبوده. من نمی دونم این چه مدلیه که بعضی از دخترها واسه اینکه طرف رو امتحان کنند از این راه های عجیب و غریب استفاده میکنند. شما هفت سال با هم آشنا بودید پس میشه گفت باید به شناخت خوبی از هم رسیده باشید دیگه امتحان مجازی چه مدلیه؟

این رو هم بگم که شتاب زده تصمیم نگیر، یعنی اینکه باید موضوع رو بررسی کنی و الان دنبال این نباش که به خاطر این موضوع بهش جواب رد بدی. به نظر من حتی به روش هم نیار که این کار رو کردی، چون اینجوری خودت هم زیر سوال میری.

شاید های زیادی وجود داره. شاید از سر شیطنت این کار رو کرده، یا شاید از سر تنوع طلبی و یا شاید هم خیالش از بابت شما مطمئن نیست و فکر میکنه شاید خواستگاری که بیاد این وصلت سر نگیره و یا شاید هم خلایی در زندگیش داره که در مواقع بحرانی زندگیش کارهای عجیب میکنه. مسئله اینجاست که در هر صورت حداقل از نظر من آدم قوی نیست چون من معمولا آدمهایی با روحیه قوی و بالا این مدلی رفتار نمیکنند.

2. 2 کاربر از پست مفید مهرآیین تشکرکرده اند .

tanhaee (یکشنبه 24 مرداد 95), بانوی آفتاب (یکشنبه 24 مرداد 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 06 اسفند 95 [ 15:18]
    سطح
    7
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    18
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهرآیین نمایش پست ها
    عزیزم ایشون خواستگار شما هست، همسر شما نیست که بخوای چشمتو به روی این شیطنتش ببندی.

این که الان فکر کنی میتونی از این اشتباهش چمشپوشی کنی اصلا درست نیست چون ایشون همسر شما نشده و معمولا میگن با چشم باز همسرتون رو انتخاب کنید و بعد در زندگی مشترک با چشم نیمه باز زندگی کنید.

البته کار شما هم درست نبوده. من نمی دونم این چه مدلیه که بعضی از دخترها واسه اینکه طرف رو امتحان کنند از این راه های عجیب و غریب استفاده میکنند. شما هفت سال با هم آشنا بودید پس میشه گفت باید به شناخت خوبی از هم رسیده باشید دیگه امتحان مجازی چه مدلیه؟

این رو هم بگم که شتاب زده تصمیم نگیر، یعنی اینکه باید موضوع رو بررسی کنی و الان دنبال این نباش که به خاطر این موضوع بهش جواب رد بدی. به نظر من حتی به روش هم نیار که این کار رو کردی، چون اینجوری خودت هم زیر سوال میری.

شاید های زیادی وجود داره. شاید از سر شیطنت این کار رو کرده، یا شاید از سر تنوع طلبی و یا شاید هم خیالش از بابت شما مطمئن نیست و فکر میکنه شاید خواستگاری که بیاد این وصلت سر نگیره و یا شاید هم خلایی در زندگیش داره که در مواقع بحرانی زندگیش کارهای عجیب میکنه. مسئله اینجاست که در هر صورت حداقل از نظر من آدم قوی نیست چون من معمولا آدمهایی با روحیه قوی و بالا این مدلی رفتار نمیکنند.
    کاملا با شما موافقم. کار من اشتباه بود.اما خودم نه شاید شخص دیگه ای هم بود سراغ ایشون میرفت همین برخورد میشه. مشکل منم دقیقا با همین علتشه.. که اگه مایل نیست و یا امیدی به سر گرفتن این وصلت نداره خب پس اینهمه اصرار و ابراز علاقه ش به من چیه؟ نمیدونم چطور میتونم دلیل رفتارشو بفهمم..
    و اینم بگم برای من بیشتر از یه خاستگاره. ما هردو عشق اول هم بودیم و همیشه ارتباطمون عمیق و از اول به قصد ازدواج بوده، دلیل طول کشیدنش هم اول این بود به شناخت خوبی از هم برسیم چون سنمون کم بود بعدم خب شرایطش باید آماده میشد. این مشخصه که که اصلا هیچوقت نمیگم من اون اکانت بودم. ارتباطمم با اون اکانت قطع کردم چون مثل خوره افتاده بود به جونم. اما اینکه بعدا غیر مستقیم بگم که ادوست ندارم ارتباط مجازی با کسی داشته باشه هم جای بحث داره.
    اما بنظرم مشکل اصلی هنوز سرجاشه، اینکه تا اختلافی پیش میاد بقول شما ادم نباید اینقدر ضعیف باشه که سریع بخاد تیشه به ریشه رابطه ش بزنه حتی موقت، یا از سر تنوع طلبی و یا پر کردن خلا و گذروندن وقت...

خانم/آقای جوادیان عزیز
    ممنون از پاسختون.. راستش اونطور که من برداشت کردم ایشون به عنوان کیس خیلی نگاه نمیکردن به اون فرد، چون من خیلی سطحی و اینکه دنبال یه رابطه سطحی هستم برخورد کردم و گفتم قبلا کسی تو زندگیم بوده، الانم یه جورایی دنبال پر کردن تنهاییمم وگرنه هنوز به عشق سابقم فکر میکنم. احساس کردم باهاش هم ذات پنداری کرد. چون اولش گفت خب اگه میخوای برای برگردوندن طرف حاضرم بهت کمک کنم و براش بجنگ. بعد دید حرفشو جدی نگرفتم فرداش اومد خودش پیشنهاد اشنایی داد...با این مقدمه که اروم اروم همو بشناسیم و عجله ای نباشه و ازت خوشم میاد و ....که من جواب رد دادم و ارتباط رو قطع کردم....

دوستان لطفا بهم کمک کنید. خیلی زندگیمو خیلی تحت تاثیر قرار داده .حال بدیه بلاتکلیفی... لطفا منو از این برزخی که هستم نجات بدین..نمیتونم منطقی و تنها تصمیم بگیرم.......نمیتونم اینجوری روی حباب راه برم
    ویرایش توسط tanhaee : یکشنبه 24 مرداد 95 در ساعت 12:48

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanhaee نمایش پست ها
    شکل منم دقیقا با همین علتشه.. که اگه مایل نیست و یا امیدی به سر گرفتن این وصلت نداره خب پس اینهمه اصرار و ابراز علاقه ش به من چیه؟ نمیدونم چطور میتونم دلیل رفتارشو بفهمم..
    امیدوارم ناراحت نشی ، اما من احساس مس کنم یه جورایی شما رو تو آب نمک خوابونده ، فعلا که ارتباط جدی رو با شما داره ، اما اگه به ارتباط بهتری با فرد دیگه ای برسه ، مطمئنا شما رو بی خیال میشه . این یعنی شما رو برای روز مبادا نگه داشته ، اما در عین حال به موارد دیگه هم فکر می کنه .

به قول معروف : به کسی فکر کن که تو رو بخواد ، نه به کسی که تو رو هم بخواد

5. 2 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

sanjab (یکشنبه 24 مرداد 95), بانوی آفتاب (یکشنبه 24 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)