سلام باز من اومدم .تو این مدت همیشه به سایت سر میزدم و مطالبتونو میخوندم .ام یه کوچولو سرم شلوغ بود .میخوام ارشد امتحان بدم و مثلا دارم میخونم .از طرفی کارمم بود .
برام سوالی پیش اومده به کی میگن آدم کینه ای ؟؟؟؟؟؟؟
تو دو راهی موندم که آیا همسرم آدم کینه ای هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گاهی اوقات از گذشتش و دایی هام میگه که فلان جور بودن یا میتونستن باشن و من میترسم که نکنه کینه ایه ؟؟؟؟؟؟در صورتی که ارتباطش باهاشون خوبه در حد قابل قبوله .حتی با اون داییم که این اواخر دعوا کردن .الان رابطش باز خوب شده .
یا با خواهر و برادرش که اذیت میکردن سریع فراموش کرد و حتی دیگه به زبون هم نیاورد .
ما از طرف پدر هم نسبت فامیلی داریم .چند روز پیش که برادرش هم خونمون بود بحث عموهام شد شروع کرد به شوخی (از مدل شوخی های خانوادش که همه رو مسخره میکنن-تاحالا ازش این رفتارو ندیده بودم )بهش تذکر دادم که لطفا ادامه نده اما بدتر شد و منم باهاش بد برخورد کردم .یعنی آروم بهش گفتم ادامه نده وگرنه چشامو میبندم و میشم مثل خودتون ...
خلاصه یه دعوا رخ داد ...البته بعدش تو اتاق نه جلوی برادرش.یه خورده منم پیاز داغشو زیاد کردم .خیلی واسم سخت بود این رفتارش... در نهایت رو کرده به من میگه چرا اون سری مامانت به عموهام بد گفت نااحت نشدی ...
گفتم بحث بین من و تو نبود بین داداشت با مامانم بود.دوتا حرف زد دو تاهم شنید..........
خلاصه باز این بحث رو پیش کشید ...در نهایت یه روز سکوت و حالاشاید بشه گفت قهر ....بعدشم عذر خواهی .......
حالا هر چی فکر میکنم نمیدونم آخرش ایشون کینه ای هستن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستش میخوام مفصل حرف بزنم باهاش اما نمیدونم باید چی بهش بگم ...دلیل نمیشه ایشون بخواد انتقام حرف مادرمو از من بگیره ...اصلا همون لحظه جوابشو میدا بهتر نبود ؟؟؟که الان نخواد از من انتقام بگیره ؟؟؟؟هرچند من بهش گفتم اینکه من بگم خواهرت ، مادرت ، برادرت اینو گفت چرا و شما بخوای بگی مادرت ، خواهرت برادرت اینو گفت بعد سرش باهم دعواکنیم سنگ رو سنگ بند نمیشه و زندگیمون بهم میریزه .گفت قبول دارم و اینا ...
جالب اینجاس که از نظرش توهین نبوده شوخی بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
راستش مثال زیار هست از رفتارهایی که خانوادش و خودش حمل بر توهین کردن ...اما گفتنش داستان و حرف و حدیث و دعوای تازس...
نمیدونم چطور بهش بگم که قبول کنه ؟
هرچند من بهش گفتم که من تا به حال هیچ بی احترامی و توهین و شوخی بی جایی در مورد خانوادت نداشتم و نخواهم داشت .و ازت انتظار دارم در مورد خانواده من هم همینجور باشه ...
خلاصه اینم از داستان من ...
ممنون میشم که راهنماییم کنید واگر در این زمینه مقاله ای هست معرفی کنید .تشکر
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)