اولا سپاس از تعریفی که کردید
دوما انجام وظیفه هستش و من باید بیشتر از شما سپاسگزار باشم چون شاید باورت نشه ولی همراه با ادامه دادن تایپیک شما کلی مطلب جدید یاد گرفتم

اینکه قوانین خاص خودت را داری که 100% قبول دارم و محترم و درست هست خیلی عالیه در برخورد بعدی سعی کن خودت با جاریت طوری برخورد کنی محترمانه که متوجه حریم ها بشه.شاید اونها بخوان بدون روسری و با لباس های باز جلوی شوهرت بیان شما چون بهت احتمال داره بگن حسود نباید چیزی بگی؟ ولی با همون اخم و روترش کردن بنظر خوبه اگرم بحثش پیش اومد با مهربانی و نرم بگو و اینم عنوان کن میدونم منظوری ندارید ولی اینجور مسائل چون توی خانواده و فامیل های ماوجود نداره برای همین روش خیلی حساس هستم دست خودم ینتس و از اینجور حرفه ها هم حرفت رو میزنی هم کدورتی پیش نمیاد.

در مورد جاریت
1.میتوانی یک تذکر بهش بده جدی بگو زندگیمان بخودمان رمبوطه محکم و قاطع باش و بگو دفعه بعدی صحبت هایی که میکنی بدون کم و کاست به شوهرم و خانواده اش اطلاع میدم
2. امروز این عکس همیطوری به چشمم خورد البته توی کانال تلگرام خودم گذاشتم فکر کنم مناسب شما باشه دقیقا

یه سوال در برخورد با مادرت اینهمه توضیح دادی قسم خوردی دلیل اوردی اصلا تاثیر داشت؟ اگه تاثیری داشته ادامه بده نداشت روشت را عوض کن.
خود من با پدر خانومم زیاد بحث میکردم ولی ایندفعه از روش هلاکویی استفاده کردم هرچی میگفتش جمله آخرش رو تکرار میکردم و حرفهاش رو تایید میکردم و الکی میگم بله شما درست میگید و باشه یکجورایی سرو ته قضیه رو همینطور با ساده لوحی هم میاوردم روش خوبیه با بقیه هم بهتره استفاده کنم چرا سر خودم رو درد بیارم وب شینم دو ساعت استدلال و منطق بچینم که حق با منه و شما اشتباه میگی!!