به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 25 , از مجموع 25
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 فروردین 97 [ 23:21]
    سطح
    41
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    3

تشکرشده 17 در 13 پست

Array
    دارم دیوانه میشم همسرم میگه جدا بشیم .هر چی پیش میاد به جای قبول نقش خودش در مشکلات میگه ما به درد هم نمیخوریم.تو خوبی من بدم نمیخام با توی خوب باشم تو برو با یکی خوب مثل خودت.3 روز دیگه میخایم بریم مسافرت استانبول خیر سرمون بعد میگه جدا بشیم.
    هفته پیش سر یه مساله با هم مشکل پیدا کردیم.فرداش راجع بهش بحث کردیم.خوب پیش رفت.با ارامش و بدون غرضورزی حرفامونو زدیم همدیگرو تایید کردیم همسرم گفت که من خیلی خوب به حرفاش گوش نمیدم و من متوجه شدم شنونده خوبی نیستم.تقریبا با هم اتفاق نظر داشیم.
    اما وقتی دوباره بحث پیش میاد انگار همه چی یادش می ه دوباره همون رفتارا.به من میگه تو نقش تخریب کننده داری و نه تنها باری از دوش من برنمیداری باعث میشی خصوصیات منفی من بیشتر نمود پیدا کنه.میگه رضایت ندارم از با تو بودن و الکی داریم کش میدیم.
    همیشه ذهنش پراز افکار منفی قضاوت و پیش داوری و ذهن خوانیه.روحیاتش صفر یا صده.رفته بودیم عروسی خالم اولش خوب بود اخراش همه داشتن عکس میگرفتن با خشونت اومده میگه پاشو بریم منم حاضر نبدم وایسایده نصف شب تو کوچه بوق زدن.هنوز تو ماشین ننشسته راه افتاد در باز بود.همه ازین روانی بازی و بیثباتیش شاخ دراوردن.راجع به خانوادم گاهی با لحن بدی حرف میزنه که خیلی ناراحت میشم.مامانم یاوش رفته بود سالگرد ازدواج مارو تبریک بگه بعد که گفت با یه لحن زشتی تشکر کرد که دلم واسه مامانم سوخت و از بینزاکتی شوهرم شرمنده شدم.از همه انتظار احترام و کرنش داره درصورتی که خودش متقابلا اینطور نیست.خواهرم توی تلگ... واسه مامانم قربون صدقه رفته بود بعد میگه اه چقدر شیرین عسله.واسه همینه که تورو حساب نمیکنن.من به کسی باج نمیدم سواری ندادم بهشون.مامانت میخواد به همه بزرگی کنه اما من غدم .میگم کی خواستن سوار بشن میگه من نمیذارم.میگم اخه مامانم چکار به زندگی ماداره.میگه میخاسته بارها دخالت کنه.میگه 2 سال پیش که رفتیم شمال.دو گروه بودیم ما و خانواده پدریم و خانواده بابابزرگمینا.قرار بود بریم انزلی گروه دوم گفتن ما مرخصی نداریم.مامانمو داییم رفتن تو اتاق با هم حرف زدن که اگه میشه اونام بیان.که البته من اونجا نبودم اما همسرم اینارو گفت.اتفاقی خواهرمم تو اتاق بوده.بعد میگه مامانتو خ.اهرت دوتایی رفتن تصمیم گرفتن واسه ما.حالا فکر کنید که داییم که یه پای قضیه بوده نبوده باشه.البته خواهرم گفت دایی هم تواتاق بوده.بعد گیر داده به من برو به مامانت بگو چرا از فلانی نظر نخواستی من ناراحت شدم باید عذربخواد.گفتم میفهمم ناراحتی اما وقتی ما همه تو یه جبهه بودیم چرا باید دوباره سوال بشه دیگران مشکل داشتنو باید خودشونو هماهنگ میکردن.میگه مامانت دیکتاتور فامیل و خواهرت یه الفبچه واسه من تصمیم گگرفتنبعد به مامان گفتم با تمسخر گفت نمیدونستم باید اجازه بگیرم وقتی نظرمون یکی بوده.به نظرم بیشتر شوهرم ضایع شد.همیشه با مامان من سر جنگ داره و منتظر فرصته تیکه بندازه.با این منفی بافیش چه کنم چقدر میتونم هیچی نگم و بگذرم و نادیده بگیرم و به قول همسرم یه جور قضیرو رد کنم.امروز بهم گفت صداتو ببر .خیلی ناراحتم
    همش میگه جدا بشیم تو همسری که من میخواستم نیستی و منو درک نمیکنی باید با اخلاقای بد درست برخورد کنی.کاردان نیستی و خامی و رضایت ندارم ازت شاید با هر کس دیگه خوشبخت میشدم.
    من چه خاکی تو سرم بر یزم با این همه دم از جدایی زدنش.الانم که خیر سرمون میخایم بریم سفر.حالمو خراب کرده انگار خودش همه کاری کرده واسه بهبود رابطه.انگار جدایی راحته که مثل نقل و نبات هی میگه طلاق قبهش ریخته دیگه.هرگز فکر نمیکردم ت. زندگیم حرف طلاق بیاد .خیلی داغونم.وقتی منو نمیخوادو اینقدر زندگی واسش پوچه چرا بایدادامه داد.وقتی میگه میخوام راحت بشم و بقیه عمرموزندگی کنم احساس حقارت میکنم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 28 اردیبهشت 98 [ 09:19]
    سطح
    55
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    116

تشکرشده 84 در 51 پست

Array
    سلام مایکای عزیز...شوهرمن هم خیلی شبیه همسر شماست با این تفاوت که اون نسبت به تک تک اعضای خانواده من منفیه اینم پستمه (با بد دهنی و فحاشی همسرم چه کنم؟)!!! یعنی واقعا منفی بافه حتی نسبت به برخی اعضای خانواده خودش.ولی به نظر من هم همسرت منفی باف نیس رفتارهای مادرت براش ازاردهنده است و به خاطر همین گارد میگیره در مقابل رفتاراش که یه موقع شما نخوای از مادرت یاد بگیری اون رفتارها رو انجام بدی...بعد عزیزم برخی اقایون هارت و پورت زیاد دارن جسارتا ..خیلی حرف طلاق رو جدی نگیر بهش بگو التماسش کن نه من زندگیم رو دوست دارم میشم همونیکه میخای اگخ نشدم جدا بشیم این حرف تاثیر زیادی تو قلب و روحش داره بعد تو این فرصت تو با راهنماییهای بچه ها و نمیدونم مشاوره رفتن یا مطالعات در این زمینه تا جاییکه میتونی در پی اصلاح روابط و زندگیتون باش.خیلیییییییییی بهتت خوش بگذره و از این فرصت استفاده می کنی و تا میتونی براش عشوه گری کن و کارایی رو انجام بده و حرفایی رو بزن که اون دوست داره بزار از گفته خودش پشیمون بشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 فروردین 97 [ 23:21]
    سطح
    41
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    3

تشکرشده 17 در 13 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط abs نمایش پست ها
    سلام مایکای عزیز...شوهرمن هم خیلی شبیه همسر شماست با این تفاوت که اون نسبت به تک تک اعضای خانواده من منفیه اینم پستمه (با بد دهنی و فحاشی همسرم چه کنم؟)!!! یعنی واقعا منفی بافه حتی نسبت به برخی اعضای خانواده خودش.ولی به نظر من هم همسرت منفی باف نیس رفتارهای مادرت براش ازاردهنده است و به خاطر همین گارد میگیره در مقابل رفتاراش که یه موقع شما نخوای از مادرت یاد بگیری اون رفتارها رو انجام بدی...بعد عزیزم برخی اقایون هارت و پورت زیاد دارن جسارتا ..خیلی حرف طلاق رو جدی نگیر بهش بگو التماسش کن نه من زندگیم رو دوست دارم میشم همونیکه میخای اگخ نشدم جدا بشیم این حرف تاثیر زیادی تو قلب و روحش داره بعد تو این فرصت تو با راهنماییهای بچه ها و نمیدونم مشاوره رفتن یا مطالعات در این زمینه تا جاییکه میتونی در پی اصلاح روابط و زندگیتون باش.خیلیییییییییی بهتت خوش بگذره و از این فرصت استفاده می کنی و تا میتونی براش عشوه گری کن و کارایی رو انجام بده و حرفایی رو بزن که اون دوست داره بزار از گفته خودش پشیمون بشه

ممنونم دوست عزیز

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 مرداد 04 [ 05:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,683

تشکرشده 2,882 در 761 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

همسرتان مشکلاتی دارد که باید رفع کند ، دوستان هم اشاره کردند و من با آن کاری ندارم.

اما واضح است که همسرتان شخصیت شوخ طبعی دارد که با توجه به مشکلات شخصیتی و افسردگی و.. ظاهرا شوخی نمیکند و مدام در اخم است.

و نکته این است که او گرچه شوخی نمیکند و اخمو است اما دنبال هیجان و طنازی است دنبال حرکات و حرفهای بامزه و طنز.

افراد شوخ پسند برای تفریح برای اینکه حال و هوایی عوض کنند یا حالشان خوب باشد گاهی دوست دارند با کسی خوش بگذرانند و قطعا افراد شوخ را انتخاب میکنند.

در مورد خودتان ، همسرتان بارها و به طرق مختلف گفته همسری شادتر و پر هیجانتر و با خصوصیات X وy و.. میخواد

و کاملا مشخصه که شما شخصیت خشکی دارید از نوشته هایتان کاملا مشخص است ،

شما شوخی های باحال و بامزه و درست که ادامه دارند یعنی همیشگی است و نفر دوم هم باید همراهی کند راه بندازید ، ایشون حتما به مرور زمان یاد میگیرند ، بین خودتان تکه کلام و.. داشته باشید

هم صمیمی تر میشوید هم شاد است.

انسانها به مرور زمان تغییر میکنند تغییر در علایق تا تغییر در جنس شوخی یا جنس غصه ها و آرزوهایشان .

شما راه شوخی رو باز بگذارید و تعیین کنید که از چه مسیری قراره بره.

من وقتی همسرم اخم میکنه بهش میگم "جببار سینگ" (فیلم شعله-هندیه) ایشونم چند تا اصطلاح برای من داره که خیلی واسم جالبه هیچ کسی ام ناراحت نمیشه.
    ای خواجه درد نیست... وگرنه طبیب هست

ای بی خبر.. از خورشیدِ پشتِ ابر !

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    سلام عزیزم شوهر شما هیچ قصد جدایی نداره اینکه میگه جداشیم یه ترسوندنه البته به هیچ عنوان به هیچ عنوان براش گریه زاری نکن که من طلاق نده این میشه نقطه ضعف شما و تا اخر عمر با این میترسونتت
    اگه اینبار گفت خیلی با خونسردی بگو من عاشق شوهر وزندگیممم من هرگز ذهنم به این چیزا نمیره اگه زن وشوهر باهم اختلاف دارن باید سعی کنن درستش کنن زن یا شوهر لباس نیست که اگه خوشمون نیومد عوضش کنیم اینارو با ارامش بگو اگه ول کن نبود بگو من مطی تصمیم شمام اگه واقعا فکرمیکنی طلاق اولین و بهترین راه حله خودت اقدام کن چون من مشکلی با شما ندارم چون دوستت دارم ودیوونتم عاطفی برخورد کن مطمین باش برا مردا طلاق سختتر از زناست چون باید مهر بدن
    البته شما هم طبق چیزایی که دوستان گفتن یه تغییر به خودت بده حتما حتما سخنرانی دکتر حبشی رو دانلود کن زندگیت زیرو رو میشه ایشالله

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)