کار مادر شما دقیقاً مصداق دخالت در امور زندگی شماست و دیر یا زود زندگیتون رو می پاشونه. این موضوع رو به هیچ وجه کوچیک طلقی نکنید.
هیچ فکر کردید خرد کردن یه مرد یعنی چی؟
حتی مامانم هم خطاب به مادرشون گفت که اگه مشکل سر کادوهاست من فرض میکنم جهیزیه اضافی خریدم واسه دخترم و پول کادوهاش با من،
این حرف یعنی چی؟ یعنی اینکه افسار زندگی شما دست مادر شماست، ، دست شما و همسرتون نیست. و اگه همسرتون کاری می کنن واسه اینه که نشون بدن افسار دست ایشونه.
مادر شما داره با این حرفش تیشه به ریشه زندگیتون میزنه، باید پذیرفت که بچه های ما بزرگ شدن و زندگی تشکیل داده اند پس دخالت در امور زندگی اونا یعنی متلاشی کردن زندگیشون.
این حرف مادرتون باعث ایجاد 2 تا اتفاق میشه و هر دوش برای زندگی سمه . یعنی هر کدوم از این حالات اگه اتفاق بیفته یعنی
اول اینکه حس مرد بودن رو در همسر شما به صورت نامحسوس می کشه و خب همسر شما رو از یه مرد قوی به یه فرد ضعیف غیر قابل تکیه برای شما تبدیل می کنه (وقتی نقش همسر شما رو خط میزنه و اگه همسرتون این شرایط رو از درون بپذیره یعنی با این قضیه که برای مهمونی ها قراره مادرتون هدیه بدن و ... کنار بیان یعنی مرد بی یال و کوپال، خیلی عذر می خوام یعنی چقندر و مسبب چقندر شدنش هم مادر شماست) یعنی می پذیره که نقشی نداره و خب این اصلاً چیز خوبی نیست.
دوم هم اینکه اگه همسر شما مرد قوی هست و هدفش از ایجاد محدودیت برای شما اصلاً مادیات نیست و اما با حرف مادر شما غرور و شخصیتش خرد می شود و کسی که شخصیتش خرد شد دیگه چیزی برای ازدست دادن نداره و تلافی اون رو سر شما در میاره.
بزارید یه نمونه مثال بزنم
توی زندگی نمیشه همه چیز رو به صورت مجزا بررسی کرد مثلاً از یه زن می پرسن چرا با همسرت دعوات شد میگه سر سفره دستم خورد لیوان آب ریخت توی سفره، خب هر آدم عاقلی می دونه که ریختن آب لیوان توی سفره که دعوا نداره اما دلیل اصلی این دعوا چیز دیگه ای هست زن 10 تا کاری رو که باید انجام می داد و هر فرد عاقلی میگه که زن در انجام اونا کوتاهی کرده و انجام نداده و خب دیگه ظرفیت مرد پر شده بوده و سر ریختن آب لیوان دیگه نتونسته جلوی خودشو بگیره و در ظاهر دلیل دعوا شده ریختن آب لیوان.
به نظر من اولویت هاتون رو مشخص کنید ، همسر، دوستان ، خانواده خود، شغل، پول، و.... اگه همسرتون اولویت پایینی در زندگی شما داره به صورت قاطعانه میگم که عمده مشکل شما از این قسمت آب می خوره و نه جای دیگه.

خ مهربونانه با هیجان با ... از شوهرت بخاه. توقع نداشته باش خودش درک کنه. بفهمه. زودتر خودت بگو

علاقه مندی ها (Bookmarks)