با سلام
خانم نوپو ایشون نوشتند بی دست و پا، نه بی سر و پا.....
جناب محمد اول دو سوال دارم؛ مشکلاتی که درباره خرید داشتین حل شدن؟
نتیجه تاپیکی که درباره شروع کار زده بودین چی شد؟
درباره اینکه می فرمایید که خیلی در انجام کارها ماهر نیستید، به نظر من شما شاید یکم عجول هستید و وقتی که کاری را خیلی انجام ندادین، از خودتون انتظار بیش از حد دارید.
به نظر من تبحر از علم و اگاهی و تمرین و ممارست به دست میاد و اکتسابی نه ذاتی.
فرمودین که با دوستان بازی می کردین، میشه بگین قبلا چند بار ان بازی را انجام داده بودید که حالا از عملکردتون ناراضی هستید؟
یا در مورد زغال درست کردن. به نظر من شما خودتون را دست کم می گیرین. به جای اینکه می گین نمی تونین درست کنید، برید یکم زغال بردارید و درست کنید و در عمل ببینید که می تونید. و همینطور بقیه کارهایی که می گید نمی تونید خوب انجام بدین را شروع کنید انجام بدین و ببینید که می تونید.
ببینید منم مثل شما در خانواده ای بزرگ شدم که به خاطر دلسوزی، همیشه همه کارها را خودشون انجام دادند و درکتون می کنم. ولی به نظر من، علاوه بر خانواده، خود بچه ها هم مقصر هستند. نمیشه همه تقصیرها را گردن خانواده انداخت. من خودم را عرض می کنم، نه شما را. می دونید وقتی خانواده همه کارها را خودشون انجام میدن، بچه ها تنبل میشن! و دیگه تمایلی به انجام کارها و اصرار برای انجامش ندارند و درنتیجه تبحر لازم را هم بدست نمی اورند.
ببینید بیاید همینطور که خودتون هم خوب میدونید کفر نگید و وقت خودتون را به خاطر گذشته ها و عملکرد خانواده هدر ندید. به جای یافتن مقصر، به دنبال راه حل بگرید.
به نظر من راه حل ماهر و زرنگ شدن تمرین کردن + کسب دانش مورد نیاز برای انجام کار مورد نظر.
با غصه خوردن و ناراحت بودن، به نتیجه نمی رسید.
بیاید یکی از کارهایی که دوست دارید به خوبی انجامش بدید را انتخاب کنید و چند بار ان را انجام بدید. مثلا 5 بار و بعد از هربار نتیجه کارتون را با دفعه قبل مقایسه کنید و ببینید که چه قدر پیشرفت کردید و بعد خواهید دید که دست و پا چلفتی نیستید، بلکه به دلیل استفاده نکردن از توانایی هاتون، از وجودشون بیخبر بودید.
موفق و موید باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)