درود دادا
خوبی فدات شم پرانرژی باشی
من 30 سالمه و متاهلم خدارا شکری توی دوران مجردی اصلا و ابدا طرف این موضوع نرفتم چون اصلا خوشم نمیامد و اصلا و ابدا هم خوشم نمیاد واقعا مسخره هستش بنظرم چنین کاری اصلا نمیتوانم قبول کنم.
خدارا شکری پسر خیلی خوبی هستی اخلاقمداری درسته اینکارت زشته و تک کردنش واقعا سخته ساتی که بانو مصباح معرفی کردن حتما یکسر بزن خیلی میتواند بهت در مورد این موضوع کمک بکنه.
چیزی که توی نوشته هات بود و خیلی جلب توجه کرد و من خوشم اومد هم اخلاقمدار بودنته و هم اینکه این موضوع برام جالب بود که وارد رابطه نشدی توی جامعه بازی که زندگی میکنی و خودتر ا مقید میدانی حتی در مورد خوردن گوشت ذبح اسلامی 
واقعا عالیه این رفتار و شخصیتی که داری
در مورد سوال پرسیدن هم ناراحت نباش مقید هم باشن نهایت میپرسن فیلم میبینی یا نه یا ماهواره تمایل داری داشته باشیم یا نه یا با محرم و نامحرم چه رفتاری داری و نظرت در مورد حجاب چیه.
با نظر جناب مدیر موافقم البته بنظرم بانوان محترم مجرد باید بصورت غیر مستقیم سوالاتشان را بپرسن و اونقدر زرنگ باشن که متوجه بشن طرف چیکارست.
در مورد شما چون مقید هستی و اخلاقمداری امکام اینکه ترک کنی بعد ازدواج خیلی زیاده
فقط لطفا تا اونموقع دست از تلاش برندار تویی که اینقدر گلپسری و آقایی از پس اینکارم برمیای کاری با زشت بودنش ندارم من اینجوری بهش نگاه میکنم که برای خودت بعنوان یه حریف تمرینی بهش نگاه کن که اینکه خودتو ثابت کنی و اینکه چقدر اراده داری و قدرتمندی و از پسش برمیای
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)