سلام به همه دوستان
واماجواب شماجناب توجیه...
رفتارهاشون ریشه در شخصیتی داره که توی طول زمان در وجودشون شکل گرفته. شما همین شخصیت رو داشتی و حالا توی این مورد فرصت بروز پیدا کرده. با این راهی که در پیش گرفتی چه این آقا چه هر کس دیگه ای به احتمال زیاد میرسیدی به همین حس و حال.
اول بایدبگم براتون بی نهایت متاسفم برای طرزفکرتون ونیزبرای طرزحرف زدنتون!
[quote]
فکرمیکنم آدم براهم دردی کردن بادیگرانی که مث خودشماهزارتامشکل دارن...بایدبه حدی ازبختگی وادبشما احتمالا خودت آدم ارزشمندی نیستی به همین خاطر یک آدمی در این حد رو دوست داری!]/quote]
برسه که بتونه اول مشکل خودشوحل کنه بعدبیادوحرف از شخصیتواین چیزابزنه!
دوم اینکه طوری باقاطعیت راجع بمن حرف زدین که یه لحظه فکرکردم سال هادرغارزندگی کردموبسربچشم
ندیدم!که گفتین هرکی ازراه برسه شماهمین وضعودارین چون ریشه درشخصیتتون داره!
من4سال دریکی ازبهترین دانشگاه های دولتی درس خوندم وبیشترهمکلاسام بسربودن!وبسرندیده نیستم که
بخوام بادیدن هربسروابرم!
خداروشکراونقدی موقعیت خوبی دارم که....اصلاازتعریف کردن ازخودخوشم نمید!ولی درجواب حرف شمابود
جناب توجیه!
.بازم فقط براتون متاسفم باطرزفکرتون وحرف زدنتون!شما احتمالا خودت آدم ارزشمندی نیستی به همین خاطر یک آدمی در این حد رو دوست داری!
شمابسیارآدم سطحی نگری هستین.....
ولی خوب شایدحرفام قدی روتون اثرکنه!دیگه بالاترازخداهست!بی چشم داشت مخلوقاتشودوس داره بایدبگید
خدابی ارزشه که این موجودات کوچکودوس داره!نه خیراین طورنیست ...
این که من آدم ارزشمندی هستم یانیستم تشخیصش باشمانیست!اونی که بایدبدونه وبفهمه فهمیده خودم واطرافیانم!
ارزش آدمامیدونیین به چیه/به رعایت احترام به آدمای دیگه ست به دوس داشتن خودودیگران.به درک قشنگای
دنیاست به قبول خیلی ازارزشهای والایی که دیگه براخیلیابراشون دمده شده!و...و...و...
اگه میشه برا بست من دیگه نظرندین.ممنون میشم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)