به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Hybrid View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    سلام آقای امین . من ازش نپرسیدم سر چی شک داره ؟ احساس می کنم خیلی بخوام در مورد این موضوع صحبت کنم فکر می کنه می خوام خودم رو بهش تحمیل کنم. و اینکه غرورم اجازه نمیده بپرسم شکش در مورد چی هست. احساس می کنم خودش باید شکش رو برطرف کنه .

میشل جان ممنون. من بی تفاوتی یا اصرار بهش نشون ندادم. بهش گفتم که بهش علاقه دارم . اما هیچ وقت خودم در مورد خواستگاری و ازدواج حرف ننداختم. هروقتم اون حرف زده ، مثلا گفته نظرت در مورد ازدواجمون چیه . من گفتم بهش علاقه دارم و می تونم رو این قضیه فکر کنم.
    شیدا جان ممنون. منظورم از اون حرف همینی بود که به میشل توضیح دادم. اون خواستگاری نکرده. اما هربار حرفش رو انداخته که اگه بیام خواستگاری بهم چه جوابی میدی ، گفتم هر وقت اومدی جواب میدم. (منظورم این بوده که اول اون باید شکش برطرف بشه)
    ضمنا روی بقیه خواستگارامم فکر می کنم (هرچند ندارم )

ممنون مداسو. خجالت نمی کشه . اینو مطمئنم. ولی ترس رو احتمال میدم باشه . ترس مالی . چون هرازگاهی در موردش حرف زده. البته من دختر کم توقعی هستم و اینو می دونه . هرچند روش تاکید نکردم. و یه حدس دیگه هم می زنم. من چهره معمولی دارم و خیلی زیبا نیستم. ممکنه پسری کسی رو به شدت دوس داشته باشه ، اما به خاطر ظاهرش (صرفا صورت ، چون اندامم خوبه) برای ازدواج شک داشته باشه ؟

2. 2 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

ژینا (سه شنبه 10 دی 92), شیدا. (دوشنبه 09 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    خانم veis، در تاپیک قبلی اون قسمتهایی که خودتون نوشته بودین رو خوندم. شما احتمالا از نظر من زیاد خوشحال نمیشی. ضمن اینکه من اصلا نمیخوام

شما رو ناراحت کنم چون تا حدود زیادی حس و حالت رو شاید بتونم درک کنم همونطوری که شاید حس و حال دوستت رو تا حدودی بفهمم. ولی بهرحال من هم یک آقا هستم

و یک حق رای دارم!(خودت خواستی) من نظرم رو اینطوری براتون مینویسم که نوشته اول شما رو به صورتی که به نظرم صحیح تر می یاد اصلاح میکنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط veis نمایش پست ها
    سلام
    سن و سال و تحصیلاتمون بالاست . دو ساله که با هم دوستیم . اوایل هیچ کدوم قصد ازدواج نداشتیم. اما به مرور بهش علاقه مند شدم. در مورد احساس علاقه زیادش به خودم شک دارم. چون اگه علاقه اش زیاد می بود باید تا حالا توی این 2 سال اقدامی انجام میداد. نباید مدتها بدون اینکه از من خبری بگیره ولم کنه. و وقتی دیگه تنهایی بهش فشار آورد باز دوباره برای سرگرمی سراغم بیاد. بارها هم مبحثی رو مطرح کرده که به نظر من خواستگاری اومده . اما هیچ خبری نشده. بهترین روش برای اینکه به خودم علاقمندش کنم چیه که یا این طرفی و یا اون طرفی تصمیمش رو بگیره چیه ؟

آقایون شما بگید .
    بی توجهی و دوری کردن ؟ یا نزذیک شدن و نزدیک موندن ؟
    به عبارت بهتر ترسوندن یا اطمینان دادن ؟

پ. ن : من اصلا بهش اصراری نکردم. ولی با رفتارم تقریبا اگه ای کیوش زیر 60 نباشه فهمیده که ازش خوشم می یاد. هربار هم بحثی پیش اومده که من فکر کردم خواستگاری مطرح شده ، گفتم تو فکر کن و تصمیم بگیر. بعد من فکر می کنم و تصمیم می گیرم.
    پ.ن: میدونم سخته پذیرفتن یکسری چیزها ولی بهرحال ما متاسفانه مجبوریم گاهی دستها رو بیاریم بالا و بعضی چیزها رو قبول کنیم.

4. 5 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

sanjab (دوشنبه 09 دی 92), فرهنگ 27 (دوشنبه 09 دی 92), ژینا (سه شنبه 10 دی 92), veis (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (دوشنبه 09 دی 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 دی 95 [ 15:53]
    سطح
    41
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکرها
    12

تشکرشده 48 در 26 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط simai نمایش پست ها
    یعنی مردا دوست دارن که زن ها یه کاری بکنن می شه اینو بیشتر توضیح بدین ؟چون من خودم جز افرادی هستم که خیلی با این حالت ها رو به رو می شم و همیشه چون اذیت می شم رها می کنم طرف مقابلو و می گم تصمیم جدی نمی خواد بگیره دیگه . از نظر من یه زن نمی تونه مردی رو که نمی تونه تصمیم بگیره متقاعد بکنه تا حرکتی انجام بده نزدیک می شی قاطی می کنن دور می شی یه جور دیگه قاطی می کنن عملا این وسط می مونی چیکار کنی لطفا آقایون نظر بدن؟

این پروسه و مراحلی که شما گفتید یه مقدار نیاز به زمان داره...تا مرد تجزیه و تحلیل تو خودش کنه
    ببینید این جمله رو شنیدی که مردها هدف مدارند و دختر ها رابطه مدار.پس یک پسر فقط زمانی که قصد رابطه با دختری رو داره (حالا چه به قصد ازدواج یا چه بخاطه دوست بودن) به اون فکر میکنه وگرنه اصلا به اون طرف نگاهم نمی کنه ولی دخترها این طور نیستن در کل به رابطه و جدی شدن اون رابطه حالا چه دوستی چه همکلاسی و غیره توجه می کنند..

اینو گفتم تا بدونی که اگه دختری پسری رو میخواد فقط باید یه مدت تو آنتن پسر باشه....تا پسر هدفش به اون جذب بشه حالا با کوچکترین کبریتی دیگه نمیشه پسره رو مهار کرد...خیلی از دخترا رو میشناسم که با پسرا خیلی جورن البته تو ژنشون هست اخلاقشون همین طوره ولی همش از این ناراحتن که چرا پسرا یه فکری دیگه دربارشون میکنن این به خاطر همون هدفه

حالا اگه پسری دختری رو بخواد دیگه کاری برای دختر نمی مونه درسته جز یه حرکت کوچیک.....؟درسته

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط veis نمایش پست ها
    ممنون مداسو. خجالت نمی کشه . اینو مطمئنم. ولی ترس رو احتمال میدم باشه . ترس مالی . چون هرازگاهی در موردش حرف زده. البته من دختر کم توقعی هستم و اینو می دونه . هرچند روش تاکید نکردم. و یه حدس دیگه هم می زنم. من چهره معمولی دارم و خیلی زیبا نیستم. ممکنه پسری کسی رو به شدت دوس داشته باشه ، اما به خاطر ظاهرش (صرفا صورت ، چون اندامم خوبه) برای ازدواج شک داشته باشه ؟
    اگه مشکل مالی هستش با کمال تاسف باید بگم که ایشون را کاملا باید بیخیال بشید...چون هیچ کاریش نمیشه کرد
    اما اگه مشل قیافه شما باشه که با افزایش رابطه کم کم زیبایی باطنی جای اون رو میگیره....پس نگران این نباشید..::چون خودم پسرم دارم میگم:::
    اما اگه کسی دیگه رو دوست داره میشه از طریقه ی صحبت کردنش درباره ی ازدواج فهمید...
    پسرا حالت روحی شونو خیلی زود بروز میدن....شما که دخترید و از ما پسرا استا ترید تو این زمینه ها..
    ولی این طور که شما گفتید و طرز صحبت ایشون بر میاد به شما علاقه دارند...

6. 2 کاربر از پست مفید medaso تشکرکرده اند .

veis (چهارشنبه 11 دی 92), شیدا. (سه شنبه 10 دی 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)