سلام الهه زیبایی های عزیز

الآن تابستونه و تعطیلم مثلا ،،، دارم استراحت میکنم ،،، چند وقت دیگه که دوباره ترم جدید شروع بشه روز از نو و روزی از نو !

یعنی اگه خودمو به یه کاری مشغول کنم به نظرتون این افکار اذیت کننده از سرم میره بیرون؟

فراموش نشه که گفتم بخاطر وسواس فکری دکتر بهم قرص داده چون اذیت میشدم.

سعی کردم زیاد به این افکارم دامن نزنم و هر وقت دوباره میاد سراغم یاد حرف نیکیای عزیزم می افتم...

من هیجانی و احساسی هستم ، قبلا مرتب هر کسی رو میدیدم ( مثل بازیگران و ... ) ازشون خوشم می اومد خیلی و دوست داشتم باهاشون ازدواج کنم و بعد از مثلا یکی دو سال بعد فراموششون میکردم برا همین میترسم از این موضوع .

خودم از خودم میترسم و بدم میاد از خودم چون اینجوری هستم.

ولی دیگه الآن خیلی روی خودم کار کردم و مراقب دلم هستم .

با اینکه خیلی سخته ولی تلاش کردم و نتیجه گرفتم ،،، مثلا اگر یه آدم زیبایی رو ببینم اینقدر استغفرالله میگم تا از ذهنم پاک بشه و خودمو سرزنش میکنم و میگم یعنی چی؟
ول کن دیگه ،،، آدم زمانیکه دیگه ازدواج میکنه باید به شوهرش وفادار بمونه و زندگی کنه،،، خودم برا خودم دعا میکنم ازدواج کنم و شرّ این افکار و هیجانات از سرم کم بشه و بچسبم به زندگی با اینکه زندگی هم مسئولیت های خودشو داره ولی بخدا قبول میکنم ... بهتر از این افکار و این هاست.

هیچکس مثل من اینجوری نیست مردم زندگیشون رو میکنن تا یه کسی رو میبینن دلشون نمی لرزه که ... اینطوری خودم اذیت میشم... به شدت بدم میاد از این حالت و این وجود.

به دکترم که میگفتم میترسم و نمیخوام کسی رو ببینم که مبادا عاشقش بشم ولی میگفت خب مهم نیست بشو ....
گفتنش راحته ولی من هیچ وقت این کارو نمیکنم.