سلام
مدتیه با یه دختری از طریق خانواده آشنا شدم. نوع لباس پوشیدن و حجابشو نمیتونم تحمل کنم! آخه لباسای تنگ و موهاشم بیرون میکنه! چندین بار بهش گفتم ولی میگه نمیتونم از این بهتر کنم! منم تقریبا آدم غیرتی هستم و روی این مسائل هم حسابی حساس! به نظر شما چیکار کنم؟ قیدشو بزنم؟![]()

جالب بود ولی بذارین یکم بیشتر از مشکلم بگم شاید بهتر بتونین کمکم کنین:
) ولی از لحاظ خانوادگی خیلی خانواده خوبی بودن و به ما میومدن ومنم باهاشون راحت بودم. هر دوتا خانواده تقریبا مذهبی هستن ولی اونطور که از خودش شنیدم اون با بقیه فرق میکرد (مثل من) یعنی میگفت چادر نمیپوشید و حتی موهاشو هم بیرون میداد ولی واسه من مهم نبود که چادر نپوشه ولی مهم بود که موهاشو بپوشونه. ضمن اینکه اینو قبلا از اطرافیانش شنیده بودم که دختر حرف گوش کنیه و اگه من حتی بهش بگم چادر بپوش، میپوشه... ضمن اینکه اون در لباس پوشیدنش هم همونطور که گفتم لباسای تنگ میپوشه و... من با توجه به چیزایی که تو جامعه می بینم روی این مسائل حساس هستم. چندین بار این موضوع رو بهش تذکر دادم ولی همش بهونه میاره و میگه الان خیلی بهترش کردم یا میگه بلد نیستم درست بپوشم و از اینجور حرفا.
یه بار بحثمون خیلی بالا گرفت و حتی واسه همیشه ازش خداحافظی کردم ولی به هیچ وجه حاضر نشد درستش کنه ولی به دلایلی بازم من برگشتم. ضمن اینکه اون منو خیلی دوست داره و خانواده هر دو طرف هم کاملا راضی هستن و ظاهرا همه چیز به خوبی و خوشی داره پیش میره ولی هیچ کس خبر نداره از این چیزا. دوستان به نظر شما چیکار کنم؟ آیا به امید تغییر کردن ایشون بشینم؟ یا خودمو تغییر بدم که با این موضوع کنار بیام؟ آیا اگه بازم باهاش حرف بزنم، امکان داره قبول کنه؟ ولی من اصلا دوست ندارم از روی اجبار باشه. ضمن اینکه چندین بار خانواده ایشون هم بهش تذکر دادن ولی بازم قبول نکرده! واقعا گیج شدم که چیکار کنم؟!!!
![/align]

چون واقعا تو این چند ماه هر چی فکر می کنم، نمیتونم نسبت به این قضیه بی تفاوت باشم. و در مورد اینکه آدم نباید به امید تغییر بشینه هم حرف تمام دوستان درسته ودر این مورد آدم اصلا نباید ریسک کنه.

و شخصا هیچ موقع توی کاری به من مربوط نمیشه دخالت نمیکنم ولی در مورد ازدواج این قضیه یکم فرق میکنه!! قبلا گفتم که هدف من اجبار و تغییر دادن کسی نیست و دلیلم واسه اصرار اینه که چیزهایی در ایشون دیدم که شاید امروزه در کمتر دخترایی دیده میشه و شاید به قول شما این همون نیمه گمشده من باشه!!
همونطور که گفتم نمیخوام بعدا پشیمون بشم...
ولی این باعث نمیشه که چشم و گوشم بسته بشه و تفاوت ها رو نبینم. میخوام عاقلانه و منطقی تصمتم بگیرم نه صرفا از روی احساس.
علاقه مندی ها (Bookmarks)