به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

شوهرم فقط از مادرش دفاع می کند؟چه کنم؟

شوهرم فقط از مادرش دفاع می کند؟چه کنم؟

پرسش: مادرشوهر من هر وقت به دیدن ما می آید برای بچه ها شکلات می آورد. زمانیکه می خواهد شکلات ها را به بچه ها بدهد می گوید:" این شکلات ها را فقط برای این آورده ام که پسرهای خوبی هستید". این کارش مرا دیوانه می کند، اما شوهرم فکر می کند که این رفتارها مسئله مهمی نیست. این موضوع باعث می شود زیاد با هم دعوا کنیم. شوهرم می گوید این حق مادربزرگ هاست که گاهی نوه هایشان را لوس کنند. من می گویم که نباید بچه ها زیاد شکلات بخورند و خود من هیچ وقت به عنوان جایزه به بچه ها شکلات و شیرینی نمی دهم. اما موضوعی که بیشتر از همه چیز مرا عصبی و ناراحت می کند این است که به جای اینکه شوهرم از من حمایت کند از مادرش طرفداری می کند. کمکم کنید!

پاسخ: شما حق دارید . تنها راه حل مسئله این است که شوهرتان از شما حمایت کند. متاسفانه، بعضی اوقات زن و شوهر ها در روابط خصوصی شان والدین یا وابستگان خود را به همدیگر ترجیح داده و از آ نها دفاع می کنند. مادرشوهر شما گاهی اوقات به بچه ها شکلات می دهد، و موجب می شود که شما نگران سلامتی بچه ها شوید ؛ پس مجبور می شوید مسئله را با شوهرتان در میان بگذارید. راه حل این مشکل این است که از مادرشوهرتان تقاضا کنید شکلات و شیرینی کمتری به فرزندان تان بدهید .

این را هم بدانید که مادرشوهر شما بچه ها را دوست دارد نه فقط به خاطر اینکه آنها بچه های خوبی هستند بلکه بخاطر اینکه آنها نوه های وی محسوب می شوند. می توانید به وی پیشنهاد کنید به جای آوردن شیرینی و شکلات برای بچه ها اسباب بازی های دلخواهشان را بیاورد. از طرف دیگر، اگر مادرشوهر تان دیر به دیر نوه هایش را می بیند و زمان دیدار هم یکی دو تکه شکلات به آنها می دهد، شما باید خودتان را کنترل کنید و نگذارید این مسئله کوچک زندگی زناشویی تان را از هم بپاشد.

شما و همسرتان در محیط های مختلفی رشد کرده و بزرگ شده اید، پس حق دارید که نظرات مختلفی در مورد بچه هایتان داشته باشید. این مسئله کاملا طبیعی است. از طرف دیگر بگذارید بچه ها بدانند شما دوست ندارید آنها زیادی شکلات بخورند و این یک قانون است، اما سر این موضوع در خانه تان جنگ روانی براه نیندازید

منبع

2. 4 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (شنبه 04 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 شهریور 91 [ 01:44]
    سطح
    7
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: شوهرم فقط از مادرش دفاع می کند؟چه کنم؟

سلام عزیزی
    اینقدر زود رنج نباش .اگر مشکل شما در این حد هست با تمام وجود خدا را شکر گذار باش. دوست عزیزم من گرچه 11ماه بیشتر نیست که عقد کردم ولی مشکلات زیادی دارم .باور کن با دیدن پیامتون خنده ام گرفت امیدوارم همیشه شاد و خوش بخت باشی عزیزم.سعی کن واسه مساءل جزعی خودت رو ناراحت نکنی

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 بهمن 92 [ 18:58]
    سطح
    43
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    دستاوردها:
    Social1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    3,824

تشکرشده 3,762 در 695 پست

Array

RE: شوهرم فقط از مادرش دفاع می کند؟چه کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nedas
    سلام عزیزی
    اینقدر زود رنج نباش .اگر مشکل شما در این حد هست با تمام وجود خدا را شکر گذار باش. دوست عزیزم من گرچه 11ماه بیشتر نیست که عقد کردم ولی مشکلات زیادی دارم .باور کن با دیدن پیامتون خنده ام گرفت امیدوارم همیشه شاد و خوش بخت باشی عزیزم.سعی کن واسه مساءل جزعی خودت رو ناراحت نکنی
    سلام
    فکر کنم موعود عزیز در مورد مشکل خودش نگفته بلکه به صورت یک مقاله آموزشی این مطلب رو اینجا گذاشته !!

منم با اجازه موعود عزیز یه راه پیشنهاد می دم واونم اینکه :
    اگه دوست ندارید فرزندتون شکلات زیاد بخوره می تونید اون چیزی رو که دوست دارید رو بدید به مادرشوهرتون و بگید برای تشویق نوه اش ازش استفاده کنه که اینجوری نه ناراحتش کردی و نه خودت ناراحت میشی بلکه دفعه بعد با همون خوراکی که شما پیشنهاد دادید انها را تشویق می کنه ..

یه مساله دیگه اینکه چون طرز بیان احساسات زن و مرد با هم فرق می کنه من اینجور مواقع احساس نمی کنم که همسرم از مادرش دفاع کرده بلکه این احساس بهم دست می ده[size=medium] چون همسرم دوست نداره من ناراحت بشم بهم میگه سخت نگیر !![/size]!

5. کاربر روبرو از پست مفید چشمک تشکرکرده است .

چشمک (شنبه 04 شهریور 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)