به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: +کمکم کنید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 18 اردیبهشت 89 [ 19:07]
    سطح
    29
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

+کمکم کنید

سلام
    من با دختری تو دانشگاه آشنا شدم و بهشون پیشنهاد آشنایی دادم
    چون خیلی ناشیانه این کارو کردم ایشون هم خیلی موقرانه به من جواب نه دادن
    حالا بعد از گذشت چند ماه این باز موضوع رو از طریق دوستشون مطرح کردم
    و گفتم اگه ممکنه جلسه ای بذارن که ما بیشتر با هم آشنا شیم
    مشکل من برقراری ارتباطه اینکه من چی باید تو این جلسه به ایشون بگم
    فعلن فقط قصد اشنایی بیشتر باهاشون رو دارم
    همین
    خواهش می کنم کمکم کنید
    اصلن نمیدونم چی باید بگم بهشون
    ما حتی اسامی همدیگرو هم نمی دونیم
    فکر می کنم ایشون همون فرد ایده آل من هستن اما باید کمی بیشتر با رفتارشون آشنا شم بعد تصمیم جدی بگیرم
    سوالم اینه که چی باید بگم بهشون اصلن چه طوری سر صحبت رو باز کنم

2. کاربر روبرو از پست مفید unknown_man تشکرکرده است .

unknown_man (پنجشنبه 12 آذر 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

RE: کمکم کنید

اقاي ناشناس شما وقتي حتي اسم ايشون رو نميدونين چه طور حدس ميزنين كه فرد ايده ال شما هستن!؟مشخصه كه برخورد زيادي نداشتين !!
    احساس نميكنيد كمي عجولانه وارد مسائل عشقي شديد؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

خلیل جبران میگه عشقی که توی یک لحظه بوجود میاد ممکنه حتی با سپری شدن سال ها هم ایجاد نشه
    پس لازم نیست حتمن اسمشون رو بدونم
    من توی محیط دانشگاه ایشون رو زیاد دیدم و زیرنظر داشتمشون
    اما خوب اسمشون رو نمی دونم
    اما سوال من یه چیز دیگه بود
    سوال من این بود که توی این جلسه چی باید گفته بشه
    و من باید چه جوری این بحث رو شروع کنم
    چون بار اولمه که می خوام بشینم با یه دختر غریبه صحبت کنم
    موضوع اینه که چی جوری باید شروع کنم
    لطفن حاشیه نرین

تورو خدا از حرفم ناراحت نشین
    من الان اوضاع مساعدی ندارم
    دلشوره شدیدی دارم اصلا نمی دونم دارم چیکار می کنم و چی می نویسم
    اگه نارحتتون کردم معذرت می خوام

5. کاربر روبرو از پست مفید unknown_man تشکرکرده است .

unknown_man (پنجشنبه 12 آذر 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

تورو خدا از حرفم ناراحت نشین
    من الان اوضاع مساعدی ندارم
    دلشوره شدیدی دارم اصلا نمی دونم دارم چیکار می کنم و چی می نویسم
    اگه نارحتتون کردم معذرت می خوام

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

سلام unknown_man
    خوش آمدگویی ما را پذیرا باشید

unknown_man اصلا دلشوره نداشته باشید...بنده شما را درک می کنم جای هیچ گونه نگرانی نیست.

unknown_man از آنجا که می دانم شما در وضعیتی قرار دارید که ما هر چقدر هم از شما سوال پرسیم چیزی جزء مورد درخواستی خود را مطرح نخواهید کرد بنابراین می روم سر اصل موضوع.. اما قبل از آن تاکید می کنم یکبار دیگر در همین انجمن تاپیک های مربوط (روابط دختر و پسر) را بخوانید.
    .............................................

unknown_manعزیز وقتی می خواهیم با فردی وارد رابطه شویم....چند مورد باید مورد توجه باشد:

1> هدف از رابطه
    2>طول و مدت زمان رابطه
    3>ملاک های مورد نظر
    4>شناخت خویشتن

>//و//////////و........

1>(هدف از رابطه)> حتی هنگامی که می خواهیم با فردی همجنس خود رابطه برقرار نمایم باید هدفی داشته باشیم در واقع هدف است که ما را بسوی ایجاد رابطه می کشاند.
    چرا می گوییم هدف باید مشخص شود؟؟؟
    زیرا هدف نقطه شروع و جرقه ایجاد رابطه است اگر بدانیم هدفمان چیست در وهله اول بدون هیچ گونه اظطراب و تردیدی حرف خود را بیان ساخته و در وهله دوم برای رسیدن به هدف ""پافشاری"" می نماییم.

2>(طول و مدت زمان رابطه)> امری که در تمام رابطه های دوستی( دخترپسر) به چشم می خورد روشن و شفاف نمودن "طول مدت" رابطه است....
    با مشخص نمودن این طول مدت علاوه بر اینکه خود را از مسئولیت ها و عواقب بعدی رابطه رها می سازیم بلکه با دادن فرصت زمانی برای فرد مقابل به او اطمینان می دهیم که نسبت به او و زمان و اهدافش ""ارزش"" قائلیم و قصد سواستفاده از وی را نداریم.

3>(ملاک)> باید قبل از هرگونه سخن گفتن و ایجاد رابطه....ملاک هایمان مشخص باشد یعنی چه؟؟؟ یعنی اگر ملاک ما از انتخاب فردی لوزما این است ""ایشان فرد ایده آل من هستند"" بنابراین اصولا ایشان نیز باید بدانند که منظور و ملاک ما از ایده آل بودن چیست... آیا ایده آل بودن را در "پوشش و ظاهر" می دانیم یا در "اخلاق" و یا در.............

4>(شناخت خویشتن)> قبل از هر گونه اقدام برای آشنایی و برقراری رابطه باید شاکله و اصل موجودی خویش را بشناسیم....تاکید بر این است که خود را در موقعیت های مختلف قرار دهیم تا برحسب قرار گرفتن در موقعیت ابتدا نقاط قوت آشکار شده و سپس نقاط ضعف را جبران نمایم.

گاهی انسان شناخت محدودی از خویشتن دارد که وابسته به محیط محدود اوست... شاید شما در این شرایط فکر نمایید که ""بسیار صبور"" هستید اما در برخورد با موقعیت تازه ای مانند "ازدواج" خود را بسیار "پرخاشگر و دمدمی مزاج" بیابید.

.................................................. ................

unknown_man عزیز علاوه بر این موارد لازم است نکات دیگری هم در مورد جلسه آشنایی عرض کنم...

به این فکر نکنیم که قبل از جلسه اشنایی باید سوالاتی را اماده ساخته و آنان را مطرح کنیم.

ابتدا از سوالات ""کلی"" برای شروع و جرقه بحث استفاده نمایید مانند>> نظر شما در مورد دانشگاه چیست؟؟...معیارهای شما برای انتخاب دوست یا همسر چیست؟

اما در ادامه باید سوالات جزئی تر شوند وگرنه بحث کسل کننده خواهد شد... سوالات جزئی باید شامل امور روزانه باشند
    مانند>آیا شما حاضر هستید در جمعی که جنس مخالف های بسیاری وجود دارند حضور داشته باشید و با آنان شوخی و مزاح کنید چرا؟

سپس با استفاده از سوالاتی در زمینه شغل مورد علاقه و ادامه تحصیل بحث را ادامه دهید.

.................................................. ................

توصیه>>
    هرگز خود را درگیر روابط عاطفی که هدف مشخصی ندارند نکنید.

8. 4 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (پنجشنبه 12 آذر 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

سلام. سن خودت رو نگفتيا دوست عزيز.
    ببين اصلاً استرس لازم نيست. ايشون هم يه آدمه. لولو نيست. فرض كن داري با يك پسر ديگه صحبت مي كني. اتفاقاً اگر هول و دستپاچه باشي اصلاً‌ از ديد آن خانم جذاب به نظر نخواهي رسيد. بايد يه جور اطمينان و عدم استرس تو رفتارت مشخص باشه. از الان تمرين كن هر كاري رو كه قراره بكني در مقابل آن خانم يه حالت آرام و آهسته انجام بدي. يعني حركات بدنيت نرم و روان باشه. اين حالت تاثير گذاره. بعد هم سعي كن تو چشماي طرفت نگاه كني وقتي حرف مي زني.و بذار اون باشه كه نگاهش رو ازت بر مي داره. با اين كاره بهش القا مي كني كه اعتماد به نفس داري.سخته ولي تمرين كن. خجالت نكش.اون خوشش مياد. حتي اگر غير از اين رو وانمود كنه. بعد اين رو بدون كه رفتار و ظاهر يك دختر با اوني كه تو ذهنش مي گذره خيلي اوقات متفاوته.
    ببين از من به تو نصيحت قبل از اين كه اين خانم تو رو خوب ديده باشه و توجهش جلب شده باشه نري بهش پيشنهادي چيزي بدي. ممكنه زياد تو رو جدي نگيره چون مجذوبت نشده. حدود دو ماهي بايد آمادش كني. يعني با نگاه ها و رفتارت بهش بفهموني كه مي خواهيش. البته اين كار رو وقتي بكن كه در رابطه باهاش جدي هستي كه يه وقت خداي نكرده با احساساتش بازي نشه.بايد قبل از پيشنهاد دادن دلش پيشت گير كنه.
    خلاصه سعي كن او تصوير اهورايي و فرشته گونه اي كه تو ذهنته راجع به اون خانم بشكني تا بتوني بر اوضاع مسلط بشي. مهمترين جذابيت تو براي اون خانم قاطعيت و محكم بودن و اعتماد به نفسته.
    لباسهاس شيك بپوش و صورتتو هميشه اصلاح كن و ادكلن بزن تا جذابيت ظاهري كافي هم براش داشته باشي. البته هميشه آدم بايد اينجوري باشه.و منظورم اين نيست كه اينجوري نيستي فقط يه يادآوريه.
    وقتي با يك خانم صحبت مي كني سعي كن در عين جديت يكم هم شوخ باشي. البته نه در جلسه ي اول.
    يك روز، بعد از اينكه از دانشگاه خارج شد و وقتي كه دور و برش خلوت شد برو نزديكش. خيلي مودبانه سلام كن. هول نشيااا! بعد بگو كه مي خواستم چند دقيقه مزاحم وقتتون بشم و مطمئن باشيد قصد بدي ندارم. اين حرفايي كه بهت ميگم رو حفظ كن كه سوتي ندي.
    يه وقت اگر زد تو ذوقت و گفت من با شما حرفي ندارم و يا مزاحم نشيد و من كار دارم و اين صحبتها شوكه نشه. از اين دختر ها هم هست. تو ايران اين رفتار ها بعيد نست.
    خلاصه اگه قبول كرد دعوتش كن يه جايي كه بتونيد با آرامش بيشتر صحبت كنيد. مثل يه پارك يا كافي شاپ نزديك.
    بگو كه من صلاح نمي دونم تو اين وضعيت تو خيابون باهاتون صحبت كنم و اگر قبول كنيد خوشحال ميشم كه فلان جا با آرامش بيشتري صحبتهام رو خدمتتون عرض كنم.
    بعد از اينكه نشستيد بهش بگو مي خوام براي 5 دقيقه به حرفهام گوش بديد و اجازه بدبد حرفم رو كامل بگم بعد هر سئوال و نظري داشتيد من در خدمتتون هستم. بگو من دورادور شما رو تحت نظر داشتم و مجذوب وقار و خانمي شما شده ام اما خوب هيچ شناختي روي شما ندارم. قصد بدي هم ندارم. مي خوام اگر اجازه بديد هر طور كه شما مي پسنديد اين آشنايي عميق تر بشه. هدفم هم از آشنايي دوستي هاي خياباني و بي هدف نيست. چون اصولاً محيط دانشگاه رو مقدس تر و با ارزش تر مي دونم و اهل اين دوستي ها نيستم. شما خودتون مستحضريد كه دانشگاه و محيط هاي مشابه خيلي بستر خوبيه براي اينكه آدمها به طور معقول و با ضوابط با هم آشنايي پيدا كنند. و من اگر به دنبال دوستي خياباني بودم مطمئناً محيط هاي ديگري براي اين كار هست و توي دانشگاه خودم رو انگشت نما نمي كردم.
    بهش بگو مي دونم كه ما از هم هيچ شناختي نداريم اما همه ي آدمها اول براي هم غريبه هستند و با تعامل بيشتره كه مي تونند نسبت به هم شناخت پيدا كنند. من هدفم از اين آشنايي اين است كه بتونم با شناخت بيشتر از شما شايد كسي رو كه مي خوام در مسير زندگي همراهم باشه رو پيدا كنم. اما براي رسيدن به اين تصميم مهم زمان زيادي لازمه و بايد شناخت بسيار عميقي حاصل بشه. الان هم اينجا هستم كه از شما تقاضا كنم اجازه اين شناخت رو به من بديد و من دوست دارم در چارچوب ضوابطي كه شما احياناً مايل هستيد با شما بشتر در ارتباط باشم. بگو من از آن دسته آدم هايي هستم كه هميشه براي گرفتن تصميم هاي مهم زندگيم با ديد باز و شناخت كامل پيش مي رم و سعي دارم براي پيدا كردن شريك و همراه زندگيم هم همينطور پيش برم.
    بگو اين حرفها رو از ته دلم دارم مي زنم و اميدوارم شما هم براي صحبتهاي من احترام قائل بشيد و خيلي جدي بهش فكر كنيد. من قصد ندارم همين الان نظر شما رو راجع به دوستي و آشنايي بدونم چون ممكنه زمان لازم داشته باشيد براي فكر كردن به همين خاطر من مي تونم براي مدتي صبر كنم تا نظر شما رو راجع به صحبتهاي امروزم بدونم.
    بعد از خودت بگو و ازش سئوال كن چي مي خونه و استاداش كيا هستند و دوستاش تو دانشگاه كيا هستند و ترم چنده و در مورد ادامه تحصيلش بپرس. خلاصه سئوال هاي نيمه جدي. نه خيلي جدي مثل اينكه نظرت در مورد زندگي مشترك چيه و اين حرفا. اينا خيلي زوده . راجع به مسائل دانشگاه و وقايع اخير و اين چيزا حرف بزنيد.
    اگر همون جا جواب منفي بهت داد و واكنش نامناسب نشون داد به حرفهات آمادگي داشته باش و شوكه نشو و هر احتمالي رو بده. اصلاً احتمال بده نامزد داشته باشه و يا دوست پسر داشته باشه. اينا رو ميگم كه تو پرت نخوره و جا نخوري.
    اگر اوضاع خوب پيش رفت شماره تلفن ها تونو رد و بدل كنيد و يا ايميل و آي دي ازش بگير كه بتوني در ارتباط باشي ازش. ازش بخواه اگر تصميم منفي داره اين مسئله بين خودتون تموم بشه و حتما‌ً خواهش بكن با كسي حرفي نزنه . بگو چون غرورم برام مهمه و نمي خوام كسي از اين مسئله با خبر بشه. اگر هم اوكي بود كه زياد مانعي نداره كسي بدونه ولي باز بهتره اوايل آشنايي كسي از بچه هاي دانشگاه با خبر نشه تا ببينيد در آينده چي پيش مي آد.
    دوست عزيز ولي از من به شما نصيحت اگر صبر كني و بالاي 25 سال براي ازدواج اقدام كني در نهايت براي خودت بهتره. اگر شرايط ازدواج رو نداري به نظر من سعي كن الان بي خيال اين مسئله بشي چون دردسرهاي بي شماري سر راهت خواهد بود كه از كرده ي خودت پشيمون خواهي شد. اما مي دونم كه هيچي عشق اول آدم نميشه. براي همين دركت مي كنم. قصدم اين بود كه زياد فلسفي و تئوريك حرف نزنم تا شايد بشتر بتوني به طور عملي از اين صحبتها استفاده كني. موفق باشي.

10. 5 کاربر از پست مفید wintersun77 تشکرکرده اند .

wintersun77 (جمعه 21 اسفند 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 خرداد 91 [ 10:07]
    سطح
    35
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    تشکرها
    345

تشکرشده 339 در 159 پست

Array

چه راهنمایی کاملی
    اقای محترم می دانم چه حس و حالی دارید و شما را کاملا درک می کنم
    ولی مطمئن باشید لحظات بی نظیری دارید پس به جای اینکه دست و پا تون رو گم کنید لذت ببرید
    البته این صحبت من فقط و فقط در صورتی ه که قصد ازدواج دارید و امادگی لازم رو در خودتون می بینید
    با ارزوی شادکامی برای شما

راستی اقای wintersun77 شما چه کار کردید تونستید دختر مورد علاقه تون رو پیدا کنید شما که ماشا الله خوب راهنمایی می کنید پس مشکل چیه ؟

12. 3 کاربر از پست مفید اتنا تشکرکرده اند .

اتنا (جمعه 13 آذر 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

wintersun77 از راهنمایی بسیار خوب و کاملتون خیلی خیلی ممنونم
    از بقیه دوستانی هم که لطف کردن و راهنماییم کردند تشکر می کنم
    ---------
    با همه سختی هایی که عشق داره اما فکر می کنم که بزرگترین نعمتیه که خدا به بنده اش می ده
    راجع به سوالاتی هم که دوستان پرسیده بودند باید بگم من 24 سالمه ، ترم آخرم و از لحاظ سربازی هم مشکلی ندارم
    اما تا یک سال دیگه واقعا نمی تونم زندگیمو شروع کنم
    دلیلی که الان دارم پا جلو میذارم اینه که نمی خوام ایشون رو از دست بدم و برای این که ترم آخرمه کمتر از یک ماهه دیگه توی این دانشگام ، می ترسم اگه این کارو نکنم برای همه عمرم پیشمون باقی بمونم ،
    دوست دارم اگه کسی نکته ای راجع به برخورد اولی که بین ما بوجود میاد داره ، مطرح کنه
    واقعا نمی دونستم اگه اینجا نبود من باید این حرفام رو کجا مطرح می کردم
    همیشه از راهنمایی های شما دوستان عزیزم استقبال می کنم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

با سلام...

اعضاء محترم تالار در هنگام ارسال پست توجه نمایید که متن ارسالی شامل :: راهنمایی به مراجع بوده و از حاشیه ها و احوال پرسی بدور باشد. در غیر این صورت طبق قوانین تالار توسط مدیران مربوط حذف خواهد شد.

با تشکر از شما اعضاء فعال

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 00:06]
    سطح
    35
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    تشکرها
    121

تشکرشده 125 در 66 پست

Array

من به عنوان یه دختر اگه یه پسر اینجوری بیاد جلو و بهم پیشنهاد بده ... اگر در کل از ان پسر بدم نیاد...پیشنهادش را برای اشنایی بیشتر میپذیرم...

البته در پست قبلی ام منظورم روشی بود که اقای وینترسان گفتند...
    متاسفانه پسرها تا یه جاهایی پیش میرن و دخترمورد نظرشون را به وسیله نگاه ها و کارهای محبت امیز به خودشون وابسته میکنن ولی منتظر عکس العمل واقعی آن دختر نسبت به خودشون نمیشن و خیلی سریع رفتار ان دختر را دلیل بی علاقه بودن ان میدونن ... ولی اگر صبر پیشه کنن (در حد چند ماه )ممکنه ان دختر خیلی شیفته تر بشه (البته اگر نفر دومی در زندگیش نباشه)...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)