به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 02 خرداد 89 [ 22:17]
    سطح
    32
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 20 در 9 پست

Array

Arrow +آيا واقعا اون درست ميگه و اين چيزا خيلي عاديه؟؟؟

سلام به تمام دوستان خوبم كه تازه افتخار آشنايي باهاشونو پيدا كردم
    خوب اميدوارم منو از پاسخ ها و نظرات خوبتون بي نصيب نزارين
    من دانشجو و 22 ساله هستم وتازگي با آقايي 25 ساله و هم دانشگاهيم آشنا شدم
    اين آقا از نظر قيافه و تيپ كاملا جنتلمن هستن .منظورم اينه كه سرو وضعشون شبيه مرد هايي نيست كه قصد جلب توجه جنس مخالفو داشته باشن و در عين حال مرتب و با وقار هستن و اين طوري شد كه من با پيشنهاد ايشون موافقت كردم
    حالا چند تا اتفاق در چند جلسه اول آشناييمون اتفاق افتاد كه منو يك مقدار دچار شك و ترديد براي ادامه ي رابطه كرد
    اول اينكه ايشون از همون تماس هاي اوليه تلفني بر خلاف اون چيزي كه به قيافشون ميومد مرتب از الفاظ "عزيزم" "گلم" "جانم" "مي بوسمت" "فدات بشم" و... استفاده ميكردن كه در اولين تماسا تعجب منو برانگيخت!!!!!!!
    دوم اينكه در سومين ملاقات حضوري سعي ميكردن دست منو بگيرن يا لپمو بكشن كه وقتي من از اين اظهار ناراحتي كردم خيلي بهشون بر خورد و گفتن :"" تو واقعا در مورد من چي فكر كردي؟ ... اين مسايل ديگه چيزي نيست كه تو ازشون سر باز ميزني.... من كه كاري نكردم... و اگه به كسي اينو بگي خندش ميگيره!!! .......من قصد بدي ندارم ... ديگه دست همو گرفتن كه چيزي نيست و ...""
    و وقتي بهشون گفتم من يه جور اعتقاداتي براي خودم دارم و دوست ندارم قبل از ازدواج اين چيزا رو تجربه كنم بهم خنديد و گفت :"" اين چيزا ديگه تو دنياي امروز عاديه... من كه چيزه بدي ازت نخواستم و..."" ميگفت كه :" من دوست دارم توي يه رابطه با طرف مقابلم احساس راحتي ( البته تا همين حد كه گفتم ) بكنم و با هم صميمي باشيم""
    البته فعلا هدف ما از اين رابطه دوستيه و كار به جاهاي ديگه نرسيده و شايد هم نرسه
    حالا سوال من از شما اينه كه آيا خواسته هاي طرف مقابلم (البته در همين حد كه عرض كردم ) معقوله و آيا واقعا يه امر عاديه يا اينكه ايشون قصد خاص ديگه اي دارن و اين حافها بهونه ايه براي ارضا وتوجيح كارهاي خودشون ؟؟؟ چيزي كه منو دچار شك كرد اينه كه ايشون با گذشت زمان اين حركاتو انجام ندادن و در جلسات ابتدايي ملاقات اين طور رفتار كردن!!!!!
    چون مرتب ميگن دنبال يه رابطه اي هستن كه با طرف مقابلشون احساس راحتي كنن و راحتي رو در صميميت ميبينن
    راستي ايشون قبلا با يه نفر رابطه داشتن و يه بار هم اين حرف از دهنشون پريد كه : "گاهي اين دخترا آدمو خيلي گول ميزنن "

البته من يه بارم بهشون گفتم كه نميتونم به اين كار تن در بدم و اگه براشون خيلي سخته بهتره همين جا همه چيزو تموم كنيم . كه البته ايشون ناراحت شدنو گفتن :" اين حرفها چيه كه ميزنين. اين يه مساله هست كه با هم صحبت ميكنيم و هر كدوم دليلامونو مياريم و اين چيزي نيست كه بخوايم به خاطرش رابطمونو قطع كنيم"
    ولي من از اين ناراحتم كه ايشون آيا واقعا اين حركات جزء رخلاق و رفتارشونه و با همه اين طور برخورد ميكنن يا با من اينطورين؟؟!!!!!!!!!
    يه بارم همين سوالو ازشون پرسيدم و گفتم تو همه ي روابطت اين طوري هستي و ايشون فقط گفتن :" رابطه ي قبليه من تموم شده و خاطراتش پاك شده و اصلا دوست ندارم دوباره در مورد اون و جزئياتش صحبت كنم" وجواب واضحي ندادن .....!!!!!!!!!!!!!
    منتظر نظراتتون هستم.......... لطفا زود اعلامشون كنين............مرسي

2. کاربر روبرو از پست مفید دوراهي تشکرکرده است .

دوراهي (سه شنبه 05 آبان 88)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

RE: آيا واقعا اون درست ميگه و اين چيزا خيلي عاديه؟؟؟

دو راهی عزیز

به تالار همدردی خوش آمدی

عزیزم
    این رفتارا هیچ توجیهی نداره ، و از همین رفتارها می تونی هدف و تفکر این آقا رو بفهمی ، بهتره بدونی ایشون اهل روابط آزادند ، و تنها اون یه رابطه که از دهنشون پریده نبوده ، مطمئن باش روابط دیگه ای هم داشتن .

هرگز این رفتارها رو از وی نپذیر که به زودی به درخواست بوسه و بغل و بعد ... خواهد کشید و در هر مرحله هم با زبان بازی شما را توجیه خواهد کرد و... نهایتاً به روزی خواهی رسید که شما صدمه دیدید و ایشون لذت جویی داشته . در این میان برای شما وابستگی و علاقه پیش خواهد اومد و دل کندن سخت خواهد بود .
    بهتون هم قول بدم این آقا اصلاً نگاهشون ازدواج با شما نیست . و بهتره بدونید این الفاظ و رفتار را با دیگران هم دارد ،
    به نظر می رسه شما تا حالا با کسی رابطه نداشتید ... درسته ؟

اگر این طوره بهتره مراقب باشید این تصور براتون پیش نیاد که این رفتار و درخواستهای وی نسبت به شما به خاطر اینه که شما را خیلی دوست دارد .

بهتون با صراحت می گم که ایشون از همین ابتدا نگاهش برقراری رابطه جنسیه ، مایل هم هست که زودتر به این نقطه برسد ، وقتی شما را با نزدیک شدن بهتون و لمس و محبت تحت تأثیر قرار داد و وابسته شدید ، بعد یه دلخوری زرگری راه خواهد انداخت و شمای وابسته را به رنج و دغدغه می کشاند و شما اگر در پی به دست آوردن دلش باشی ، آنوقت خواسته جنسی پیش کشیده خواهد شد .

دختر خوب !
    این رابطه را از همین حالا قطع کن . و توصیه اکید دارم بدون اطلاع خانواده و بدون قصد ازدواج وارد رابطه با کسی نشو ، تازه اون نوع ارتباط که به قصد شناخت هم باید باشد تا به تعهدی چون عقد نکشیده باید با حفظ محدودیت ها باشد
    موفق باشید .

4. 12 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (جمعه 10 دی 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 شهریور 91 [ 13:34]
    سطح
    51
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    289

تشکرشده 290 در 73 پست

Array

بنده کاملا بانظرات فرشته مهربان موافقم...وشما نباید تصورعادی بودن ازاین روابط را داشته باشید چون با این حرکات سبب میشود شما دچار احساسات بی پایه شوید ووقتی درگیربشید دیگر نمی توانید تصمیم عاقلانه بگیرید واین گوشه ایی ازحرکات هستش ولی منشا آن شاید چیزی نباشد که شما خواستارش باشید...مراقب باشید تحت تاثیر احساسات صبحتهای عاشقانه نشوید
    چون هرپسرودختر که نسبت به جنس مخالفشون دارند دوست داشتن با این حرکات متفاوت هست اگرچه این رفتارهم میشه بعدازازدواج جززیرشاخه های دوست داشتن باشد.
    وازهمین حرکاتی که قصد انجام آن را دارند باید متوجه بشی دنبال چه منظوری هست !!!چرا باید روابط لمسی داشته باشند درصورتی که نسبت به شما هیچ تعهدی ندارند..هوسهای زودگذر

6. 6 کاربر از پست مفید دلداده تشکرکرده اند .

دلداده (پنجشنبه 07 آبان 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 فروردین 91 [ 08:41]
    سطح
    45
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,281

تشکرشده 1,260 در 376 پست

Array

سلام دختر خوب
    من اصلا نمی خوام بگم که این آقا قصد و منظور بدی داره ولی ببین خانومی تو خودتم از اینکه ایشون تو تلفن اول انقدر راحت شده و بقول معروف پسر خاله شده جا خوردی
    شاید از نظر شرعی حتی گرفتن دست یک پسر هم گناه باشه ولی بیا مسائل شرعی رو فعلا کنار
    یه لحظه هایی تو زندگی هست که خیلی قشنگ اند ولی این لحظه ها رو نمی شه ساخت اینا خودشون بوجود میاد
    می خوام خیلی راحت باهات صحبت کنم
    وقتی یه پسر و دختری می خوان با هم آشنا بشن اولش هردو مضطربن وقتی همو می بینین معذبین روز های اول حتی خیلی واژه ها رو با "شما " ادا می کنن بعد کم کم به این که با هم صحبت کنن عادت می کنن بعد عادت می کنن که منظر زنگ زدن همدیگه باشن کم کم باید حتما بهم شب بخیر و صبح بخیر بگن کم کم می بینن اگه فلانی بهشون زنگ نزنه یه چیزی رو گم کردن کم کم دلشون برای هم تنگ میشه کم کم یه حسی به طرفشون پیدا می کنن براش نگران می شن کاراشون برای هم مهم می شه لباس پوشیذنشون حرف زدنشون و... برای هم مهم میشه
    بعد از گذشتن همه ی اینا یه روزی می آد که بهم دیگه ابراز علاقه می کنن یعنی برای اولین بار بهم میگن
    " دوست دارم" یادت باشه این جمله از ته قلب طرفه چرا؟؟ چون به مرور به وجود اومده چون اون شما رو شناخته و این دوست دارم رو از روی شناخت گفته اگه بعدش بهت پشت تلفن بگه عزیزم می بوسمت شما می دونی که از روی عشقه اگه دستت رو توی خیابون بگیره می دونی که قصد و منظوری نداره و اینو یادت باشه همیشه پسرها سعی می کنن حرمت عشقشونو داشته باشن و اون عشق و مقدس نگه دارن
    اگه بدونی عشقت تورو برای خودت می خواد نه برای چیز دیگه ای راحت تر دست تو دستش می زاری
    ولی آیا این اقا تو اولین تلفن به این درجه از عشق رسیده؟؟؟
    آیا شما رو شناخته؟؟؟ آیا ی دونه شما از چه گلملتی خوشت می آد از چی خوشت نمی آد ؟؟
    آیا وقتی دستت رو می گیره احساس می کنی این همون عشقیه که منو واسه خودم می خواد ؟؟
    بزار حتی برای اینکه دستت رو بگیره زحمت بکشه نزار هرچیزی که می خواد راحت بدست بیاره
    موفق و پیروز باشی

8. 5 کاربر از پست مفید mamfred تشکرکرده اند .

mamfred (سه شنبه 09 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 89 [ 15:28]
    سطح
    38
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 159 در 70 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط دوراهي

اول اينكه ايشون از همون تماس هاي اوليه تلفني بر خلاف اون چيزي كه به قيافشون ميومد مرتب از الفاظ "عزيزم" "گلم" "جانم" "مي بوسمت" "فدات بشم" و... استفاده ميكردن كه در اولين تماسا تعجب منو برانگيخت!!!!!!!
    دوم اينكه در سومين ملاقات حضوري سعي ميكردن دست منو بگيرن يا لپمو بكشن كه وقتي من از اين اظهار ناراحتي كردم خيلي بهشون بر خورد و گفتن :"" تو واقعا در مورد من چي فكر كردي؟ ... اين مسايل ديگه چيزي نيست كه تو ازشون سر باز ميزني.... من كه كاري نكردم... و اگه به كسي اينو بگي خندش ميگيره!!! .......من قصد بدي ندارم ... ديگه دست همو گرفتن كه چيزي نيست و ...""
    و وقتي بهشون گفتم من يه جور اعتقاداتي براي خودم دارم و دوست ندارم قبل از ازدواج اين چيزا رو تجربه كنم بهم خنديد و گفت :"" اين چيزا ديگه تو دنياي امروز عاديه... من كه چيزه بدي ازت نخواستم و..."" ميگفت كه :" من دوست دارم توي يه رابطه با طرف مقابلم احساس راحتي ( البته تا همين حد كه گفتم ) بكنم و با هم صميمي باشيم""
    البته فعلا هدف ما از اين رابطه دوستيه و كار به جاهاي ديگه نرسيده و شايد هم نرسه
    حالا سوال من از شما اينه كه آيا خواسته هاي طرف مقابلم (البته در همين حد كه عرض كردم ) معقوله و آيا واقعا يه امر عاديه يا اينكه ايشون قصد خاص ديگه اي دارن و اين حافها بهونه ايه براي ارضا وتوجيح كارهاي خودشون ؟؟؟ چيزي كه منو دچار شك كرد اينه كه ايشون با گذشت زمان اين حركاتو انجام ندادن و در جلسات ابتدايي ملاقات اين طور رفتار كردن!!!!!
    چون مرتب ميگن دنبال يه رابطه اي هستن كه با طرف مقابلشون احساس راحتي كنن و راحتي رو در صميميت ميبينن

البته من يه بارم بهشون گفتم كه نميتونم به اين كار تن در بدم و اگه براشون خيلي سخته بهتره همين جا همه چيزو تموم كنيم . كه البته ايشون ناراحت شدنو گفتن :" اين حرفها چيه كه ميزنين. اين يه مساله هست كه با هم صحبت ميكنيم و هر كدوم دليلامونو مياريم و اين چيزي نيست كه بخوايم به خاطرش رابطمونو قطع كنيم"
    ولي من از اين ناراحتم كه ايشون آيا واقعا اين حركات جزء رخلاق و رفتارشونه و با همه اين طور برخورد ميكنن يا با من اينطورين؟؟!!!!!!!!!
    يه بارم همين سوالو ازشون پرسيدم و گفتم تو همه ي روابطت اين طوري هستي و ايشون فقط گفتن :" رابطه ي قبليه من تموم شده و خاطراتش پاك شده و اصلا دوست ندارم دوباره در مورد اون و جزئياتش صحبت كنم" وجواب واضحي ندادن .....!!!!!!!!!!!!!
    منتظر نظراتتون هستم.......... لطفا زود اعلامشون كنين............مرسي
    سلام
    دوست عزیز علائم هشدار دهنده را نادیده نگیر ید .مسلما رفتار ایشون در اولین جلسه آشنایی طبیعی نیست و همانطور که دوست خوبمون فرشته مهربان اشاره کردن هدف ارتباط جنسی هست و این آقا چون در مورد پذیرش همچنین موضوعی از جانب شما مردد بوده خودش سریع وارد عمل شده تا عکس العمل شما رو ببینه و هم شما رو محک بزنه و متوجه بشه شما به سرعت همکاری می کنید یا احتیاج داره ایشون با زبان بازی و فلسفه بافی و همین طور عادی جلوه دادن این رفتار شما رو متقاعد کنند .متوجه باشید اگر هدف ایشون چیزی غیر از این موضوع بود هر گز به خودشون اجازه نمی دادند تا زمانی که به شما تعهد قانونی ندارن همچنین رفتار هایی رو بروز بدهند .بنا به گفته خودتون اگر واقعا این رفتار ها با اعتقادات شما سازگاری ندارد به این ارتباط خاتمه دهید چرا حاضرید در مورد کسی که اعتقادات شما را مسخره می کنه و می خنده فکر کنید؟؟؟تعجب می کنم شما عادی بودن یا غیر عادی بودن رفتار این آقا رو از ما می پرسید !!! دوست عزیز به باورها و اعتقادات خودتون رجوع کنید اعتقادات شما حدود را مشخص می کند باورها و اصول شما خط قرمز این ارتباط رو تعیین می کند به فرض که رفتار ایشون با این حدودی که شما توضیح دادید عادی باشد آیا اعتقادات شما هم این عادی بودن را تایید می کند ؟؟؟ بله صحبت این آقا در مورد عادی بودن این رفتار ها در ارتباطات بین دختر و پسر با واقعیت امروز جامعه مطابقت دارد اما با اعتقادات شما چی؟؟؟؟ ایشون چون با واکنش منفی از جانب شما روبه رو شدن با گذشت زمان از تکرار رفتار اولیه خودداری می کنند و متوسل به روش های دیگر برای فراهم نمودن رضایت شما می شوند .البته اگر مایوس بشوند به تلاش خودشون ادمه نمی دهند.

10. 5 کاربر از پست مفید sogand66 تشکرکرده اند .

sogand66 (سه شنبه 05 آبان 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 خرداد 04 [ 02:44]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,300 در 1,292 پست

Array

سلام دوست عزیز
    به تالار همدردی خوش اومدید
    .

خیلی برام جالبه که ایشون به این زودی دارند این رفتارهارو نشون میدن این نشون میده دوست دارند هر چه زودتر به اهدافشون نزدیک بشن البته این برای شما خوب بوده چون شما رو به شک و تردید در ادامه این رابطه انداخته .
    شاید اگه براتون فیلم بازی میکردند و خودشون رو مبادی آداب نشون میدادند شما بیشتر جذب میشدی و دیگه شک نمی کردید .
    ایشون اگر قصد ازدواج داشته باشند خیلی از حرمت ها رو حفظ می کنند . در واقع برای کسی که میخوان باهاش ازدواج کنند ارزش قائلن و به خواسته های طرف اهمیت میدن . چیزی که مشخصه ایشون فقط قصدشون دوستی است.
    اگر شما تو این رابطه که روز به روز با خواسته های متنوع ایشون مواجه می شید ، به تمام خواسته هاشون تن بدید در واقع ارزش خودتون رو زیر سوال بردید . پس ارزش خودتون رو حفظ کنید و قدر خودتون رو بدونید و نگذارید که وسیله ای برای رسیدن دیگران به امیالشون باشید .
    فرشته مهربان خوب بیان کردند . خوشبختانه شما اول راه هستید و هنوز دچار درگیری احساسی نشدید که چشماتون خیلی از حقایق رو نبینه یا با عقل و منطقتون بجنگید ، پس خوب حواستون رو جمع کنید.

کسی که هنوز روی شما شناختی نداره چه طور تا این حد علاقه مند شده اون هم به این زودی ؟
    شک نکن که این رفتار اون هم در اولین برخوردها غیر طبیعیه . هیچ معلوم نیست که ایشون با چند نفر دیگه در ارتباط بودند . اما چیزی که معلوم هست اینه که ایشون خوب روحیات دخترها دستشون اومده و میدونند که چطور باید برای یک دختر درگیری احساسی ایجاد کرد . اما این رو هم متوجه نشدند که این مسائل برای بعضی دخترها اون هم تو اولین برخوردها پذیرفتنی نیست و باعث شک و تردید در رابطه با طرف مقابلشون میشه .
    ایشون دارن سعی می کنند که هر چه زودتر برای شما وابستگی احساسی به وجود بیارند . واقعا چرا؟ نمیشه گفت که هدفی ندارند . بنابراین دارن سعی می کنند هر چه زودتر به اهدافشون برسن .
    مطمئن باش ایشون که تو اول آشنایی اینطور راحت برخورد می کنند و از شما هم توقع دارند که اینطور باشید با جلو رفتن روابط توقعاتشون هم بیشتر میشه.

اما در مورد پسرهایی که قصد رابطه جنسی تو دوستی هاشون دارند . این آدم ها دو برخورد دارند :
    1-طوری وانمود می کنند که از این روابط بدشون میاد و میگن اصلا از این پسرها نیستند که دنبال این چیزها باشند .
    2-خیلی راحت برخورد می کنند و از روابط قبلیشون و شکست های عاطفیشون حرف میزنند .

بهتون توصیه می کنم این مقاله رو بخونید .

تفاوت دیدگاه های دختران و پسران در روابط دوستی های امروزی

12. 7 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (سه شنبه 05 آبان 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 آبان 88 [ 10:52]
    سطح
    40
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 123
    دستاوردها:
    تشکرها
    395

تشکرشده 400 در 127 پست

Array

با معذررت خواهی از جامعه ده درصدی آقایان 90در صد مردهای ایرانی زبان باز هستند و بنا به آمار و ارقام درپی فریب زنان و دختران .

دختران ایرانی هر چقدر ادعای تجربه داشته باشند در مقابل این جامعه 90 درصدی باید یک فکر اساسی برای خود داشته باشد .
    توجه داشته باشید نظام اجتماعی چنین فرصت هایی را به آقایا ن می دهد شما باید از خود مراقبت کنید .

می دانم شنیدن حرفهای قشنگ بسیار دلنشین است و تمایلات خاصی در یک دختر جوان ایجاد می کند ولی گول نخورید

من با قاطعیت به شما می گویم این آقا فریبکار است . از خودتان مراقبت کنید .
    و قاطعانه تر از او فاصله بگیریدر هر چقدر زرنگ باشید در مقابل این مرد کم خواهید آورد .

این نگاه قدری بدبینانه است اما متاسفانه واقعیت دارد
    می خواستم زندگی کنم ، راهم را بستند
    عاشق شدم ، گفتند دروغ است
    گریستم ، گفتند بهانه است
    خندیدم ، گفتند دیوانه است
    دنیا را نگه دارید ، می خواهم پیاده شوم
    ( دکتر علی شریعتی )

14. 2 کاربر از پست مفید گفتار نیک تشکرکرده اند .

گفتار نیک (سه شنبه 05 آبان 88)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 02 خرداد 89 [ 22:17]
    سطح
    32
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    تشکرها
    20

تشکرشده 20 در 9 پست

Array

ممنونم از تمام دوستاي خوبم كه وقت گذاشتين و پاسخ دادين
    اول در جواب فرشته ي مهربان عزيز بگم كه من قبلا يه رابطه ي ديگه داشتم و اتفاقا درست در نقطه ي مقابل اين رابطه بود !!!!!!!!!! يعني ما حتي بعد از 2 سال رابطه هنوز با هم رودربايسي داشتيم!!!!!!!!!!! كه سرديه اون رابطه هم به خوديه خود برام خيلي عذاب آور بود و دليلي شد براي اتمامش
    جالبه كه يا آقاييون خيلي سرد به پست من ميخورن يا آقاييون خيلي گرم !!!!!!

حالا من و اون آقا هنوز نتونستيم در مورد اين مساله اساسي صحبت كنيم و قراره يه روز مفصل در اين مورد بحث كنيم ........اگه ايشون از موضع خودشون كنار نيومدن و اين رفتارا رو نشانه ي تمدن ميدونستن و نشانه صميميت كه تكليف همون طور كه شما گفتين روشنه و صلاحه رابطه تموم بشه ............ اما اگه ايشون قبول كردن به اعتقادات من احترام بذارن و ديگه چنين رفتاري رو از خودشون نشون ندادن و عذر خواهي كردن اون موقع تكليف اين آشنايي چيه؟؟؟؟؟ ادامه توام با احترام به اعتقادات من يا قطع رابطه در هر صورت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    البته اينم بگم كه ايشون خودشون در حين انجام اين حركات مضطرب بودن و حتي دست هاشون ميلرزيد و اون قدر ها هم راحت نبودن
    [b] از آقاييون هم ميخوام به اين سوالم جواب بدن كه اگه چنين حركاتي رو داشته باشن واقعا چه قصدي رو دنبال ميكنن (صميميت و راحتي يا ارضاي خودشون ؟؟؟؟
    بازم منتظر جواب هاتون هستم..................ممنون

16. 4 کاربر از پست مفید دوراهي تشکرکرده اند .

دوراهي (سه شنبه 05 آبان 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 خرداد 04 [ 02:44]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,300 در 1,292 پست

Array

تمام دوستان اشاره کردند که این آقا هدفش چیه.
    ایشون دارن سعی می کنند هر چه زودتر به هدفشون برسند حتی اگر درصدی هم اینگونه رفتار کردن براشون سخت بوده باشه.
    به نظر من دلیل اضطرابشون شما بودی که از عکس العمل شما در رابطه با رفتارهاشون مطمئن نبودند و این براشون ایجاد ترس کرده که نکنه رفتارهاشون چون بر خلاف میل شماست نتیجه عکس بده .

نمی خوام بد بین باشم اما به نظر من اگر کوتاه بیان و این رفتارها رو کم کنن تو هدفی که دارن تاثیر نمیذاره و ممکنه سعی کنن از راه دیگه ای وارد بشن یا اینکه فعلا شما رو راضی کنن تا آروم آروم تو هدفشون پیش برن.

این نظر منه اما باید نظر دیگر دوستان رو هم دید .منم مثل شما منتظر پاسخ آقایون تالار هستم.

18. 6 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (سه شنبه 05 آبان 88)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 فروردین 91 [ 08:41]
    سطح
    45
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,281

تشکرشده 1,260 در 376 پست

Array

سلام
    ما هیچ کدوممون اون آقا رو نمی بینیم و هر نظری می دیم مبنی بر گفته های شماست خانومی
    ااونی که باید تشخیص بده شمایی دختر خوب یه سری چیزا تو ذات آدماست و نمی تونن تغییرش بدن
    اون اقا باید خودش تشخیص می داد که اول رابطه نباید انقدر راحت می شده اینکه شما بهش بگین و قبول کنه یعنی اینکه یا هنوز به بلوغ فکری نرسیده که بتونه به جا رفتار کنه یا اینکه به این نوع رفتار عادت کرده

20. 3 کاربر از پست مفید mamfred تشکرکرده اند .

mamfred (سه شنبه 05 آبان 88)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)