اول اينكه ايشون از همون تماس هاي اوليه تلفني بر خلاف اون چيزي كه به قيافشون ميومد مرتب از الفاظ "عزيزم" "گلم" "جانم" "مي بوسمت" "فدات بشم" و... استفاده ميكردن كه در اولين تماسا تعجب منو برانگيخت!!!!!!!
دوم اينكه در سومين ملاقات حضوري سعي ميكردن دست منو بگيرن يا لپمو بكشن كه وقتي من از اين اظهار ناراحتي كردم خيلي بهشون بر خورد و گفتن :"" تو واقعا در مورد من چي فكر كردي؟ ... اين مسايل ديگه چيزي نيست كه تو ازشون سر باز ميزني.... من كه كاري نكردم... و اگه به كسي اينو بگي خندش ميگيره!!! .......من قصد بدي ندارم ... ديگه دست همو گرفتن كه چيزي نيست و ...""
و وقتي بهشون گفتم من يه جور اعتقاداتي براي خودم دارم و دوست ندارم قبل از ازدواج اين چيزا رو تجربه كنم بهم خنديد و گفت :"" اين چيزا ديگه تو دنياي امروز عاديه... من كه چيزه بدي ازت نخواستم و..."" ميگفت كه :" من دوست دارم توي يه رابطه با طرف مقابلم احساس راحتي ( البته تا همين حد كه گفتم ) بكنم و با هم صميمي باشيم""
البته فعلا هدف ما از اين رابطه دوستيه و كار به جاهاي ديگه نرسيده و شايد هم نرسه
حالا سوال من از شما اينه كه آيا خواسته هاي طرف مقابلم (البته در همين حد كه عرض كردم ) معقوله و آيا واقعا يه امر عاديه يا اينكه ايشون قصد خاص ديگه اي دارن و اين حافها بهونه ايه براي ارضا وتوجيح كارهاي خودشون ؟؟؟ چيزي كه منو دچار شك كرد اينه كه ايشون با گذشت زمان اين حركاتو انجام ندادن و در جلسات ابتدايي ملاقات اين طور رفتار كردن!!!!!
چون مرتب ميگن دنبال يه رابطه اي هستن كه با طرف مقابلشون احساس راحتي كنن و راحتي رو در صميميت ميبينن
البته من يه بارم بهشون گفتم كه نميتونم به اين كار تن در بدم و اگه براشون خيلي سخته بهتره همين جا همه چيزو تموم كنيم . كه البته ايشون ناراحت شدنو گفتن :" اين حرفها چيه كه ميزنين. اين يه مساله هست كه با هم صحبت ميكنيم و هر كدوم دليلامونو مياريم و اين چيزي نيست كه بخوايم به خاطرش رابطمونو قطع كنيم"
ولي من از اين ناراحتم كه ايشون آيا واقعا اين حركات جزء رخلاق و رفتارشونه و با همه اين طور برخورد ميكنن يا با من اينطورين؟؟!!!!!!!!!
يه بارم همين سوالو ازشون پرسيدم و گفتم تو همه ي روابطت اين طوري هستي و ايشون فقط گفتن :" رابطه ي قبليه من تموم شده و خاطراتش پاك شده و اصلا دوست ندارم دوباره در مورد اون و جزئياتش صحبت كنم" وجواب واضحي ندادن .....!!!!!!!!!!!!!
منتظر نظراتتون هستم.......... لطفا زود اعلامشون كنين............مرسي

علاقه مندی ها (Bookmarks)