به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

تا حالا با شیطان حرف زدی ؟

سلام

دوستان خوبم شماها تا حالا با شیطان حرف زدین ؟

اول بذارید نطقی از شیطان ملعون رو بگم بعد در موردش حرف میزنم.
    ابلیس میگه : من در عجبم از بشر (آدم) که خدا را قبول دارد اما نافرمانیش می کند و مرا قبول ندارد و لعن میکند اما از من فرمان می برد !

وقتی اینو شنیدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و با خودم گفتم واقعا" اینو خوب اومدی .
    ما مدام میگیم اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ، لعنت بر شیطان ، چشم شیطان کور ، گوش شیطان کر و ... اما خودمون حواسمون نیست که در عمل دائما" داریم ازش فرمان می بریم و هر آنچه که اونو راضی می کنه رو انجام میدیم بدون اینکه خودمون متوجه باشیم اگر هم متوجه هستیم خودمون رو میزنیم به اون راه .
    در مقابل مدام میگیم بسم الله الرحمن الرحیم ، خدایا به امید تو ، توکل بر تو ، الهی و ربی من لی غیرک ، حسبنا الله و نعم الوکیل ، لا حول و لا قوة الا بالله و ... اما باز حواسمون نیست که در عمل دائما" داریم بر خلاف فرمان و خواستش عمل می کنیم و برای هر کار نادرست و غلطمون توجیهاتی میاریم که خودمون هم میدونیم درست نیست !

اگه دقت کنیم این سخن گهربار شیطان واقعا" میتونه به ما در جهت بهتر زندگی کردن ، دیندار و مخلص بودن و ... کمک کنه
    همه ما وقت دعا کردن با خدا حرف میزنیم .......اما.........تا حالا شده با شیطان هم حرف بزنید ؟
    من گاهی حرف میزنم ..........
    چه اشکالی داره با دشمن مون دو کلمه حرف بزنیم ؟ به نظر من باید با هر دشمنی نشست و حرف زد و دلایل دشمنی رو گفت و شنید ! رو این حساب من گاهی با شیطان حرف میزنم .وقتی میبینم میخواد منو به سمت یک عمل غیر عاقلانه و نادرست بکشونه و زشتیها رو در نظرم زیبا و پسندیده جلوه بده و خوشبختانه اون لحظه حواسم هست ، باهاش حرف میزنم و حتی گاهی بهش لبخند میزنم البته نه لبخند از روی دوستی بلکه در واقع نیشخند.
    شیطان دشمن قسم خورده ماست و اگر تونست ما رو به کفر و شرک میندازه و اگر نشد حرام و مکروه و ... تا بلکه دلش شاد بشه .شیطان حسوده چون خودش از بهشت رانده شدهو نمیتونه ببینه بشر، کسی که روزی میگفت او از خاک است و من از آتش و به دیده حقارت به بشر نگاه میکرد ، پس من برترم !
    ما باید یقین بدونیم در حال گناه معبود و مسجود شیطانیم نه خدا هر چند با زبان صد فحش و ناسزا به شیطان بگیم.در این مواقع در حقیقت ما میگیم « اعوذ بالشیطان من الرحمن » !!! این با حال گناه ما سازگاره اما با زبانمان خیر .
    شیطان روز قیامت میگه : من فقط وسوسه کردم و تو خودت به سمت من امدی و گناه کردی پس من مقصر نیستم .اما اون روز خیلی دیره ......... گاهی ( ای کاش همیشه همینطور بود) که وسوسه میشم کار ناشایستی انجام بدم ، ناخودآگاه احساس میکنم که شیطان روبروم نشسته و داره مو تشئیق به اون کار میکنه و از خوبیهاش میگه . برای یک لحظه نگاش میکنم و میگم نه حرفتو گوش نمیدم ......... میگم تو غلط کردی ........... میگم بهت ثابت میکنم که این کارو نمی کنم .........تصمیم جدی میگیرم و واقعا" از اون کار چشم پوشی میکنم .......اما ای کاش همیشه بتونیم شیطان رو فرمان نبریم .
    انشاء الله

2. 4 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (چهارشنبه 13 آبان 88)

عضو فعال

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

RE: تا حالا با شیطان حرف زدی ؟

سلام تا حالا من با شيطان حرف نزدم

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

سلام

من تجربه کرده ام، بخصوص صحبت لجبازانه با او .

در چه شرایطی زمینه را برای صحبت با شیطان فراهم دیده ام ؟

هر وقت تصمیمی دارم ، یا قضاوتی میاد سراغم ، یا برنامه ای مد نظرمه و یا معطوف به خودم میشم .

این وقتها در بررسی تردید وار برای درک درستی یا نادرستی هر کدام از موارد بالا ، رد پای توجیه را جستجو کرده ام و در هر کدام از این موارد وقتی ان قلتی منطقی به خودم وارد کرده ام ، با توجیحات شیطان مواجه شده ام که بخواد مثلاً در مورد تصمیمی که فهمیدم غلطه یا قضاوتی که دلیلی برای اشتباه بودنش پیدا کرده ام یا .... خطا در هر کدام از مواردی که ذکر کردم پیش رویم بوده ، دیدم می خوام خودمو راضی کنم ، همینجا می فهمیدم این خودم نیستم این شیطانه ، باهاش وارد صحبت می شدم و دقیقاً یک بحث در می گرفته و خیلی برام لذت بخش بوده ، چون همین که از وجودم بیرونش می کشیدم تا پشت خودم پنهان نشده بهم القاء کنه ( که گویی درک خودمه که داره بهم راه نشون میده ) ، باهاش راحت تونستم روبرو بشم و در این درگیری از ان قلت آوردن و توجیحات او را محکوم کردن با دلایل منطقی و مستدل ، لذت می بردم و قوت می گرفتم و بر اشتباه پیش رویم فائق می اومدم و احساس قوت پیدا می کردم . این روش را حتی به شاگردام هم توصیه کرده ام و بعضی تجربه کرده و خیلی جالب دیده اند .

من خیلی چیزها از این روبرویی با شیطان به دست آوردم ، چون برای جواب دادن به توجیحاتش وادار به فکر کردن ، مشورت و حتی گاه مطالعه می شدم و خود به خود مانع تصمیم گیری سریع و نسنجیده می شده و ... خلاصه از درسهای خوب این حرف زدنها و مواجه شدنها و درگیرم باهاش هر موردی که یادم اومد رو میگم .

شیطان هم زرنگه هم حماقت داره ، اگر ما مواظب باشیم از فتنه های زیرکانه اش با استفاده از حماقتهاش خودمونو حفظ کنیم خیلی موفق خواهیم بود ( در مبارزه ) و خشمگینش می کنیم .

مثلاً وقتی شیطان از درگاه خدا رانده شد و از خدا مهلت طول حیات خواست و خدا بهش داد ، بعدش قسم خورد که بنی آدم رو گمراه کنه ، حماقتش را اینجا در کجا می تونیم ببینیم ؟! ، اونجا که میگه : همه رو گمراه می کنم ، الا مخلصین ، یعنی بی آن که متوجه بشه کد در امان موندن از شرش رو خودش داده ، اونم اخلاصه ، آدم زیرک در مواجهه با شیطان هر جا که خطر نفوذش هست با در پیش گرفتن اخلاص خودش رو خلاص می کنه .

و.... خلاصه قصه ام در مورد شیاطن ... سر دراز دارد ، که باشد برای فرصتهای بعدی .

5. 4 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (سه شنبه 05 آبان 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 شهریور 91 [ 13:34]
    سطح
    51
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    289

تشکرشده 290 در 73 پست

Array

بنده ازشنیدن نامشم وجودم بلرزه درمیاد همیشه هم تنها اسم ملعونش را بالعن بکاربردم اما امیدوارم همانطور که جنابش گفته فرمانبرش نباشیم

7. کاربر روبرو از پست مفید دلداده تشکرکرده است .

دلداده (سه شنبه 05 آبان 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

منم یه زمانیباهاش حرف میزدم و همیشه هم وقتی باهاش حرف میزدم مقابلش موفق بودم ولی الان انقد ضعیف شدم که فقط ازش فرار میکنم

اصلا بهش فکر نمی کنم ، فقط به خدا پناه میبرم

فعلا چند روزی هست که خدا در اغوشم گرفته

9. کاربر روبرو از پست مفید gole maryam تشکرکرده است .

gole maryam (سه شنبه 05 آبان 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)