سلام
دوستان خوبم شماها تا حالا با شیطان حرف زدین ؟
اول بذارید نطقی از شیطان ملعون رو بگم بعد در موردش حرف میزنم.
ابلیس میگه : من در عجبم از بشر (آدم) که خدا را قبول دارد اما نافرمانیش می کند و مرا قبول ندارد و لعن میکند اما از من فرمان می برد !
وقتی اینو شنیدم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم و با خودم گفتم واقعا" اینو خوب اومدی .
ما مدام میگیم اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ، لعنت بر شیطان ، چشم شیطان کور ، گوش شیطان کر و ... اما خودمون حواسمون نیست که در عمل دائما" داریم ازش فرمان می بریم و هر آنچه که اونو راضی می کنه رو انجام میدیم بدون اینکه خودمون متوجه باشیم اگر هم متوجه هستیم خودمون رو میزنیم به اون راه .
در مقابل مدام میگیم بسم الله الرحمن الرحیم ، خدایا به امید تو ، توکل بر تو ، الهی و ربی من لی غیرک ، حسبنا الله و نعم الوکیل ، لا حول و لا قوة الا بالله و ... اما باز حواسمون نیست که در عمل دائما" داریم بر خلاف فرمان و خواستش عمل می کنیم و برای هر کار نادرست و غلطمون توجیهاتی میاریم که خودمون هم میدونیم درست نیست !
اگه دقت کنیم این سخن گهربار شیطان واقعا" میتونه به ما در جهت بهتر زندگی کردن ، دیندار و مخلص بودن و ... کمک کنه
همه ما وقت دعا کردن با خدا حرف میزنیم .......اما.........تا حالا شده با شیطان هم حرف بزنید ؟
من گاهی حرف میزنم ..........
چه اشکالی داره با دشمن مون دو کلمه حرف بزنیم ؟ به نظر من باید با هر دشمنی نشست و حرف زد و دلایل دشمنی رو گفت و شنید ! رو این حساب من گاهی با شیطان حرف میزنم .وقتی میبینم میخواد منو به سمت یک عمل غیر عاقلانه و نادرست بکشونه و زشتیها رو در نظرم زیبا و پسندیده جلوه بده و خوشبختانه اون لحظه حواسم هست ، باهاش حرف میزنم و حتی گاهی بهش لبخند میزنم البته نه لبخند از روی دوستی بلکه در واقع نیشخند.
شیطان دشمن قسم خورده ماست و اگر تونست ما رو به کفر و شرک میندازه و اگر نشد حرام و مکروه و ... تا بلکه دلش شاد بشه .شیطان حسوده چون خودش از بهشت رانده شدهو نمیتونه ببینه بشر، کسی که روزی میگفت او از خاک است و من از آتش و به دیده حقارت به بشر نگاه میکرد ، پس من برترم !
ما باید یقین بدونیم در حال گناه معبود و مسجود شیطانیم نه خدا هر چند با زبان صد فحش و ناسزا به شیطان بگیم.در این مواقع در حقیقت ما میگیم « اعوذ بالشیطان من الرحمن » !!! این با حال گناه ما سازگاره اما با زبانمان خیر .
شیطان روز قیامت میگه : من فقط وسوسه کردم و تو خودت به سمت من امدی و گناه کردی پس من مقصر نیستم .اما اون روز خیلی دیره ......... گاهی ( ای کاش همیشه همینطور بود) که وسوسه میشم کار ناشایستی انجام بدم ، ناخودآگاه احساس میکنم که شیطان روبروم نشسته و داره مو تشئیق به اون کار میکنه و از خوبیهاش میگه . برای یک لحظه نگاش میکنم و میگم نه حرفتو گوش نمیدم ......... میگم تو غلط کردی ........... میگم بهت ثابت میکنم که این کارو نمی کنم .........تصمیم جدی میگیرم و واقعا" از اون کار چشم پوشی میکنم .......اما ای کاش همیشه بتونیم شیطان رو فرمان نبریم .
انشاء الله
علاقه مندی ها (Bookmarks)