سلام
به نظر شما برداشت من از تفاهم در زندگی درسته؟
من میگم تفاهم به معنی توانایی تحمل تفاوتهایی که زن وشوهر دارن می باشد.وهمچنین گذشت وصبر کافی در اشتباهات جزئی همدیگه وهمچنین استفاده از بیان آرام وصریح برای از بین بردن سوء برداشتها
تشکرشده 181 در 59 پست
سلام
به نظر شما برداشت من از تفاهم در زندگی درسته؟
من میگم تفاهم به معنی توانایی تحمل تفاوتهایی که زن وشوهر دارن می باشد.وهمچنین گذشت وصبر کافی در اشتباهات جزئی همدیگه وهمچنین استفاده از بیان آرام وصریح برای از بین بردن سوء برداشتها
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سلام دوست عزیز؛
قبلا" تاپیکهای با همین عنوان در همدردی ایجاد شده,خالی از لطف نیست آنها را مرور کنید:
تفاهم
تفاهم برای شما به چه معناست
با کلمه تحمل مخالفم؛بهتر است به جای ان از درک کردن تفاوتها یا داشتن مهارت در برخورد با تفاوتها استفاده کنیم.نوشته اصلی توسط arash11
keyvan (یکشنبه 03 آبان 88)
تشکرشده 289 در 103 پست
تفاهم در زندگی یعنی توانایی پذیرش تفاوتها و سعی نکردن در تغییر دیگری ..به اونصورتی که خودمون دوست داریم ...هر کسی را همانطوری که هست بپذیریم .....
تشکرشده 181 در 59 پست
سلام
البته تغییر ندادن دیگری کلیت نداره اگر خصوصیات طرف مقابل مربوط باشه به شخصیت طرف مقابل حق با شماست اما اگر این خصوصیات مربوط باشه به عدم آگاهی صحیح و ولنگاری اخلاقی احساس میشه از راهش تلاش کنی تا اون خصوصیت بر طرف بشه
ضمنا تحمل بهتره چون ابتدا درک صحیحی باید داشته باشی وبعد اگر اراده آن را داشته باشی تحمل کنی
تشکرشده 4,202 در 1,430 پست
به نظر من سخته و لازمه اين كار اينه كه اول خودمونو حسابي بشناسيم ......نوشته اصلی توسط kimiakhaton
تشکرشده 36,065 در 7,430 پست
یعنی :
قدرت درک و فهم منطقیِ، عقاید ، روحیات ، افکار ، تفاوتهای طبیعی و تربیتی ، یکدیگر ، تا آن حد که در تعامل و زندگی با هم سازگاری داشته باشند ، و بر این مبنا در کنار هم به آرامش و نشاط و رشد رسیده و میزان رضایتمندی شان از یکدیگر و زندگی بالا باشد.
فرشته مهربان (جمعه 01 آبان 88)
تشکرشده 12,542 در 2,269 پست
تفاهم یعنی درک متقابل ، یعنی همراهی در کل مسیر زندگی
تشکرشده 289 در 103 پست
دوستان اين يك اصل كلي در مورد انسانهاست ....هيچكسي رو نميتوني تغيير بدي ...مگر اينكه خودش بخواد ..و اينكه ما با اين تفكر با كسي وارد زندگي و تعامل بشيم كه بعدا درستش ميكنيم ..كاملا اشتباهه...پس بايد در اتنخاب خيلي دقت كنيم و به اميد تغيير كسي ...با او وارد رابطه نشيم .. اما اينكه خود افراد در صدد تغيير و تكامل خودشون بر بيان ..و تلاش كنند كه با طرفشون هماهنگ بشن ...كاملا درسته ..تلاش براي تغيير و تكامل بايد از درون بجوشه ..و در يك رابطه ي دو نفره صد در صد طرفين ميتونن به هم در اين راه كمك كنند ...و اينطوري ديگه نيازي به تحمل نيست ...البته اين هم كه اصولا در تعامل دو طرفه هر دو طرف بايد تلاششون در بهتر شدن باشه ..و اين در صورتي به نظر من ممكنه كه عشق و علاقه اي بين طرفين باشه ..و طرف و نيازهاش مهم باشه ...و فكر نكنند كه وارد يك جنگ متقابل شدن ..اوريانا فالاچي ميگويد زندگي جنگ است و ديگر هيچ ..اما من اعتقاد كامل دارم زندگي عشق است و ديگر هيچ ...با وجود عشق بين طرفين ..هر دو طرف در راه هماهنگ شدن بيشتر با هم تلاش ميكنند و از اين تلاش متقابل هم لذت ميبرند ...اما بالاجبار ...حير هرگز ممكن نيست .....شاد باشيد![]()
kimiakhaton (دوشنبه 04 آبان 88)
تشکرشده 181 در 59 پست
فرشته مهرباننوشته اصلی توسط فرشته مهربان
به نظر من صرف قدرت در و فهم منطقی درست نیست بلکه باید تحمل نیز داشت افرادی را داریم متوجه زمینه های خانوادگی .روحیات.وتفاوتهای طبیعی طرف مقابلشون میشن اما در عمل کم میارن و حاضر نیستند کمی گذشت و صبر داشته باشند.البته در مورد تحمل تفاوتهای تربیتی یکم تردید است که مربوط به اینجا باشه یانه یا در صدد تغییر باید بود چون ممکنه تربیت غلط زمینه بد اخلاقی طرف باشد
تشکرشده 36,065 در 7,430 پست
جناب آرش
این قدرت درک و فهم دقیقاً با صبر و شکیبایی همراهه ، آنچه شما اشاره دارید که فرد از تفاوتها آگاهه اما در عمل کم میاره ، اون دانستنه نه فهم .
درک و فهم باور به همراه داره ، اما صرف دانستن و آگاهی خیر .
و باور هم رفتار را به دنبال دارد .
در حوزه ساینس ( به قول غربیها ) و به زبان ما >>> آگاهی ، باور و عمل ساخته نمی شود ، بلکه در حوزه فهم و درکه که باور و عمل ساخته می شود .
مثال :
پزشکی را در نظر بگیرید که با همه علمی که در آن مضرات سیگار اثبات شده ، سیگار می کشد ( من خود چنین پزشکانی دیده ام ) و در مقابل آن یک عامی بی سواد است که هرگز لب به سیگار نمی زند و اطلاعاتش در زمینه مضراتش خیلی کمتر از پزشک است ، اما آنرا مضر می داند و سیگار نمی کشد .
تفاوت این دو در کجاست ؟؟ آیا صرف علم و دانستن توانسته مؤثر باشد ؟؟ که اگر این طور بود هیچ پزشکی نمی بایست سیگار بکشد .
پس تفاوت در درک و فهم آنها است نه آگاهیشان .
کلماتی که در پست قبلیم انتخاب کردم کاملاً حساب شده بود ، برای همین تأکید دارم بر قدرت درک و فهم ، چون باور و رفتار را به دنبال دارد .
آرش عزیز
هیچ دقت کرده ای گاه در ضرب المثلها یا حتی محاوره های عادی مردم چه حقایقی نهفته ؟؟!!
مردم در مقابل کسی که درست عمل نمی کند ، اغلب چه بیانی دارند ؟؟؟ می گویند : تو نمی فهمی . نمی گویند تو نمی دانی .
پس در فرهنگ عرف هم هر گاه عمل مطابق اصول نباشد عدم فهم را نسبت می دهند و برعکس آنرا هم فهمیدگی شخص می دانند .
فرشته مهربان (جمعه 01 آبان 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)