نوشته اصلی توسط
wintersun77
دوستان ببخشيد كه چيزي ننوشتم. چون هنوز مسئله در شرف شكل گيري است و تازه ممكنه بخواد شروع بشه. اگر اتفاقي افتاد و رابطه اي شكل گرفت از راهنمايي شما دوستان بيشتر بهره مند خواهم شد. من تازه از ايران خارج شده ام. اما خوب تفاوت فرهنگي زيادي با اينجا ندارم. تنها مسئله اي كه ممكنه آزارم بده شايد روابط صميمانه ي كسي كه بهش علاقمند هستم با ديگران باشه. همون غيرت كه تو وجود همه هست و حس مالكيتي كه انسان نسبت به محبوبش پيدا مي كند. به هر حال هيچ اتفاق خاصي هنوز نيفتاده. ابراز علاقه از طرف من صورت گرفته و اون شخص هم پذيرفته كه در آينده همديگر رو براي گفتگو كردن ببينيم. من دانشجو هستم و ايشون هم دانشجو. هر دو فوق ليسانس ولي رشته هاي متفاوت. صرفاً يك علاقه ي ظاهري هست كه ممكنه با شناخت بيشتر ريشه دار تر بشه و ممكن است با شناخت بيشتر منتفي بشه. من شايد مسئله ي ظاهر برام مهمه و باعث جذب اوليه در من ميشه. خيلي زياد پيش نيامده كه فاكتور هاي مد نظرم رو در اشخاص زيادي ببينم. اين خانم از لحاظ ظاهري داراي فاكتور هاي بنده هستند. ولي خب احتياج به شناخت هست. شايد اصلاً مسئله از ديد ايشون جدي نباشه. من طرز فكرش رو نمي دونم هنوز. شايد هم خيلي راحت مسئله ختم بشه و اتفاقي نيفته . در هر صورت بسيار سپاسگزارم كه وقتتون رو براي جواب دادن به پرسش من صرف كرديد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)