سلام دوستان....
من پسری 24ساله و دانشجو هستم و حدود 9 ماه پیش با دختری 21 ساله در محل کارم اشنا شدم.اوایل زیاد رابطمون خوب و صمیمی نبود.ولی کم کم از همدیگه خوشمون اومد و رابطمونو بیشتر کردیم.البته منظورم از رابطه فقط رابطه تلفنی و کمی هم دیدار در محل کارمونه.راستش من از وقار و متانت ایشون خیلی خوشم اومده بود.ولی کم کم بعد از رابطه بیشترمتوجه شدم که ایشون واقعا همونیه که من میخوام .از نظر اخلاقی و صداقت و پاکی میدونم که شاید دیگه مثلشو پیدا نکنم...واقعا همدیگرو دوست داشتیم و داریم...
ولی این وسط چند تا مشکل وجود داشت...یکی اینکه من دانشجو هستم و 1 سال دیگه فارغالتحصیل میشم.و از نظر مالی هم حقیقتا هیچ چیز ندارم.تازه سربازی رو هم پیش رو دارم. به این موارد دو برادر بزرگتر مجرد رو هم اضافه کنید ولی ایشون اصرار دارن که من الان برم خواستگاری.چون به شدت از طرف خانواده شون تحت فشارن که چرا بقیه خواستگاراتو رد میکنی...و ایشون هم نمیخوان رابطه پنهانی باشه.دیشب مادرش قسمش داد که اگه کسی تو زندگیت هست بگو.البته به خاطر اینکه دختری نیست که دروغ بگه مجبور شد جواب مادرشو نده...متاسفانه با اینکه سطح فرهنگی خونوادشون واقعا بالاست و همه تحصیلات عالی در بهترین دانشگاههای کشور دارن...ولی بش فشارمیارن که باید یکی از خواستگاراتو انتخاب کنی ...البته این فشار بیشتر از طرف پدر و مادرش و بخصوص مادرشه...چون روی بقیه خواستگاراش یه عیبی میذاشت...حالا من موندم که چیکار کنم..بخصوص به خاطر بلاتکلیفی خودم از نظر مالی , سربازی , برادرام و غیره...نمیخوام از دستش بدم...
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین...
علاقه مندی ها (Bookmarks)