تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
keyvan (یکشنبه 01 مرداد 91)
تشکرشده 992 در 530 پست
دعاى امام على(عليه السلام) هنگام رؤيت هلال رمضان
امير المؤمنين (عليه السلام) مىفرمايد: آنگاه كه ديدى هلال (ماه رمضان) را ، خشم نگير و عصبانى نشو، و بگو بار پروردگارا خير و خوبى در اين ماه را از تو مىخواهم و همچنين فتح و پيروزى (بر شيطان) و نورانيت، و يارى (بر روزهدارى) و بركت و طهارت، و روزى اين ماه را از تو مىطلبم، و از تو خير آنچه در اين ماه هست و بعد از ماه مسئلت مىنمايم، و به تو پناه مىآورم از شر و بدى آنچه در اين ماه مىباشد، و آنچه بعد از آن است، بار پروردگارا اين ماه را با امن و امان و ايمان به تو و سلامت نفس و نعمت اسلام، و بركت و تقوى و توفيق يافتن به آنچه تو دوست مىدارى و راضى مىگردى بر ما وارد گردان (كه همه اوصاف شايسته را در اين ماه داشته باشيم).
دانه (یکشنبه 01 مرداد 91)
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
وای لحظه افطار چه کیفی داره وقتی همه خانواده دور هم جمع میشن و دعای ربنا رو میشنویم
تشکرشده 36,065 در 7,430 پست
ماه مبارک آمد،ای دوستان بشارت
کز سوی دوست ما را هر دم رسد اشارت
آمد نوید رحمت، ای دل ز خواب برخیز
باشد که باقی عمر، جبران شود خسارت
چه شود ای گل نرگس، با تو دیدار کنم / جان و اهل و هستی ام، بر تو گرفتار کنم
روزه ی هجر تو از پای بینداخت مرا / کی شود با رطب وصل تو افطار کنم
keyvan (دوشنبه 18 مرداد 89)
تشکرشده 8,600 در 1,498 پست
ممنون کیوان گرامی منتظر همچین تاپیکی بودم که نوید آمدن ماه خدا را بدهد. انشا الله که همیشه بشارت دهنده خیر و رحمت باشی.
خدايا در این ماه عزیز توفيق روزه با ترك معاصى به ما عطا فرما
خدايا در اين ماه توفيق تقرب به پيشگاهت بما مرحمت فرما
خدايا در اين ماه از سهل انگارىها و فريب شيطان حفظمان فرما
خدایا در این ماه قلوبمان را هر چه بیشتر به هم نزدیک کن و کدورتها و خودخواهی ها را از میان ما بردار
خدایا پرونده اعمالمان را به برکت طاعات این ماه پاک بگردان
بی دل (سه شنبه 19 مرداد 89)
تشکرشده 1,123 در 399 پست
ماه رمضان دقیقا همون چیزی بود که در این مرحله بهش نیاز داشتم
وااااااای
دارم میمیرم از خوشی
حتی اگه اذان مغرب ساعت 12 شب هم باشه من همیشه عاشق رمضانم و برای رسیدنش ثانیه شماری میکنم
مطمئنم خیلی بهم کمک خواهد کرد
از دوستان عاجزانه میخوام با برای هم تالاریها و یا بهتر بگم برای همه همنوعانمون دعا کنیم
از خدا بخواهیم یا کمک کنه مشکلاتمونو حل کنیم یا صبر بده بهمون تا مقابلشون کم نیاریم
lvlahtab (سه شنبه 19 مرداد 89)
تشکرشده 795 در 162 پست
فرا رسیدن ماه رمضان ماه نیایش و ستایش معبودماه میهمانی در محفل محبوب
ماه صیام و اطعام یتیمان
وماه ختم قرآن بر تمامی بندگان سبحان گرامی باد.
متن دعای ربنا
ربنا لا تزغ قلوبنا بعد إذ هدیتنا وهب لنا من لدنک رحمة إنک أنت الوهاب
(پرودرگارا! دلهایمان را، بعد از آنکه ما را هدایت کردی، (از راه حق) منحرف مگردان؛ و از سوی خود، رحمتی بر ما ببخش، زیرا تو بخشندهای)
… ربنا آمنا فاغفر لنا وارحمنا وأنت خیر الراحمین
(… پروردگارا! ما ایمان آوریدم؛ ما را ببخش و بر ما رحم کن: و تو بهترین رحمکنندگانی)
… ربنا آتنا من لدنک رحمة وهیئ لنا من أمرنا رشدا
(… پروردگارا! ما را از سوی خودت رحمتی عطا کن، و راه نجاتای برای ما فراهم ساز)
… ربنا افرغ علینا صبرا وثبت اقدامنا وانصرنا على القوم الکافرین
(… پروردگارا! پیمانهی شکیبایی و استقامت بر ما بریز؛ و قدمهای ما را ثابت بدار؛ و ما را بر جمعیت کافران پیروز بگردان)
در آخرين جمعه ماه شعبان، پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله براي آماده ساختن ياران خود جهت استقبال از ماه مبارک رمضان خطبه اي خواند و اين ماه را چنين توصيف فرمود:
" اي مردم ! ماه خدا با برکت آمرزش و رحمت به سوي شما رو مي آورد.
اين ماه برترين ماهها است .
روزهاي آن برتر از روزهاي ديگر و شبهاي آن بهترين شبها است ، لحظات و ساعات اين ماه بهترين ساعات است.
ماهي است که به ميهماني خدا دعوت شده ايد و از کسانيکه مورد اکرام خدا هستند مي باشيد ؛ نَفَسهاي شما همچون تسبيح ، خوابتان چون عبادت ، اعمالتان مقبول و دعايتان مستجاب است ، پس با نيتهاي خالص و دلهاي پاک از خداوند بخواهيد تا شما را در روزه داشتن و تلاوت قرآن در اين ماه توفيق دهد چرا که بدبخت کسي است که از آمرزش الهي در اين ماه بزرگ محروم گردد. با گرسنگي و تشنگي خويش در اين ماه به ياد گرسنگي و تشنگي رستاخيز باشيد، بر فقرا و بينوايان بخشش کنيد. پيران خويش را گرامي داريد ، به خردسالان رحمت آوريدپيوند خويشاوندي را محکم سازيد.زبانهايتان را از گناه بازداريد ، چشمان خويش را از آنچه نگاه کردنش حلال نيست بپوشانيد ، گوشهاي خويش را از آنچه شنيدنش حرام است فرا گيريد و بر يتيمان مردم شفقت و محبت کنيد تا با يتيمان شما چنين کنند.
از گناهان خود توبه کنيد ؛ در اوقات نماز دستان خويش را به دعا بلند کنيد که بهترين اوقاتي که خدا نظر مي کند و دعاها مستجاب مي شود ، وقت نماز است .
هر کس در اين ماه يتيمي را گرامي دارد خداوند او را در قيامت گرامي مي دارد. هر کس در اين ماه صله رحم و احسان داشته باشد، خدا او را در قيامت به رحمت خويش وصل مي کند. ...
قبل ماه رمضان نتونستم بیام سایت ولی هر چند دیره خیلی دلم می خواست این تاپیک رو زنده کنم.
تو این شب ها، تو لحظات ناب سحر و افطار، تو لحظات زیبای خلوتتون با خود خدا، امیدوارم بهترین حس نزدیک به خدا بودن رو تجربه کنید.
و این که مشکلات تک تک تون رفع شه
یا حق
raha (یکشنبه 01 مرداد 91)
جهت به روز شدن
keyvan (شنبه 31 تیر 91)
تشکرشده 3,700 در 587 پست
ماه رمضان نهمین ماه از ماههای قمری و بهترین ماه سال است. ماه رمضان ماه روزه گرفتن مسلمانان است.
واژه رمضان از ریشه «رمض» و به معنای شدت تابش خورشید بر سنگریزه است. میگویند چون به هنگام نامگذاری ماههای عربی، این ماه در فصل گرمای تابستان قرارداشت، ماه رمضان نامیده شد، ولی از سوی دیگر، «رمضان» از اسماء الهی است. این ماه، ماه نزول قرآن و ماه خداوند است و شبهای قدر در آن قراردارد. فضیلت ماه رمضان بسیار زیاد و نامحدود است.
رسول خدا (ص) در خطبه شعبانیه خود درباره فضیلت و عظمت ماه رمضان فرموده است: «ای بندگان خدا! ماه خدا با برکت و رحمت و آمرزش به سوی شما رویآورده است؛ ماهی که نزد خداوند بهترین ماهها است؛ روزهایش بهترین روزها، شبهایش بهترین شبها و ساعاتش بهترین ساعات است.
z o h r e h (شنبه 31 تیر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)