به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: +کمکم کنید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 23 خرداد 88 [ 08:18]
    سطح
    33
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Talking +کمکم کنید

سلام دوستان
    من پارسال با یه پسری به اسم میلاد دوست شدم خیلی دوسش داشتم ولی چند روز بعد از دوستیمون فهمیدم با خیلی ها دوست هستش ادمیه که مشروب میخوره سیگار میکشه ولی من تحمل کردم گفتم دوسش دارم اشکال نداره عشق خیلی بالاتره بعد فهمیدم اقا سکسی هم هست تو دوستیم باهاش جز گریه هیچ کاری نکردم اخرشم بهد از شش ماه وقتی دید از من هیچی بهش نمیرسه ترکم چقد رفتم دنبالش جلو دوستاش گریه کردم خودمو تحقیر کردم ولی هیچی نکرد با بیرحمی تمام ولم کرد الانم هفت ماه ندیدمش صداشم نشنیدم دارم دیوونه میشم زندگی واسم زهر شده همش تو فکرشم دیگه خسته شدم به خدا هر کاری هم میکنم نمیتونم فراموشش کنم از یادم نمیره تورو خدا یه راهی جلو پام بزاری فراموشش کنم یک ساله شبا کارم شده گریه تا صبح زندگی واسم خیلی سخت شده .من واگزارش کردم به خدا،خدا خودش میدونه چیکار باید بکنه،دنیا همیشه اینطوری نمیمونه ادم از هر دست بده از همون دست پس میگیره .تورو خدا کمکم کنید

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 خرداد 88 [ 09:58]
    سطح
    40
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 31
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 13 پست

Array

RE: کمکم کنید

سلام خواهر خوب.......
    منم مثل تو دلم شکسته......
    ببین....خودت گفتی که چه آدم ناجوری بوده....خدا رو شکر که فهمیدی اینجوریه و خدا کمکت کرده....تو از خودت بپرس....ببین اگه میلاد خان رو نمیشناختی و خدایی ناکرده یه بلایی سرت میاورد چی میشد؟؟؟؟؟/(تو که دختر خوب و پاکی هستی)....
    ببین خودت رو سرگرم کن....با دوستات...ورزش....تفریح.....با خونوادت....
    بعدشم هروقت دلت تنگ شد نماز بخون هر چقد تونستی دعا بکن....(منم برات دعا میکنم)...
    با خودت کنار بیا که میتونی فراموشش کنی(درکت میکنم به خدا)ولی به جان تو خدا کمکت کرده که بدبخت نشی....من خودم گاهگاهی فکر میکنم میگم خدایا چرا من باید این همه عشقم رو دوست داشته باشم ولی اون فقط به فکر خونوادش باشه.....
    آره عزیزم ولش کن از دلت پرتش کن بیرون....لیاقتش همینه که آدم لاابلی باشه....مطمین باش یکی مثل خودش(بی بند و بار و سکسی گیرش میفته).....
    مصمم باش و مغرور....تو میتونی فراموشش کنی....

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 بهمن 88 [ 14:53]
    سطح
    37
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    تشکرها
    48

تشکرشده 48 در 26 پست

Array

بله عزیزم... همونطور که asheqh مهربون گفت ، فراموشش کن... درسته... خیلی سخته... ولی یکم فکر کن... اگه رابطه تون ادامه می کرد ، اگه ازت سوءاستفاده می کرد. اونوقت می خواستی چیکار کنی؟؟ خدا می دونست اون لیاقتِ تو رو نداره که باعث شد بشناسیش! یکم فکر کن... تو خودتو محدود کردی... دور و برتو نگاه کن... دنیا به آخر نرسیده. تو میتونی مثل قبل همون دختر شاد و آزاد باشی... مگه نمیگی توی مدت دوستی تون چیزی جز گریه نداشتی؟؟ حالا فرصتِ دوباره داری برای خندیدن و شاد بودن... این فرصتو از خودت نگیر... تو پاک تر و باارزش تر از اینی که به خاطر کسی که هیچوقت لیاقتتو نداشته و بهت خیانت کرده خودتو اذیت کنی... مطمئن باش حتی اگه با هم ازدواج می کردین ، تا آخر عمر کاری جز گریه نداشتی! همیشه حسرت میخوردی که ای کاش قبل از ازدواج می شناختیش. ای کاش از روی احساس تصمیم نمی گرفتی و.......
    پس حالا یه نفس ِ عمیق بکش..... بعدش بدی هاشو بشمار... سیگار... مشروب.... سکس..... خیانت..... بی رحمی..... و... میبینی چه جهنمی واست درست می کرد بعد از ازدواج؟؟؟ خدا رو شکر کن که هم یه تجربه بدست آوردی و هم آزادی ِ احساس و شادی رو برای خودت داری... تا وقتی به اون فکر میکردی وابسته بودی و احساست فقط برای اون بود. در حالی که اون با چند نفر دیگه هم همچین رابطه ای داشت و احساساتِ اونها رو هم داشت به بازی می گرفت... احساستو هدر دادی... دیگه نذار اشک هات برای اون هدر بره... واسه خودت ارزش قائل بشو... هدفِ ما چیه؟؟ اینکه از عشق زمینی به عشق آسمانی برسیم... نه اینکه نابود بشیم در راه عشق زمینی!!

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 00 [ 13:32]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    تشکرها
    2,842

تشکرشده 3,286 در 817 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام

ایجاد ارتباطاتی که تنها ایجاد مشکل میکند ، هنوز ما جوانان را آگاه نکرده است.

خانم خلخالی ، داشتن حتی یکی از معایب آن پسر کافی است که هر شخصی با هر جنسیتی دوستی را قطع کند.

حال با پیش کشیدن این موضوع ، نمیتوانید گریه نکنید ؟ درست نمیگویم .....!!!!

من میگویم گریه کنید . نفرین کنید و ....

اگر میشود امروز 5 دقیقه فکر کنید که برای چی گربه میکنید ؟
    کی را نفرین میکنید ؟
    آیا بدبخت تر از آن پسر هم هست ؟
    ....
    پسری که با دختران متعدد خوابیده است ، آیا همسری وفادار است ؟
    آیا لیاقت پدر شدن را دارد ؟

در این دنیا باید بد باشد تا خوب جلوه کند .

خواهر محترم .

پاکی خود را حفظ کن که موفق شوی .

اندوه نکن که هیچ به کار نمی آید .

محکم باش و با اراده قوی قد اجتماعی و معنوی خودت را ارتقا بده . یقین است که موفق میشوی .

از حرف های بی ارزشی که افکار زیبایت را درهم میشکند پرهیز کن و با توکل به خداوند بزرگ به افقی روشن اندیشه کن .

5. 12 کاربر از پست مفید lord.hamed تشکرکرده اند .

lord.hamed (شنبه 19 اردیبهشت 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

با پست پربار لرد حامد ديگه هيچ حرفي براي گفتن نميمونه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 بهمن 90 [ 14:24]
    سطح
    47
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    56

تشکرشده 58 در 39 پست

Array

سلام سپیده خانوم متاسفانه شما تو رابطه ای که میدونی نا سالم هست برای ادامش پا فشاری میکنی این نشونه خوبی نیست به دلیل وابستگی شما در مدت دوستیتون هست بهترین راه کار مراجعه شما به یک روانشناس هست و دوره درمانیتونو هر چه سریعتر شروع کنید تا دیر نشده.حتما به روانشناس مراجعه کنید مشکلتونو بگید ایشون کمکتون میکنن از طریق گفتار درمانی.شما هرچی بیشتر به دنبال ایشون برید مثل این هست که شخصی به دنبال سایه خودش بره...! ایا شما ممکنه به سایتون برسید؟غیر از اینه کار بیهوده ای انجام میدید/و فقط انرزیتونو از دست میدید؟متاسفانه خیلی دیده میشه وقتی شخصی در همچین رابطه نا سالم با فردی قرار میگیره به دلیل وابستگی بیشتر به طرف اون شخص کشش پیدا میکنه... حتما به روانشناس مراجعه کنید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 91 [ 01:43]
    سطح
    34
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 143
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 8 پست

Array

فقط اینو بهت میگم که خدا رو شکر کن چون خیلی دوستت داره و خودش این شخص رو از زندگیت بیرون برده .به نظر من احتیاجی به نفرین نیست چون ایشون حق انتخاب داره چرا انتظار داری اونم مثل تو چشمشو روی حقایقببنده و فقط به خاطر دوست داشتن خودشو بد بخت کنه شاید شما مطابق با معیار های ایسلامی و اجتماعی و انسانی ادم خوبی باشی ولی به هر حال اونی نیستس که اون میخواد و باهاش خوشبخت میشه منطقی باش عزیزم من بارها این رو گفتم نمیشه انتظار داشت کسی به صرف داشتن یه رابطه حالا به هر مدتی محکوم به ازدواج با اون شخصه یا ادامه رابطه روزی که وارد رابطه شدی باید به این فکر میکردی که شاید جدا شی.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 اسفند 89 [ 16:24]
    سطح
    50
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 198
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,677

تشکرشده 1,685 در 458 پست

Array

سپید! عزیزم!

اون فریبت نداده که حالا به خدا واگذارش می کنی! از اول می دونستی کیه! خودت انتخاب کردی!

می دونم داری فکر می کنی که به جای این حرفها باید باهات همدردی کنم! ولی تو باید حقیقت رو بپذیری.
    و حقیقت اینه که اون هیچ بدی ای در حق تو نکرده!

اولا راهی که ( به هر دلیلی ) صلاح دیده رو برای زندگی خودش برگزیده! و دلیلی نداره که بخاطر اینکارش به شما جواب پس بده!
    دوما ایشون شما رو نخواسته. حق نداشته اینکارو بکنه؟!

honey میلاد خیلی هم آدم بدی نبوده! چون با توجه به عشق احساسی ای که شما داشتید، می تونسته خیلی کارها بکنه که نکرده!!

سپیده ی عزیزم، الان باز این خودتی که باید انتخاب کنی که بقیه روزهات رو چطور بگذرونی!
    اگه انتخاب کردی که 3 سال دیگه هم گریه کنی، هیچی به گناه های میلاد اضافه نمی شه. چون خودت بودی که اینو خواستی!

تازه برای تو چه فایده ای داره که کی مقصره؟ به هرحال این تویی که داری زجر این لحظه ها رو تحمل کنی!

عزیزم ببین چی باعث شده با همچین آدمی ارتباط برقرار کنی.
    هر علتی که داشته برطرفش کن که دیگه به همچین آدمایی محتاج نباشی.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 مرداد 88 [ 09:50]
    سطح
    47
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 192
    دستاوردها:
    تشکرها
    213

تشکرشده 216 در 84 پست

Array

سپیده عزیزم در زندگی چه چیزی مهم تر از خودت میتونی پیدا کنی؟ ببین عزیزم اونی که باید به تو کمک کنه خودتی نه هیچ کس دیگه. چرا فکر میکنی که بخاطر عشق باید تحمل کنی آن هم عشقی که هنوز به اون متعهد نشدید! فرض کن با میلاد ادامه میدادی با هم ازدواج هم میکردید آیا میتونستی رفتارهاش رو تحمل کنی میتونستی قبول کنی قبل از تو س ک س داشته و شاید بعد از این هم داشته باشه فکر میکنی میتونستی تغییرش بدی؟ مطمئنا هرگز. باور کن درکت میکنم سپیده خیلی سخته چون ما دخترها از احساساتمون مایه میزاریم (البته احساسات قبل از ازدواج کار اشتباهی بیش نیست) و الانم فکر میکنیم او چیز دیگر بود و دیگه لنگش پیدا نمیشه! فقط عشق، عشقه اول! و . . . الانم چون از نظر عاطفی دچار مشکل شدی و نیاز و کشش به جنس مخالف باعث میشه که فقط به اون فکر کنی! خوب فکر کن که در اون چی میبینی که اینقدر بخاطرش خودت رو اذیت میکنی؟ چرا قبول نمیکنی که اون رابطه تموم شده و تو باید یک زندگی جدید رو شرع کنی؟ عزیزم تو هنوز جوانی و من مطمئنم موقعیت های زیادی یکم جلوتر انتظار تو رو میکشه. سعی کن از زندگیت استفاده کنی و لذت ببری تا وقتی پشت سرت رو نگاه کردی حسرت نخوری. باید شکر گذار باشی که تو دام این پسر نیوفتادی. سعی کن خودت رو سرگرم کنی. مواظب خودت و احساسات پاکت باش گلم. . .

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

اون برای زندگی حائز هیچ ارزشی نبوده. شما بی دلیل خودتون رو سبک می کنید. نفرینتون هم بی دلیله. نه تنها شما نباید اون رو نفرین کنید بلکه باید فکرتون رو اونقدر مشغول اون کنید که برای شما آینده زندگی اون مهم باشه.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)