نوشته اصلی توسط
merka
سلام
امیدوارم خوب باشی و سعی کن از کلمات پسرانه در متن هات استفاده نکنی آقای مهندس!!!
اگر غرضت دوستیه پیشاپیش بگم این جور دخترا اهل دوستی نیستن
اگر هم غرض ازدواج این چیزایی که گفتی برای تو امتیاز نیست از لحاظ شخصیتی کی هستی؟این واژه "به هر کسی پیشنهاد دادم نه نگفته" غلطه برای چی پیشنهاد دادی؟ به کی دادی؟ اون برای چی قبول کرده؟
مهندسی به یه تیتر ختم نمی شه منهم گرایش مهندسی تحصیل کردم تجربه های قابل قبولی هم دارم توی این بازار فاجعه هنوز دفترم سر پاست و هفته ای حداقل 2 یا 3 کار مشارکتی دارم ولی هنوز خودم رو توی تیتر مهندسی نمی بینم بد نیست بدونی که هر وقت توی دیباجی یا اون حوالی خونه ای(یا به قول مهندسا آلونک)داشتی زیر پات پرادو (اگه زانتیا یا کمری هم باشه قابل قبوله) داشتی پول خوردت تراول 50 تومنی بود یا وقتی که بحث فنی شد در حد استادات (که اگه دانشکده ای هستی مدرکشون معمولا ارشد بالاتر پیدا نمی شه متاسفانه!)تونستی صحبت کنی و عنان مطلب رو به دست بگیری اون وقت ادعای مهندسی کن!!!
دانشجوی گرایش مهندسی این برخوردهای دختره میگه من می خوام باهات رابطه داشته باشم ولی حالا حالا ها باید ناز بخری در ضمن منتظر خیلی ماجراهای جالبی هم باید باشی
از من می شنوی از این دختر بگذر
یه موقع نری دنبال این دختره از درست بمونی و مشروط بشی و بعدشم اخراج و در آخر مدرک مهندسی بی مدرک مهندسی بشه!!!
خوش باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)