سلام من یه مشکل کوچولو دارم اخه تو بعضی کارا جای منو شوهرم عوض شده یعنی کاریه که اون باید انجام بده اما من میکنم .
مسئله اینه که من همیشه باید از شوهرم بخوام که با هم رابطه داشته باشیم یا اگه باهم تنها شدیم من باید اول جلو برم اون خیلی کم جلو میاد و اگه من چیزی نخوام اونم حتی کاری نمیکنه که نشون دهنده میلش به من باشه .
البته بگم که وقتی شروع میکنیم هیچ مشکلی نداریم و همه توقعات من برآورده میشه اونم همین طور و هردو راضییم .
اما هیچ وقت شروع کننده نیست من میتونم تحمل کنم اما معمولا این آقایون هستند که پیشنهاد میدن و به زنشون اظهار نیاز میکنند .در صورتیکه وقتی من پیش قدم میشم یعنی من دلم میخواد و نیاز دارم و اون نیاز منو برآورده میکنه !
ما خیلی کم پیش هم هستیم برای همین باید از وقتمون به سرعت استفاده کنیم وگرنه میره مثلا برای یک ماه دیگه .
با این وجود چند بار امتحان کردم و دیدم اصلا هیچ واکنشی نشون نداد که مثلا منو بیدار کنه یا ..
با اینکه هردومون میدونیم که وقت کافی برای بی حوصله بودن یا ناز کردن و دور بودن نداریم اما اون هیچ کاری نکرد اگه من فرداش هم نمی خواستم اون بازم همینطور بود و میرفت و یه ماه دیگه برمی گشت .
خلاصه برای همین من نمی ذارم کار به اونجا بکشه و خودم پیش قدم میشم .
چه کار کنم ؟
اونقدر نخوام که اون بخواد؟
وقت هم ندارم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)