به: راهنمایی کنید کاربران و مدیر سایت
سلام و درود بر آقای رضا
از اینکه دیر شد ببخشید من مقصر نیستم و به محض اینکه تاپیکتون رو دیدم جواب دادم اما قبل از ارسال مثل اینکه تغییرات مد نظر آقای سنگ تراشان ایجاد شد و هر چی که تو چند دقیقه تایپ کرده بودم پرید و بعد هم سایت بسته شد.
برادر گرامی به نظر من در سر راه ازدواج شما مشکلات و سختی زیاد وجود داره هم برای رسیدن به اون دختر خانم و هم (مهمتر) بعد از رسیدن به اون.
شما گفتید که خونواده اش مومن هستن اما من که شک دارم (البته ببخشید چون فامیل هستین ) چون یه خونواده مومن و مذهبی هیچوقت پول و ثروت به اندازه ای که دیگه تابلو پولکی بشن ، براشون مهم نیست و این دوتا با هم جور در نمیان .البته پول توی زندگی اونم زندگی این روزها مهمه اما نه اونقدر که جزء معیار های اصلی ازدواج باشه . و اینجوری که شما گفتین پولکی هستن پس حتما" از شما هم همین انتظار رو خواهند داشت ! و به نظر من اون خونواده از اون پولدارهای مومنی هستن که مکه و کربلا و سوریه و ... میرن برای اینکه شهرت پیدا کنن و حاجی بشن (نمی دونم شاید هم حاجی نباشن اما منظورم پولکی و مومن بود نشون بود)
ببینین برادر من اولا" که ازدواج برای شما هنوز زوده .هنوز دانشجو هستین و احتمالا" شغلی هم ندارین که خرج زندگی امروز رو در بیارین .درسته که میگین سه سال دیگه قصد این کار رو دارین اما خود این هم مشکل سازه.اگه بخواین تا اون موقع خواستگاری نکنین که ممکنه اون ازدواج کنه و سر شما بی کلاه بمونه ! و اگه بخواین خواستگاری کنین و بعد صبر کنین که این هم براتون مسئولیت میاره و هم اینکه اونا نمی تونن دختر شونو بدون مدرک ازدواج برای شما تا سه سال دیگه نگه دارن و حق هم دارن شاید موردهای دیگه ای براش پیش بیاد.اگر هم قبول کنن مطمئن باشین خونگرم هستن و فوقش بعد از یه سال میگن بیا دست زن رو بگیر و ببر! اونوقت شما نمی تونین بگین قبلا" قرارمون چیز دیگه ای بود.و اونوقت شما تو عمل انجام شده قرار می گیرین و چاره ای ندارین جز اینکه زندگی تون رو زود هنگام آغاز کنین اون هم بدون شغل و درآمد .
ثانیا" گفتین همگی اهل دخالت هستن .این دیگه از همش بد تره .دخالت بیجا ( و به اصطلاح دلسوزی نابخردانه و از روی ناآگاهی ) زندگی رو ویران می کنه .اینو دیگه از هیچ کس نپذیرین حتی از عزیز ترین کس تون!اونا خودشون هم که با هم اختلاف دارن و اینجوری شما باید هر لحظه به ساز یکی شون برقصین اونم برای هر کدوم یه مدل خاص!
و ثالثا" دردسر ساز بودن پسر خاله و دایی و ... دامن شما رو هم میگیره و اجتناب ناپذیره .اونا مرتب دردسر بسازن و شما نمی تونین بگین به من چه ؟ چون به هر حال فامیل هستین .
نکته آخر اینکه چون سالم بودن و اخلاق و ایمان دختر براتون مهمه در اینکه اون دختر خانم این خصوصیات رو واقعا" داره یا اونم ظاهر سازیه مطمئن بشین.
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
علاقه مندی ها (Bookmarks)