به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 15:02]
    سطح
    35
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 13 در 6 پست

Array

+راهنمایی کنید کاربران و مدیر سایت

با سلام
    من فوق دیپلم حسابداری دارم و اکنون هم ترم یک کارشناسی حسابداری هستم. از طرفی نزدیك 6 ماه است كه خدمت سربازی را به اتمام رسانیدم، البته من الان قصد ازدواج ندارم و می خواهم اگر خداوند متعال خواست و عمری داشتم 3 سال دیگر ازدواج كنم. یكی از كیس های ازدواج من دختر دختر خاله ام می باشد كه دختری سالم هست اخلاقاً هم بد نیست از نظر ظاهر هم مشكلی ندارد و 4 سال از من كوچكتر است. تنها مشكلی كه دارد خانواده اش است البته هم خودش و هم خانواده اش بسیار مؤمن هستند و نماز و روزه شان ترك نمی شود فقط یكی اینكه پولكی هستند و دیگری اینكه خیلی بین هم اختلاف دارند هم زن و شوهر هم دختر خالم با مادرش كه خاله خودم باشه و مادربزرگ عروس. و از طرفی دایی هاش كه پسر خاله هایم می باشند همینطور و زیاد اهل دردسر هستند و از همه بدتر خود خالم هست كه خیلی دخالت می كنه و دختر خالم (مادر كیس مورد نظر) هم همینطور. حال به نظر شما صادقانه و رك و رو راست به من بگین آیا این وصلت صحیح است یا خیر؟ حال به نظر شما باید چه كار كنم و چه صحبت هایی با او انجام بدهم و آیا شما جای من بودید با او ازدواج می كردید یا خیر؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

RE: راهنمایی کنید کاربران و مدیر سایت

سلام بر دوست عزیز و گرامی...
    در اول باید بگوییم ما نمی توانیم بگوییم که آیا ازدواج با او صحیح است یا نه؟؟ زیرا::نه شرایط ما با همدیگر یکیست و نه اعتقادات ما...اما راهنمایی خواهیم کرد..

شرایط که شما از وضعیت خانواده آنها عرض کردید نشان دهنده این است که از نظر سطح "فرهنگی" با یکدیگر تفاوت هایی دارید....
    اختلاف فرهنگی بین دو خانواده بسیار مهم تلقی می شود به طوری که می تواند تیشه به ریشه زندگی زناشویی بزند..
    درست هست که بسیاری از افراد می گویند ما می خواهیم با هم ازدواج کنیم نه با خانواده یکدیگر....ولی این افراد در اشتباه هستند وقتی دو فرد با هم ازدواج کرده و وارد زندگی مشترک می شوند در واقع دو نوع اعتقاد و دو نوع باور در کنار هم خواهند بود و قطعا روابط خانواده ها بر روی زندگی زن و شوهر تاثیر بسیاری خواهد داشت...

حال از شما سوالی دارم ...خانواده شما در چه سطحی است(از نظر اقتصادی و فرهنگی)از آنان بالاتر یا پایین تر؟؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 13 در 6 پست

Array

با سلام خدمت دوست عزیزم نقاب
    از نظر اقتصادی در یک سطح هستیم شاید آنها کمی از ما بالاتر باشند ولی همانطور که گفتم ترس از این دارم که کیس مورد نظر به سمت خانواده اش کشیده شود و در آینده به مشکل بر بخوریم . چون تحریک های خانواده خیلی نقش مهمی در برقراری اختلاف بین زن و شوهر دارد.

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

سلام رضا جان....
    بنده وقتی دیدم شما در پست دومتان خودتان این موضوع را فهمیدید که خانواده ها نقش مهمی در این روابط داره و ممکن هست همسر آینده شما به سمت خانواده گرایش پیدا کند دیگر راهنمایی را صلاح ندانستم.... ولی خوب شما ....

اما.....در مقوله ازدواج باید به خانواده ها و اعتقادات آنان و همچنین فرهنگ موجود بین اعضا خانواده بسیار دقت کرد.....
    منظور از تفاوت فرهنگی این است که ....خانواده شما و همسر آینده تان در مورد مسائلی با یکدیگر اخنلاف دارند مانند::نوع گویش....نوع برخورد...سطح تحصیلات....سطح ادب... میزان احترام .....و....
    پس وقتی دو خانواده که از لحاظ فرهنگی اختلاف بسیاری با هم دارند.....در کنار یکدیگر قرار می گیرند طبعا در سازگاری و هماهنگ شدن با یکدیگر با مشکلات بسیاری مواجه خواهند شد که حل این مشکلات نیز باز به فرهنگ دو طرف بستگی دارد.....در این میان زوج ها نقش مهمی را ایفا می کنند ...زیرا زوج ها می توانند دامنه این اختلافات را افزایش دهند یا کاهش...

ذکر این نکته نیز الزامی هست....از انجا که خانواده ها تاثیر بسیاری روی فرزندان خود می گذراند بنابراین کار زوج ها بسیار سخت تر و دشوارتر خواهد بود... زوج هایی در این زندگی موفق خواهند شد که اولا::با رعایت احترام و نگه داشتن احترام خانواده ها ....اجازه ندهند تا آنان بر زندگی مشترکشان تاثیر گذارند....اگر هم نتوانستن در برابر نفوذ خانواده ها مقاومت کنند باید شرایط را طوری مهیا کنند که این نفوذها روی رفتار آنان تاثیر گذار نباشد...
    پس همان طور که مشاهده می شود اختلاف فرهنگی تاثیر بسیاری روی زندگی زوجین دارد.... و تنها راه مقابله با چنین مشکلی همیاری و صبر دو طرف (زن و مرد) است.... اگر یکی از آنان دیگری را یاری نکند مطمئنا زندگی دشواری خواهند داشت...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 17 شهریور 91 [ 18:32]
    سطح
    55
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    157

تشکرشده 160 در 86 پست

Array

[b]سلام داش رضا ؛

اول باید بگم که
    تو تاپیک گلایت بودم و مسئله مطرح شده ات رو خوندم،ضمن واقع بینی که سورنا مطرح کرد و باید مد نظر داشت،مسئله تعطیلات هم میتونه رویه حضور بچه ها تاثیر داشته باشه

بگذریم ...

ضمن تایید صحبتای دوستان ،یه نکته ی مهمی که به نظر من در مورد مسئله ات باید مد نظر قرار بدید، وضعت و شخصت خودتون هست .
    شما با شناختی که از خودت داری، خودت رو چقدر میتونی تو زندگیه آینده ات تاثیر گذار و پرنگ حس کنی،
    کلا منظورم اینه که وضعت شخصیت شما میتونه بشدت مهم و اساسی باشه،
    اگه از شخصیتی با ثبات و قوی برخوردارهستید شاید ظریب موفقیتتون توی این شرایط خاص خانوادگیه طرف مقابل بالاتر باشه،
    در هرصورت به نظر من هیچ کس خودتون رو بهتر از شما نمی شناسه و نمی تونه تو این ضمینه راهنمایی تون کنه.

شاد باشید و پایدار[b]

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 00:06]
    سطح
    35
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    تشکرها
    121

تشکرشده 125 در 66 پست

Array

اگه مسله ای وجود داره که شما الان از ان نگران هستید ان مسله را جدی بگیرید چون با توجه به نگرانی که الان دارید ممکنه بعد از ازدواج حساسیت شما در ان مسله بیشتر بشه ... و خدای ناکرده رو ی زندگی شما تاثیر بگذاره... با حرف نقاب هم موافقم که شما با هم اختلاف فرهنگی دارید.
    [align=center]به کجا می روی ، آسمان در خود توست[/align]

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 فروردین 88 [ 03:26]
    سطح
    38
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

رضا جان گیرم ما بگیم: "برو طرف رو بگیر" یا بگیم: "یه وقت نری بگیریش!!!"
    جواب ها مهم نیستن بلکه دلیل ها و نتیجه گیری هایی که بر اثاث مسئله ذکر میشن، مهمه.

بنظر خودت ما تسلط کافی و کامل بر جزئیات مسئله تو میتونیم داشته باشیم؟ جز نکاتی که نوشتی (و دوستان بهترین استنتاج رو روش کردن که حتما اونارو هم باید مد نظر بگیری)
    ما از ریزو درشت شما که خبر نداریم تنها چیزی که من بشخصه میتونم بگم (علاوه بر مواردی که دوستان گفتن) اینه:

خدا به هممون قدرت تصمیم گیری عاقلانه داده خودت بشین ببین تا سه ساله دیگه چی به چی میشه .اصلا اگه رو تصمیمت مصمم هستی، سعی کن اخلاق دختره رو بیشتر بشناسی که ببینی خود مورد اصلیت کاملا مورد پسندت هست یا فقط براساس چیز های ظاهری و احساسی همچین تصمیمی به ذهنت خطور کرده بعد به بررسی مسائل خونواده بپرداز...

جز به جزء رو بررسی کن فقط خداییش احساسی تصمیم نگیر (نمیگم به احساست توجه نکن ولی همین احساس نهایتا میتونه ظرف یه سال "کن فیکن" بشه. "حست نسبت به اون و متقابلا حس اون نسبت به تو" فقط یه مورد از صدها موردی هستش که باید بررسیشون کنی)
    دخالت بیجای خانواده ها در مسائل بین زوجین، تنها ناشی از ضعف یکی از طرفین (ویا حتی دوطرف) هستش . اگه دختر مورد نظر شما بحد کافی توانایی ، تجربه و اعتماد به شما رو داشته باشه و شما هم بحد کافی لیاقت و شایستگی زندگی رو داشته باشید همچین موردی کمتر پیش میاد پس توجه کن اول خود کیس رو (بقول خودت) مد نظر قرار بده بعد موارد جانبی.

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

به: راهنمایی کنید کاربران و مدیر سایت

سلام و درود بر آقای رضا

از اینکه دیر شد ببخشید من مقصر نیستم و به محض اینکه تاپیکتون رو دیدم جواب دادم اما قبل از ارسال مثل اینکه تغییرات مد نظر آقای سنگ تراشان ایجاد شد و هر چی که تو چند دقیقه تایپ کرده بودم پرید و بعد هم سایت بسته شد.
    برادر گرامی به نظر من در سر راه ازدواج شما مشکلات و سختی زیاد وجود داره هم برای رسیدن به اون دختر خانم و هم (مهمتر) بعد از رسیدن به اون.
    شما گفتید که خونواده اش مومن هستن اما من که شک دارم (البته ببخشید چون فامیل هستین ) چون یه خونواده مومن و مذهبی هیچوقت پول و ثروت به اندازه ای که دیگه تابلو پولکی بشن ، براشون مهم نیست و این دوتا با هم جور در نمیان .البته پول توی زندگی اونم زندگی این روزها مهمه اما نه اونقدر که جزء معیار های اصلی ازدواج باشه . و اینجوری که شما گفتین پولکی هستن پس حتما" از شما هم همین انتظار رو خواهند داشت ! و به نظر من اون خونواده از اون پولدارهای مومنی هستن که مکه و کربلا و سوریه و ... میرن برای اینکه شهرت پیدا کنن و حاجی بشن (نمی دونم شاید هم حاجی نباشن اما منظورم پولکی و مومن بود نشون بود)
    ببینین برادر من اولا" که ازدواج برای شما هنوز زوده .هنوز دانشجو هستین و احتمالا" شغلی هم ندارین که خرج زندگی امروز رو در بیارین .درسته که میگین سه سال دیگه قصد این کار رو دارین اما خود این هم مشکل سازه.اگه بخواین تا اون موقع خواستگاری نکنین که ممکنه اون ازدواج کنه و سر شما بی کلاه بمونه ! و اگه بخواین خواستگاری کنین و بعد صبر کنین که این هم براتون مسئولیت میاره و هم اینکه اونا نمی تونن دختر شونو بدون مدرک ازدواج برای شما تا سه سال دیگه نگه دارن و حق هم دارن شاید موردهای دیگه ای براش پیش بیاد.اگر هم قبول کنن مطمئن باشین خونگرم هستن و فوقش بعد از یه سال میگن بیا دست زن رو بگیر و ببر! اونوقت شما نمی تونین بگین قبلا" قرارمون چیز دیگه ای بود.و اونوقت شما تو عمل انجام شده قرار می گیرین و چاره ای ندارین جز اینکه زندگی تون رو زود هنگام آغاز کنین اون هم بدون شغل و درآمد .
    ثانیا" گفتین همگی اهل دخالت هستن .این دیگه از همش بد تره .دخالت بیجا ( و به اصطلاح دلسوزی نابخردانه و از روی ناآگاهی ) زندگی رو ویران می کنه .اینو دیگه از هیچ کس نپذیرین حتی از عزیز ترین کس تون!اونا خودشون هم که با هم اختلاف دارن و اینجوری شما باید هر لحظه به ساز یکی شون برقصین اونم برای هر کدوم یه مدل خاص!
    و ثالثا" دردسر ساز بودن پسر خاله و دایی و ... دامن شما رو هم میگیره و اجتناب ناپذیره .اونا مرتب دردسر بسازن و شما نمی تونین بگین به من چه ؟ چون به هر حال فامیل هستین .

نکته آخر اینکه چون سالم بودن و اخلاق و ایمان دختر براتون مهمه در اینکه اون دختر خانم این خصوصیات رو واقعا" داره یا اونم ظاهر سازیه مطمئن بشین.
    اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 13 در 6 پست

Array

با سلام خدمت دوستان عزیز
    خیلی از پاسخ های شما ممنون و متشکر از اینکه راهنمایی کردید من هم با مشورتی که با خانواده ام کردم تصمیم گرفتم فراموش کنمش چون زندگی یک روز دوروز نیست که بگی تحمل میکنم البته این رو هم بگم چون من از این خانواده شناخت دارم این طور است و گر نه اگر کسی دیگه بیاد جلو که نمیدونه چقدر مشکل دارن تازه خیلی هم خدا رو شکر میکنن . شاید جای دیگر هم برم همینطور باشه و از خانوادشون خبر نداشته باشم . البته از تحقیق شاید بشه یه چیزایی درآورد ولی به هر حال فعلاً هدفهای مهمتری دارم و در ضمن این اهداف به ازدواج با فرد هم کفو فکر میکنم
    باز هم از شما تشکر میکنم

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

سلام بر آقای رضا

موفق باشی برادر گرامی .خوشحالم که بالاخره تصمیم گرفتین انشاء الله آینده خوبی داشته باشین و خوشبخت در انتظارتون باشه.
    اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)