سلام دوستان عزيز. دوساله ازدواج كردم. با شوهرم اختلاف نظراي زيادي داشتيم كه خدارو شكر خيلي از اونا حل شد. مشكلي كه هنوز نتونستيم با هم بهر تفاهم برسيم اينه: در خانواده همسرم به گلگي كردن عادت دارن،سر هرچيز كوچيك و بزرگي. مثلا اگه شوهرم از كوچكترين حرفي حتي شوخي از هر كدوم از فاميلاشون ناراحت بشه فورا پدر يا مادرش گوشيو دستشون ميگيرن وشروع به گلايه كردن ميكنن. من از اين رفتار متنفرم. حالا شوهرم از من ميخواد من در برابر خونوادم در كوچكترين مسائل گلايه كنم. مثلا : وقتي مهمون خونه مادرم اينا مياد خواهر من كه از من كوچيكتره معمولا مشغول درس و كار خودشه و دير بيرون مياد و سلام ميكنه و بعدشم دوباره ميره داخل اتاقش.شوهر من بارها ابراز كرده كه اين برخوردو در برابر خودش بي احترامي بزرگي ميدونه. ايشون از من ميخواد هر بار خواهرم دير اومد من سريعا ناراحتيمو ابراز كنم و در جلوي چشم ايشون تذكر بدم. مسائل ديگه اي هم هست كه شايد اهميتش از اين هم كمتر باشه كه در فرصتاي بعدي براتون تعريف ميكنم.
اين در حاليه كه خونواده خودش هزاران مشكل برا زندگي ما ايجاد كردن و شوهرم باز ازشون دفاع ميكنه. باور كنيد خواهرشوهرم كه از من كوچيكتره هميشه به من بي احترامي ميكنه كنايه اي صحبت ميكنه، ولي من همش چشم پوشي ميكنم و حتي يك گلايه كوچيك هم نميكنم. ولي كاش شوهرم قدر ميدونست و ديگه كمتر ازشون دفاع ميكرد. حالا از همه دوستان و مدير محترم خواهشمندم منو راهنمايي كنن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)