با سلام خدمت همه دوستان ای فروم
من تازه عضو شدم. یه مشکل ظاهرا کوچک با خانمم دارم.
من یه چند ماهیه که عقد کردم و فعلا در دوران نامزدی هستیم. نامزدم روهم خیلی زیاد دوست دارم. چون از همه نظر دختر خوب و دوست داشتنی هست. فقط یه مشکل با هاش دارم و همین هم بعضی مواقع باعث اختلاف و بگو بگو میشه و اون اینه که اول که خیلی کم ظاهرا ابراز علاقه میکنه و به قول معروف احساسات به خرج نمیده .مثلا با اینکه من همیشه تو صحبتها و مسیجهام اونو عزیزم، گلم و... خطاب میکنم ولی اون اصلا از این حرفا نمیزنه و یا باید مثلا 20 تا مسیج عاشقانه واسش بفرستم تا شاید یه بار اون یه بار چیزی بفرسته.بابت این موضوع هم چندین بار به صورت مستقیم یا غیر مستقیم ابهاش صحبت کردم ولی بازم فرق اونچنانی نکرده.
یکی از مشکلات دیگه اینه که اصلا انتقاد پذیر نیست و وقتیکه بابت یه مشکل باهاش حرف میزنم یه طورایی ناراحت میشه و به حرفهام بی توجهی میکنه که من ادامه ندم.
همین رفتاراش باعث میشه که بعضی مواقع بابت این کاراش عصبی بشم و سرش داد بزنم(هر چند بعدش خودم پشیمون میشم)
در ضمن در مسایل و مشکلات خیلی مغرور برخورد میکنه و اگه اشتباهی کرد خیلی سخت قبول میکنه و معذرت خواهی میکنه و مثلا هر وقت از هم دلخور میشیم حتما باید من پا پیش بذارم.
چندین بار باهاش خیلی خوب صحبت کردم که بیاییم مشکلات همدیگه رو بگیم و مثلا معین کردم که ماهی یک بار بشینیم و مشکلات کوچیکی که هر کدوممون داریم رو بگیم ولی بازم هر بار یه جورایی از زیرش در میره.
در ضمن بابت اینکه توخونه تنهاست سعی میکنم زیاد تنهاش نذارم و زیاد پیشش میرم یا اون میاد خونمون ویا روزی یکی دوساعت میبرمش بیرون.
نمیدونم چطور میتونم این مشکل رو حل کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)