به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 21 خرداد 90 [ 20:26]
    سطح
    37
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 125
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 5 پست

Array

شك و بدبيني داره وجودمو آب مي كنه

با سلام به دوستان گرامي.
    من 24 سالمه و 3 ماهه نامزد كردم.مشكلي كه دارم اينه كه فكر مي كنم همه ي مردها در طول زندگي شون بلاخره يه بار هم كه شده به زنشون خيانت مي كنن.
    من با نامزدم حدود يك سال دوست بودم و سعي كردم به زور بهش اعتماد داشته باشم.چون ديدم بلاخره بايد به يكي اعتماد كنم و ازدواج كنم.حس كردم شايد اين يكي اهل چيزي نباشه.تو تحقيقات هم كسي چيز بدي در موردش نگفته بودخودم هم چيز مشكوكي ازش نديده بودم .اگر هم چيزي پيش مي اومد خودش برام تعريف مي كرد . مثلا از دوست دختر قبليش و اين چيزا . تا اينكه نامزد شديم.ولي از روزعقد يه شماره تلفن ثابتي به موبايلش مدام زنگ مي زد و حرف نمي زد.روزي 10 باز زنگ مي زد.ديگه اعصابم بهم ريخته بود.چند بار هم باهاش سر اين قضيه دعوام شد.مي گففت بابا من چمي دونم كيه.من كه تازه عقد كردم مگه مريضم بهت خيانت كنم. موضوع رو به بابام اينا هم گفتم البته نامزدم ديد كه نمي تونه منو قانع كنه خودش به مامانم اينا گفت(آخه نامزدم چون تو شهر ما غريبه و مجردي زندگي مي كرد الان كه نامزد كرديم هميشه خونه ماست و بابا مامانم از همه مسايل ما با خبر هستن.نامزدم با اونا خيلي صميميه).بابام به اون شماره چند بار زنگ رد ولي كسي حرف نمي زد.چند بار هم من گوشي رو برداشتم گفتم چي مي خواي چرا حرف نمي زني فقط گوش مي كرد.بهش گفتم من با شوهرم خوب و خوش داريم مي گرديم و خوش مي گذرونيم تو مزاحمي بيش نيستي و اين حرفا.هيچي نمي گفت.ولي بازم زنگ مي زد و اعصابمو خرد مي كرد.خلاصه اين زنگ ها بذر بي اعتمادي رو تو دلم مي كاشت.بابا مامانم ولي هي مي گفتن بي خيال باش و اعصاب نامزدتو خرد نكن.
    حالا يه ماهي هست كه علاوه بر اون شماره ، يه خط ايرانسل هم اضافه شده و هي زنگ مي زنه.
    اول يه اسمس داد كه توش نوشته بود " ببخشيد شما كي هستين صداتون چقدر نازه " اينو نامزدم بهم نشون داد. بعدش هي زنگ مي زد ولي نامزدم گوشي رو بر نمي داشت.
    منم هي اعصابم مي ريخت به هم. نامزدم موضوع رو به مامانم اينا هم گفت و اونا هم در جريان بودن.يه با همين چند هفته پيش ايرانسله زنگ زد بابام گوشي رو برداشت ديدم دختره اسن نامزدم رو هم مي دونه عين پر رو ها به بابام گفت گوشي رو بده به فلاني(اسم نامزدم).هر چي بابام گفت چي كار داري گفت با خودش كار دارم.خلاصه قطع كرد.اون روز من حسابي اعصابم خرد شد و گفتم حتما كاسه اي زير نيم كاسه هست بگو اين دختره كيه و اين چيزا .نامزدم هم كه هي مي گفت نمي دونم كيه.
    فرداي اون روز دوباره زنگ زد من و نامزدم و مامانم با هم تو ماشين بوديم و داشتيم مي گشتيم . گفتم گوشي رو بر دار و بذار رو پخش . ببينم مي شناسه تورو يا نه . خلاصه نامزدم هم گوشي رو برداشت و گذاشت رو پخش. دختره با كلي عشوه مي گفت الو سلام ...فلان ... نامزدم گفت شما ؟ دختره گفت يه دوست نامزدم گفت من دوست مي خوام چيكار . دختره گفت نمي خوام دوست شم فقط مي خوام يه چيزي بهت بگم . دفعه بعد كه زنگ زدم گوشي رو بردار يه چيزي بهت بگم .خلاصه.اون روز يه ذره خيالم راحت شد كه اينا همديگه رو نمي شناسن.ولي دختره مشخصات نامزدمو مي دونست. ولي معلوم بود دفعه اوله داره با نامزدم حرف مي زنه.
    به نامزدم گفتم دفعه بعد ديگه گوشي رو بر ندار.اونم گفت باشه.ولي ناراحت بود گفت ديدي به من تهمت مي زني .حالا خيالت راحت شد ...
    باز هر روز هر دو تا شماره زنگ مي زدن و نامزدم گوشي رو بر نمي داشت. تا اينكه يه شب كه نامزدم خواب بود و مامانم اينا بيدار موبايلش زنگ خورد ديدم ايرانسل هست.همون دختره.اينبار خودم گوشي رو برداشتم.با پر رويي تمام گفت گوشي رو بده به خودش.گفتم من زنشم بگو چي كار داري؟گفت مگه زن هم داره.پس چرا مجردي مي گرده و اين چيزا.حدود يه ساعت باهاش حرف زدم.گفتم حرف حسابت چيه.مي گفت خيلي دلت به نامزدت خوشه.نامزدت با زناي ذيگه هست.حتي تا هفته پيش هم با دوست من بيرون بود.زناي خراب رو بلند ميكنه.تو خبر نداري.من گفتم نه من بهش اعتماد دارم مي گفت بعدا برات ثابت مي شه اگه حرفاي من دروغ بود يه تف بنداز تو صورت من.من براي خودت مي گم .نامزدت با خيلي ها دوسته با دخترهاي مدرسه اي و دانشگاهي و زناي خراب و ...
    مشخصات دقيق نامزدمو هم مي دونست اينكه ماشينش چيه و چيكارست و دفترش كجاست و اهل كدوم شهره و...
    خلاصه سرتونو درد نيارم داشتم ديوونه مي شدم ا لكي همش مي گفتم اصلا هم اينطور نيست ولي داشتم پس مي افتادم.
    تنها چيزي كه دلمو يه ذره خوش مي كرد اين بود كه گوشي نامزدت 7610 هست در حالي كه گوشي نامزد من 8 - 9 ماه پيش 7610 بود و خيلي وقته كه عوض كرده.اونم چندين بار. فقط با اين حرفه كه يه ذره دلمو خوش مي كنم مي گم اگه هفته پيش با دوست اين دختره بيرون بود چطور گوشيشو نديده.
    ولي ديگه ذهنم خيلي مريض شده.خيلي بهش شك مي كنم.هر شب منتظر مي مونم تا بخوابه بعد كه خوابيد پا مي شم مي رم گوشيشو چك مي كنم.
    اون دختره هم هر روز زنگ مي زنه.هر روز
    ولي نامزدم گوشي رو بر نمي داره و همش تماس نا موفقه
    ذهنم خيلي مششغوله همش مي گم نكنه داره به من خيانت مي كنه و من نمي فهمم.نكنه دختره راست مي گفت.
    ترو خدا كمكم كنين.اگه جاي من بودين چيكار مي كردين؟؟
    ماريا انصاري از انزلي

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 تیر 90 [ 15:16]
    سطح
    56
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    627

تشکرشده 673 در 178 پست

Array

RE: شك و بدبيني داره وجودمو آب مي كنه

من جای شما بودم به هیچ وجه ذهنم رو مشغول این آدم مزخرف نمی کردم. نمی دونم شما خانم شاد رو می شناسین یا نه، ایشون مدتی هست که توی سایت نمیاد، اما یه مدت یک شخصی بود که به طرق مختلف نامه به دستش می رسوند و در مورد همسرش بهش بد می گفت و حتی نشونی اتاق همسرش رو بهش داده بود و کلی اراجیف دیگه، اما اون حتی یک لحظه هم به این قضیه فکر نکرد، فقط به حماقت اون شخص می خندید که چه تلاش بیهوده ای می کنه، اون شخص هم وقتی بی تفاوتی اون رو دید خودش رو کنار کشید، به نظر من شما هم نباید این قضیه رو جدی بگیرید، الان بهترین زمانه که به همسرتون ثابت کنید بهش اطمینان دارید و هیچ چیزی اطمینان شما رو خدشه دار نمی کنه.
    اگه خدایی نکرده این قضیه برعکس اتفاق افتاده بود و یک نفر مزاحم شما شده بود دوست داشتید همسرتون چه برخوردی می کرد؟ پس شما هم همونطور برخورد کنید چون امکان داره کسی هم مزاحم شما بشه.

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 تیر 88 [ 10:20]
    سطح
    37
    Level completed: 8%, Points required for next Level: 139
    دستاوردها:
    تشکرها
    13

تشکرشده 14 در 6 پست

Array

سلام ماری جون
    من می دونم که الان چه احساسی داری ولی باور کن تمام مردها خیانت کار نیستند .منم تا همین چند وقت پیش مثل تو فکر می کردم و مدتها به شوهرم تهمت خیانت میزدم تا اینکه شوهرم خسته شد و دیگه واقعا اینکارو کرد .اینارو بهت می گم که یادت باشه همیشه به شوهرت محبت کنی و هرگز بخاطر حرفهای کسانی که نمیشناسی به شوهرت بدبین نشی .تو که نمی دونی چه کسی با چه نیتی پشت خطه عزیزم!دلت رو آروم کن و به نامزدت اعتماد کن.به گذشته فکر نکن و از آینده هم نترس.یادت باشه تهمت ممکنه افراد پاک رو هم به سمت گناه بکشونه.اشتباهات مارو تکرار نکن

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 مرداد 88 [ 09:50]
    سطح
    47
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 192
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    213

تشکرشده 216 در 84 پست

Array

سلام
    عزیزم الان دیگه ازدواج کردی و باید پای زندگیت وایستی! حالا که اینقدر نامزدت داره باهات راه میاد نزار صبرش تموم بشه و دیگه براش مهم نباشه. مطمئن باش یکی میخواد زندگیت رو خراب کنه خودتو بزار جای نامزدت. چرا اینقدر حساسی؟ بهش آرامش بده و بگو که برات مهم نیست چون بهش اعتماد داری و... دوران خوش زندگیت رو با این چیزا خراب نکن. اینقدر هم همه چیز رو به خانوادت نگو دختر یکم زرنگ باش یکم سیاست داشته باش اصلا وقتی با اون دختره صحبت میکردی به جای این که پس بیفتی باید خونسردی خودت رو حفظ میکردی و میگفتی من از همه چیز خبر دارم و ... که طرف ببینه حرص نمیخوری بیخیال بشه و دمش رو بزاره رو کولش و بره!!! هر کسی میتونه مشخصات دیگری رو پیدا کنه این که دلیل نمیشه. این آدمهای مریض همه جا هستند....
    اگه خیلی برات مهمه خط همسرت رو عوض کنید. ولی خواهشا حساسیت بی مورد نشون نده.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 89 [ 15:28]
    سطح
    38
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 159 در 70 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط maryjooon
    ..
    ولي ديگه ذهنم خيلي مريض شده.خيلي بهش شك مي كنم.هر شب منتظر مي مونم تا بخوابه بعد كه خوابيد پا مي شم مي رم گوشيشو چك مي كنم.
    اون دختره هم هر روز زنگ مي زنه.هر روز
    ولي نامزدم گوشي رو بر نمي داره و همش تماس نا موفقه
    ذهنم خيلي مششغوله همش مي گم نكنه داره به من خيانت مي كنه و من نمي فهمم.نكنه دختره راست مي گفت.
    ترو خدا كمكم كنين.اگه جاي من بودين چيكار مي كردين؟؟
    اگر نامزد شما قصد خیانت داره چه لزومی داره که شما و مادر و پدر تون در جریان تماس های این خانوم مزاحم قرار بده ؟؟؟
    پروردگارا
    به من آرامش ده تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم.
    دلیری ده
    تا تغییر دهم آنچه را که می توانم تغییر دهم.
    بینش ده
    تا تفاوت این دو را بدانم.
    مرا فهم ده
    تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 5 پست

Array

سلام دوستان
    نمي دونم مي دونيد يا نه(البته فكر كنم اكثرتون يه پا مهندس باشيد )يه نرم افزار هست كه رو گوشي نصب مي شه(بعضي از گوشي ها خودشون اونو دارن)وشماره هايي كه مزاحمن رو بهش ميديم و اون نرم افزار نميذاره كه اون شماره بتونه تماس بگيره و كلا براش بوق اشغال مي زنه.(قابل توجه دوستاني كه مشكل منو دارن)
    خيلي باحاله.
    من اين نرم افزارو رو گوشي نامزدم نصب كردم و شماره مزاحم ها رو دادم.واي نمي دونيد اونروز مزاحم 25 بار زنگ زد ولي نميتونست بگيره.خيلي كيف ميداد!!!!حالا ببينم كي خسته مي شه و دست مي كشه
    ماريا انصاري از انزلي

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 26 اردیبهشت 88 [ 10:59]
    سطح
    35
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    تشکرها
    24

تشکرشده 25 در 15 پست

Array

دوست گلم اين حساسيت ها هم تو و هم همسرت رو عذاب ميده همسرتون آدم صادقي است كه موضوع رو با خانواده شمامطرح كرده واگر واقعا قصد خيانت داشت مي تونست نذاره شما متوجه بشيد با هزارو يك راه حل
    همچنين تصور غلط شما در مورد مردان به اين احساس اشتباهتون دامن ميزنه .به همسرت اعتماد كن واعتمادت رو بهش نشون بده
    اميدوارم پيروز باشيد و خوشبخت

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 شهریور 89 [ 11:29]
    سطح
    35
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    دستاوردها:
    تشکرها
    64

تشکرشده 64 در 39 پست

Array

ببين عزيزم مطمننا اين دو تا شماره يه نفره فقط ميخواد شما را ازار بده شايد هم يكي از فك و فايلهاي نزديك شوهرته كه شوهر شما را واسه خودش ميخواسته و وقتي ديده شوهرت با شما ازدواج كرده نه با اون حالا ميخواد زندگي شما را بپاشه مواظب زندگي ات باش و نزار بپاشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    37
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 5 پست

Array

آره راست ميگيد نبايد بيخود بهش شك كنم.انگار دست خودم نيست يهو يه سري افكار مياد تو سرم و عذابم ميده.تازه شوهرم خودش منو از اين شماره ها با خبر كرد.خودش بهم نشون داد.خودم كشف نكردم.گاهي هم خودش ميگه ، ميگه آخه من خودم بهت گفتم اگه خبري بود بهت نمي گفتم ...
    آخه گاهي فكر مي كنم شايد قبل از من يه جرياناتي بود و من بي خبرم.گاهي فكر مي كنم تو اون يه سالي كه باهاش دوست بودم نكنه با كساي ديگه هم بود ...
    ولي ممنون از همه ي شما دوستان. خيلي آرومم كردين.مخصوصا با نصب اون برنامه رو گوشيش اعصابم هم آروم تر شد.حداقل زنگ نمي خوره گوشيش.آخه با هر بار زنگ زدن وقتي شماره رو ميديدم تغيير اخلاق ميدادم.اينجوري حداقل ديگه اون شماره نمي تونه گوشيشو بگيره.
    ممنون از همه تون.خوشحالم كه اينهمه دوست دلسوز و مهربون و عاقل پيدا كردم
    باز تو جريان مي ذارمتون
    ماريا انصاري از انزلي

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 08 فروردین 88 [ 04:46]
    سطح
    34
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 110
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

سلام عزيزم خوشحالم كه مشكلت حل شده ولى اكر باز هم ول كن نبود و ادامه داد با خطهاى جديد, خيلى راحت ازش شكايت كن كلانتري 3 سوت بيداش ميكنه

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)