[/size]اگر بخواهید در روزهای آخرسال کارهای یکسال گذشته خود را ارزیابی کنید به خود نمره چند میدهید؟
شاد باشید
محمد ابراهیمی
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
[/size]اگر بخواهید در روزهای آخرسال کارهای یکسال گذشته خود را ارزیابی کنید به خود نمره چند میدهید؟
شاد باشید
محمد ابراهیمی
تشکرشده 216 در 84 پست
من از 20 به خودم 18 میدهم.:P
تشکرشده 59 در 40 پست
اول سال به خودم قرار گذاشته بودم كه : كتابم رو تموم كنم اما يه ذره كه از سال گذشت ديدم اطلاعات روانشناسي ام كمه يعد ديذم اطلاعاتم در مورد سوژه انتخابي ام خيلي كمه و اين شد كه نوشتن متوقف شد و خواندن و تحقيق كردن بيشتر شد
قرار بود تا آخر تابستون 87 يه سفر خارج از ايران برم اما اوضاع اقتصادي همسرم اين اجازه رو ازم گرفت
اما در يك سال گذشته كلي همسرم رو بدهكار خود كردم چه عاطفي چه مالي
مامان خوبي نبودم زيادي جيغ زدم و گاها تنبيه هاتي كه نبايد ...
ارتباطم با خانواده شوهرم به كل از بين رفت كه نبايد اين چنين مي شد
مادر خوبم رو رنجوندم با غرغرهاي ابلهانه ام و دلخوري يه دنيا رو سر فرزندان و مادر مهربونم در آوردم
براي ادامه تحصيل اقدام كردم اما زياد تلاش نمي كنم
يكي دو تا كدورت با اقوام نزديك داشتم از سالها پيش ،كه رفع شد
يار خوبي براي حضرت شوهر بودم .
با تلاش مستمرم فرزندم درسش خيلي خوب شده
و در آخر با همه بدي هام خانواده ام بهم افتخار مي كنن اما خودم به خودم نمره 20 در صداقت نمره 18 در خونه داري 15 در مادر بودن 17 در همسر بودن و 10 در فرزند يك بانوي گرانقدر بودن و 14 در انسان بودن مي دم. باز هم خدارو شكر رد نشدم بايد به خودم قول بدم معدلم سال ديگه عالي بشه
آقاي ابراهيمي دستت درد نكنه پيشاپيش سال خوبي رو برات آرزو دارم
تشکرشده 4,459 در 1,179 پست
آقا اگه نمره ندیم چی میشه......من از خوب و خیلی خوب و عالی
خوب رو انتخاب می کنم
تشکرشده 77 در 52 پست
برای اینکه برای سال بعد از الان زمینه سازی کنم و انرژیم رو زیاد کنم به خودم 20 میدم
تشکرشده 25 در 15 پست
منم به خدم باكمي پارتي بازي 18 ميدم ولي همه دوستام براي من 20،20 بودن شامل دوستاي تالار هم ميشه
خدا تنها معشوقي است كه عاشقاني دارد كه هيچ يك از بودن ديگري ناراضي نيست و هيچگاه يكي از آنها معشوقش را تنها براي خود نمي خواهد
تشکرشده 3,465 در 1,036 پست
سلام
چون دوستان منو نمی شناسن و به خاطر اینکه « امام محمد باقر (ع) فرمودند : هیچ کار خیر و نیکی را به خاطر ریا ترک نکن » و به امید اینکه مفید واقع بشه اینو میگم امیدوارم دوستان خوبم منو خودخواه خطاب نکنن.
سال گذشته رو خوب گذروندم.البته کار خاص و متفاوتی با سالهای گذشته ام نکردم اما خوشحالم که خدای رزاق و روزی ده به من روزی داد و من هم تونستم مثل گذشته تموم حقوقی که طی سال گرفته بودم (به جز مقداری که بچه ها از والدین شون تو جیبی میگیرن) رو قربةالی الله برای کسایی که خودش میدونه بدم و با این پولهای بی ارزش و ناچیز دعای خیر و رضایت بخرم.
امیدوارم خدا کمکم کنه که همیشه تو این مسیر حرکت کنم و بابت کمکم به دیگران منتی بر سرشون نگذارم.ان شاء الله
امام حسین (ع) فرمودند:نیاز مردم به شما نعمت خداوند است به شما .
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
تشکرشده 992 در 530 پست
من ثلث اول و ثلث دوم تك گرفتم و مردود شدم اما ثلث سوم شاگرد اول شدم
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
من از 20 به خودم نمره 19 می دهم
تشکرشده 121 در 55 پست
من 20 20 به خودم ميدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)