سلام بر عزیزان
گاهی اوقات زندگی روزمره به قدری کسل کننده می گردد که جذاب ترین سرگرمی ها و تفریحات هم نمی توانند مانع از یادآوری خاطرات خسته کننده آن بشوند. در این گونه موارد بهترین کار تغییر وضعیت می باشد. بسیاری از افراد به سرگرمی های مجازی روی می آورند و زندگی جدیدشان را دقیقا مطابق با میل خود بوجود می آورند. یکی از این سرگرمی های مجازی بازی اینترنتی Erepublik است که به مرزهای جغرافیایی نیز رحم نمی کند.
Erepublik یک بازی تحت وب می باشد که حتی برای کاربرانی که از طریق خطوط Dial-Up به اینترنت متصل می شوند نیز به راحتی قابل استفاده می باشد. در این بازی شما میتوانید جزو شهروندان هر کشوری باشید. در ارپابلیک میتوانید فعالیتهای اقتصادی ، نظامی ، سیاسی و مطبوعاتی داشته باشد و حتی می توانید فعالیتهایی ابداع کنید و آنها را انجام دهید ( توضیح : میتوانید برنامه های خاصی بنویسید و به ارپابلیک اضافه کنید برای کسب اطلاعات به این لینکمراجعه کنید )
عزیزان ما در ایران مجازی به کمک شما نیاز داریم تا پرچم 3رنگ کشور مون پابرجا بمونه! شما در این بازی یک زندگی مجازی دارید! شغل! غذا! سربازی! سفر! و... این بازی بسیار سبک هست و می تونید حتی با دیال آپ هم به اون متصل بشید!
در این لینکآموزش به زبان فارسی داده شده! شما در انتخابات شرکت می کنید! در احزاب شرکت می کنید و حتی می تونید واسه خودتون و دوستانتون یه حزب سیاسی تاسیس کنید! برای ریاست جمهوری شرکت کنید یا نمایندگی! در جنگ شرکت کنید و در هر نقطه ی یران که مایل باشید زندگی کنید! خانه بخرید و.. یک زندگیه تمام عیار مجازی! خبرنگار بشید، روزنامه تاسیس کنیدو...
ما الان در جنگ با رومانی و پاکستان هستیم و نیاز شدید به شهروندان گرامی داریم! من خودم یه شرکت ساختمانی دارم و کارمندان زیادی! شما هم می تونید در حرفه ی مورد نظر مشغول به کار در شرکت مورد نظر بشید! و پول جمع کنید تا شاید بتونید شرکتی تاسیس کنید. سایت بازی:http://www.erepublik.com/en
موفق و شاد باشید.
یاعلی![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)