سلام عزیزان
من یه مشغله ی فکری برام پیش اومده می خواستم با کمک شما خواهران و برادران عزیز حلش کنم.
ما آدما در روز با خیلی ها معاشرت می کنیم، پسر، دختر، پیر، جوون و ...اما در این میان ما به دلیل برخی محدودیت های سنی، اجتماعی، فرهنگی و... رابطه های کنترل شده تری با بعضی ها نسبت به افراد دیگه داریم و در این موارد محدود ترینش رابطه ی پسر و دختر هست (معمولا).
حالا اگه ما پسر یا دختر در سن ازدواج باشیم و با یک یا چند پسر یا دختر مثل پسر یا دختر خاله، پسر یا دخترعمو، همکلاسی و... بنابر نوع رابطه (خونوادگی، همکلاسی، همکار یا ...) بیشتر از دیگران مثلا دختر یا پسر همسایه برخورد و معاشرت داریم.
اگه منه نوعی بخوام بفهمم دختر خالم یا پسر عمم که تقریبا هم با هم صمیمی هستیم نسبت به من چه احساسی داره باید چیکار کنم؟ چون در روابط دیگه مثل دوستی ها (پسر با پسر دختر با دختر و...) میشه پرسید یا با صحبت زیاد به عمق درونش پی برد اما یه مرد 32 ساله نمی تونه با همکار مجرد زن 30 سالش زیاد صحبت کنه! مخصوصا در این باره که اصلا مگه اینکه پا پیش بزاره! حالا اگه ما نتونیم پا پیش بزاریم یا اینکه بخوایم قبلا بدون اینکه طرف متوجه بشه نظر قلبیشو بدونیم باید چیکار کنیم؟
اینم بگم قرار نیست ما حتما به طرف مورد نظر علاقه مند باشیم اما به دلایلی می خوایم نظر طرف مورد نظر رو در مورد خودمون بدونیم.
چه کار و پارامترهایی وجود دارن که به درونه طرفمون پی ببریم؟ بدون اینکه خودش بفهمه!
این نه تنها سوال من بلکه سوال قشر عظیمی از مردم جامعه هست، اگه بتونید کمکی در این زمینه انجام بدید واقعا خدمت بزرگی به خیلی ها از جمله من انجام دادید!
موفق و شاد باشید.
یاعلی![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)