به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 مهر 91 [ 14:12]
    سطح
    38
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 26 در 8 پست

Array

دوست دارم من رو از دست بده!

با سلام خدمت تمامی دوستان. من حدود 5 ماه پیش مشکل خودم رو اینجا نوشتم. تحت عنوان « آیا می تونم در آینده بازهم بهش اطمینان کنم» که طی اون گفتم که مورد بی وفایی همسرم قرار گرفتم و ایشون بعد از مسائلی که برامون پیش اومد و با وساطت اطرافیان بالاخره به خونه برگشت ولی با این شرط که باید همه چی رو فراموش کنم و اون رو ببخشم. البته به من می گفت که این موضوع رو من خیلی بزرگ کردم و اون خانوم در حد یک مشتری بوده و چون رشته اش روانشناسی بوده و فکر می کرده چیزی بارشه باهاش صمیمی تر شده و.... به هر حال بعد ازاین همه مدت می بینم که هنوز که هنوزه نتونستم با این موضوع کنار بیام. احساس می کنم خیلی از من سوءاستفاده شده . یاد اون روزایی که من و بچه رو تنها گذاشت و رفت . یاد خونواده اش و کاراشون. همه و همه من رو توی این مدت خیلی عذاب داده. احساس می کنم که اصلاَ دوستش ندارم. می دونم شاید حرفهای من یه موضوع تکراری باشه و همه به من بگن که بعد از یه مدتی خوب میشم ولی خداشاهده هنوز بعد از گذشتن 5 ماه بهتر که نشدم هیچ خیلی افسرده تر شدم. البته از وقتی برگشته خیلی بهتر شده ولی من هیچ اعتمادی دیگه بهش ندارم. احساس می کنم باید جدا می شدم ولی بخاطر دخترم که نزدیک سه سالشه دارم تحمل می کنم. اصلا دست و دلم نمی ره که بهش محبت کنم و می ترسم همین باعث بشه که دوباره بره سراغ کسای دیگه! چیکار کنم اصلاَ دست خودم نیست هیچ کششی نسبت بهش ندارم و دلم برای مظلومیت خودم خیلی می سوزه. فکر میکنم با این گناهی که کرده هیچ تاوانی نداده و همه زجرها رو من کشیدم. تصمیم دارم بچه ام که کمی از آب و گل در اومد ازش جدا شم. بهش چند بار گفتم ولی زیربار نمی ره و می گه باید قبول کنی که من دیگه عوض شدم و اون شوهر سابق نیستم. ولی مگه میشه باور کرد؟ اون کتکهایی که من رو می زد و اون دیوونه بازی هایی که توی خونه در می آورد تا من رو ساکت کنه و به اصطلاح خودش بهش تهمت نزنم!! خدایا چقدر توی خونه فیلم بازی می کرد ؟ چقدر دروغ می گفت ! آخه چطوری می تونم بازم یه زندگی عادی باهاش داشته باشم ؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 خرداد 88 [ 05:57]
    سطح
    42
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 186
    دستاوردها:
    تشکرها
    76

تشکرشده 81 در 38 پست

Array

RE: دوست دارم من رو از دست بده!

سلام
    قبول دارم که خیلی سختی کشیدین.ولی انسان جایزالخطاست.بهش یک فرصت دیگه بدین تا بتونه بهتون ثابت کنه.گذشتی که میگن اینجا معنا پیدا میکنه.بخشش و گذشت از بزرگان هست.با جدایی فرزندتون میشه فرزند طلاق و از نظر روحی آسیب میبینه.حالا تو هر سنی که می خواد باشه.

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 تیر 91 [ 11:23]
    سطح
    57
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    650

تشکرشده 657 در 204 پست

Array

سلام خانومی
    اگه واقعا تو این 5 ماه رفتارش عوض شده و داره سعی می کنه اون شوهری باشه که شما می خواین بهتره ببخشیدش
    مهم اینه که اون قبول کرده اشتباه کرده و داره جبران می کنه این خیلی مهمه
    سعی کن گذشته رو تو ذهنت مرور نکنی اینجوری موضوع برات کم رنگ تر می شه

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

عزیزم خودت را نباید قربانی یک اشتباه از طرف شوهرت و خانواده اش ببینی . بیا اینجور فکر کن که چقدر از این اتفاقی که افتاده درس یاد گرفته ای و چه میزان بر دانسته هایت افزوده شده و امروز چقدر مدبرانه تر زندگی ات را هدایت می کنی و سکان دار زندگی ات هستی . عزیزم به این فکر کن که همسرت تو را دوست داشته که با شرط فراموشی تو به زندگی برگشته و فاتح این زندگی به جهت اقدامات درستت تو بوده ای تا آن خانم روانشناس که امروز رد پایی هم از او وجود ندارد . به وجود نازنین خودت و فرزندت و حتی همسرت افتخار کن .

موافق فراموش کردن گذشته نیستم اما موافق در گذشته زندگی کردن هم نیستم . اتفاقی افتاد و تو و همسرت درسی گرفتید تمام شد . پرونده را ببند ، برو سر فصل بعدی زندگی ات ببین در این فصل جدید چه چیزهایی باید یاد بگیری . افکارت را با یاد گذشته مسموم نکن . از حال و روز امروز خودت و فرزندت لذت ببر .گذشته برای این نیست که ما دائم سرو وقتش برویم تاریخ به جهت مسائلی که به ما یاد می دهند ارزشمند هستند . همین و به همین سادگی . مسائل را با فکر خودت پیچیده و ناممکن نکن .

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

درسته بايد به كسي كه اشتباه كرده فرصت داد ولي بعضي خطاهارو نميشه به راحتي فراموش كرد!!ميدونم كه برات سخته اما سعي كن ببخشيش اما خيلي حواست جمع كن كه دوباره سراغ كاراي قبليش نره!به فكر بچه ات باش نه اونقدر كه خودتو نابود كني!!تاثير مادر افسرده و داغون بد تر از طلاق بچه ات رو خرد ميكنه روحيه ات رو حفظ كن و به زندگيت ادامه بده!خدا بزرگه شايد واقعا پشيمونه

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 آبان 88 [ 11:43]
    سطح
    36
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

به نظر من شما داري عمر الاتونم خراب مي كني........ بايد با خودت كنار بياي و زندگيتو زهر نكني مراجعه به يك مشاور خوب هم مطمئنن براتون خوبه.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 اسفند 88 [ 13:03]
    سطح
    47
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    تشکرها
    78

تشکرشده 77 در 52 پست

Array

تا به حال فکر کردی که چرا شوهرت رفت سراغ کس دیگه ای و چرا الان کنار توئه نه اون؟
    جواب این سئوال کمکت می کنه تا بتونی در آغوش همسرت زندگی کنی نه در کنارش

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 خرداد 98 [ 22:58]
    سطح
    63
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    40

تشکرشده 80 در 36 پست

Array

سلام
    فكر نميكني بهتره از يه مشاور كمك بگيري؟ پاي آرمشت در ميونه.
    موفق باشي

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 شهریور 91 [ 13:34]
    سطح
    51
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    دستاوردها:
    تشکرها
    289

تشکرشده 290 در 73 پست

Array

سلام رمینا جان
    اصلا این حرف وعقیده مورد قبول نیست شما نباید زندگیتون را به خاطر بچه تحمل بکنی گرچه تندی حرف ازمهر مادری میاد اون سرجاش اما شما اگر زندگی می کنید با همسرتان باید به خاطر خودتان وهمسرتان باشد نه به خاطر بچه مگه شما به خاطربچه با همسرتان ازدواج کردی که حالا به خاطر بچه با اون زندگی می کنید؟؟!!! اشتباه صحبتم را برداشت نکنید من این را می گویم هرتصمیمی که می گیری به خاطر خودت باشد نه به خاطر بچه !! ودوم اینکه بچه های طلاق خیلی اوضاعشون بهتر از بچه هایی هست که در خانواده های کنش دار زندگی می کنند چراکه بصورت غیر مستقیم باعث تخریب روحیه کودک می شوند اما بچه طلاق فقط دوری از یکی از والدینشون هست که اذیت میشن که اونم قابل حل هست پس حرفم این شد هرتصمیمی که گرفتی برای خودت وز ندگی خودت باشد اگرمهری باهمسرت داری ویا راهی هست که زندگیت را بسازی بساز اما اگر هیچ احساس وتصمیمی برای زندگی مشترکتون نداری بچه را بهانه نکن وتصمیم آخرت را بدون در نظرگرفتن بچه بگیر....

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 مهر 91 [ 14:12]
    سطح
    38
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    تشکرها
    25

تشکرشده 26 در 8 پست

Array

دوستان عزیر خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. درسته حق با شماست بخشش توی زندگی خیلی لازمه. مخصوصامن که این کار رو چندین بار در زندگی مشترکم با اون انجام دادم و نذاشتم زندگیم از هم بپاشه. دوستان عزیزم لازمه بگم که این اولین باری نبود که این موضوعات توی زندگی من پیش می اومد . اصولا شوهر من آدم خیلی معاشرتی و خوش مشربی هستش مخصوصا با خانومها و این موضوع باعث می شد هرچند وقت یکبار یکسری از اینچنین مسائلی توی زندگی من پیش بیاد. و در انتها گذشت از جانب من بود. بطوریکه این چند سال زندگی برای من شده بود یک جنگ و گریزی که هی من بخوام ثابت کنم و هی اون بخواد انکار کنه! احساس می کنم دیگه هیچ توانی برای این جنگ و دعواها ندارم. به من می گفت تو خیلی شکاک و بدبینی و مشکل داری حتی جلوی خونوادش هم من رو خراب می کرد. بعد از این مسائل با خونوادش قطع رابطه کردم. ولی اون خودش باهاشون رفت و آمد داره و حتی هفته ای یکبار بچه رو می بره پیششون. وهم عزیز به من گفتی که به این فکر کنم چه چیز باعث شده الان پیش من باشه. نمی دونم موضوع قبلی من رو خوندید یا نه؟ ولی به هرحال این آقا می دونه تمام موفقیتهایی که توی مسائل کارش داشته یه جورایی به من و خونوادم برمی گرده. این آقا الان اگه بخواد از زندگی من خارج بشه باید همه چی رو از صفر شروع کنه. تمام دوستها و آشنایان می دونن من چه فداکاری هایی توی زندگیم انجام دادم. چه اون موقع که با نداری هاش ساختم و چه الان که مثلاَ وضعش خوب شده. مادر من بخاطر مخالفتهایی که با این ازدواج داشت یعد از اینکه فهمید من با این آقا بصورت پنهانی ازدواج کردم بعد از چند ماه توی سن 50 سالگی سکته کرد و فوت کرد. به هرحال اون چون یه فرد اجتماعیه به حرف و حدیث مردم خیلی اهمیت می ده و این صورت خوشی نداشت اگه یه زن و بچه رو می ذاشت و می رفت!! دوستای عزیز نمی دونم یعنی امکان داره یه فرد با یک ماه دوری از همسرش سرش به سنگ بخوره یا اینکه اومده از تجربیاتش با من استفاده کنه و بهتر توی زندگی نقش بازی کنه؟ نمی دونم شاید باید حتما پیش یه روانپزشک برم؟ خیلی ذهنم اسیره. فکر می کنم بازهم دارم بهش بهانه می دم تا ازمن دور شه!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)