سلام
در این تاپیک میخوام نام عملیات های 8 سال دفاع مقدس و خلاصه ای از اونا رو برای دوستداران بگذارم.امیدوارم خوشتون بیاد.
تشکرشده 3,465 در 1,036 پست
سلام
در این تاپیک میخوام نام عملیات های 8 سال دفاع مقدس و خلاصه ای از اونا رو برای دوستداران بگذارم.امیدوارم خوشتون بیاد.
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
سلام
1- عملیات خیبر
رمز عملیات : یا رسول الله (ص)منطقه عملیاتی : هور الهویزه
تیپ دشمن : 18 تیپ
تیپ خودی :9 تیپ
تانک اغتنامی : 42 دستگاه
تانک انهدامی : 330 دستگاه
کشته و زخمی دشمن : 15000 نفر
اسیر دشمن : 1140 نفر
![]()
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
سلام
2-عملیات محمد رسول الله (ص)
رمز عملیات :لااله الا الله محمد رسول الله
منطقه : پاوه(کرمانشاه)تیپ دشمن : 3 تیپ
تیپ خودی :6 تیپ
تانک اغتنامی : 3 دستگاه
تانک انهدامی : 4 دستگاه
کشته و زخمی دشمن : 1500 نفر
اسیر دشمن : 114نفر
![]()
سلام
3-عملیات عاشورا
رمز عملیات : یا سید الشهدا
منطقه : ارتفاعات مرزی میمک
تیپ دشمن : 8 تیپ
تیپ خودی :5 تیپ
تانک اغتنامی : 4 دستگاه
تانک انهدامی : 5 دستگاه
اسیر دشمن : 190 نفر
![]()
سلام
4- عملیات مسلم ابن عقیل
رمز عملیات :یا ابوالفضل العباس
منطقه : سومار(کرمانشاه)
تیپ دشمن :9 تیپ
تیپ خودی :8 تیپ
تانک اغتنامی : 10 دستگاه
تانک انهدامی : 79 دستگاه
کشته و زخمی دشمن : 4000 نفر
اسیر دشمن : 275 نفر
![]()
سلام
5- عملیات ثامن الائمه (ع)
رمز عملیات :نصر من الله و فتح قریب
منطقه : شمال آبادان در شرق رودخانه کارونتیپ دشمن : 6 تیپ
تیپ خودی : 6 تیپ
تانک اغتنامی : 160 دستگاه
تانک انهدامی : 90 دستگاه
کشته و زخمی دشمن : 200 نفر
اسیر دشمن : 1800 نفر
![]()
سلام
6- عملیات قادر
رمز عملیات : یا مولای متقیان (ع)
منطقه: سیرکان
تیپ دشمن:13 تیپ
تیپ خودی : 12 تیپ
تانک اغتنامی : 9 دستگاه
تانک انهدامی : 20 دستگاه
اسیر دشمن : 20 نفر
![]()
تشکرشده 2,462 در 461 پست
با سلام خدمت دوست عزيزمون جناب m.mouod
دوست عزيز از تاپيكي كه ايجاد كرديد ممنونم ، اما بهتره كه مطالبي در مورد خود عمليات و اينكه در كدام منطقه صورت گرفته ؟؟ در چه سالي؟؟ هدف از عمليات چي بوده؟؟ فرماندهي عمليات بر عهده چه كسي بوده؟؟ چه رشادتها و چه فعاليتهايي رو نيروهاي ما انجام دادند؟؟ اين عمليات توسط ارتش بوده يا سپاه ؟؟ و به همراه يك يا چند خاطره كوتاه از رزمندگان و فرماندهان جنگ كه مخصوص هر عمليات هست مي تونيد براي جذابيت تاپيك بهش اضافه كنيد .
اين اطلاعات رو به راحتي مي تونيد از سايت و وبلاگهاي دفاع مقدس پيدا كنيد .سايت شهيد آويني هم گزينه مناسبي مي تونه باشه .
باز هم ازفعاليت مفيد و سازنده شما در تالار ممنون و متشكرم .
سلام
با تشکر از آقای آرمان .میدونم هرچه کاملتر باشه بهتر و سازنده تره اما خواستم کوتاه و خلاصه باشه تا اولا" خوانند ه اش بیشتر باشه و ثانیا" تو ذهن دوستان بمونه..یه چیز دیگه هم هست و اون اینکه بنده شاغلم و تنها وقتی محل کارم هستم به اینترنت دسترسی دارم برای همین وقت بیکاری میرم سراغ کامپیوتر و باید زود تمومش کنم. با این وجود چشم نهایت سعیمو می کنم تا اطلاعات کاملتری گیر بیارم.
یا علی
سلام دوستان
الوعده وفا ، آقای آرمان![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)