به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 بهمن 87 [ 18:15]
    سطح
    34
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 105
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

Arrow +چرا من ؟؟ ولی ازش دل نمیکنم !

دوستان سلام ! همونطور که می بینید من اولین پستی هستش که میزنم ! خیلی گیجم ! آره مطمئنم که خیلی هاتون این مطلب رو میخونید تعجب میکنید ! نمی دونم چرا من ؟ حتی نمیدونستم تاپیک رو کجا ایجاد کنم ! چون از هر کدوم یه مشکل داشتم ! خوب نمیخوام با دردی که دارم شما هم ناراحت کنم ! فقط امیدوارم شما درکم کنید ! میدونید همین الان اشک توی چشمم جمع شده و نمیدونم از کجا شروع کنم ! ولی در هر صورت باید شروع کنم :
    خوب راستش دختر عموم رو خیلی دوستش دارم ! اون از من یک سال و فکر کنم چهار ماه بزرگتره ! این شد دو مشکل ! خوب نمی دونم اصلا اون هم من رو دوست داره ؟؟ بد جوری گیر کردم ! رابطم با اون بدجوری خوبه ! حداقل خیلی دوستانه هستش ! هیچ کاری نمیتونم بکنم چون من 16 سال بیشتر ندارم ! خوب مطمئنم خیلی هاتون الان میگید باید صبر کنی خودم هم میدونم ولی با صبر شاید یکی از مشکلات حل بشه ! تازه نمیدونم اصلا اون موقع هم خانواده هامون راضی باشن یا نه ! از بچگی باهاش بودم ! حدود یکی دو سال بد جوری گیرشم ! نمی دونم شاید اینجا عشق نتونه کارم رو راه بندازه ! ولی من هیچ جوره دست ازش بر نمیدارم ! دو ساله که هر روز نماز ازدواج میخونم ! اون هم رفتارش با من خیلی صمیمی و دوستانست ولی اصلا شاید تا حالا فکر ازدواج با منو نکرده باشه ! به قدری صمیمی هستم طوری که بگم اون شده که به بهونه ی مختلف دست روی موهام بکشه ! وای فکر نکنید قضیه بچه گانست ! حجابش رو هم بگم که کامل در مقابلم حفظ میکنه ! نمیدونم چیکار کنم ؟ به راهنماییتون لازم دارم ! ولی دست از او بر نمی دارم ! خدا رو هم شکر می کنم که عشق پاکی دارم ! فقط یکی مشکلات ازدواج فامیلی رو هم بگه که دقیق نمی دونم ! امید وارم خوب تونسته باشم مطلب رو برسونم ! امیدوارم عاشق بشید ولی به مشکلاتش اینجوری گرفتار نشید !

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: چرا من ؟؟ ولی ازش دل نمیکنم !

ببخشید اینو اضفه میکنم !
    میدونم توی ازدواج خیلی حساسه و برای خودش عقاید خاصی داره ! عقایدش با من همخونی داره ! در ضمن من از اون بزرگتر نشون میدم !

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

سلام
    سولفور 99 عزیز به همدردی خوش آمدی
    تعجب میکنم که چطور یک پسر 16 ساله در مساله ای به این مهمی و حساسی بخوبی فکر میکند و تحلیل میکند .
    خوب خودت هم گفتی که باید صبر کرد . نظر شخصی من این هست که پسران تا 23 سالگی اصلا به ازدواج فکر نکنند . شما هم بهترین کار این است که به زندگی خود بپردازید و در درس و کار و ورزش و مطالعه غیر درسی پیشرفت کنید . مطمئن باشید اگر شما شخص موفقی باشید دختر عمو و یا دخترهای دیگر خودشان و خانواده شان مایل با وصلت با شما خواهند بود .
    موفق باشید .

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sulfur99
    ولی دست از او بر نمی دارم !
    سلام .همین جمله شما میتونه بیانگر این باشه که حتی اگه دوستان درست ترین وبهترین راه رو به شما پیشنهاد کنند شما باز ساز خود را بزنید.
    دوست گرامی معمولا" هر کدام از اعضا در هر مورد که نظر میدهند وراهنمایی میکنند ,تجربه ای دارند ,آدم در کل زندگیش تجربیاتش_ که کمکش میکنه وبا آگاهی از اونها نمیذاره پا در راهی بذاره که بعدها پشیمانی نصیبش بشه .همانطور کهdigitalman نوشتن شما تحلیل جالبی از این موضوع خود داشتین واین بیانگر آن است که نسبت به سایر همسن وسالهای خود آگاهی بیشتری دارید.
    این موضوع و مشغله فکری اون باعث میشه شما توان پیشرفت در زندگی رو از خودتون بگیرید مثلا" در تحصیلات .این یکی از مواردی است که برای فردی به مانند شما در چنیین شرایطی پیش می آید.
    اما این نکته رو از یاد نبرید که شما هر چه به سنتان افزوده شود در عقاید ؛ملاکها ؛ خواستها و دوست داشتنی های تان تغییر ایجاد میشود گذشت زمان و اینکه پا به عرصه های جدید زندگی باعث میشه .
    این هم طبیعیه که در سن شما به خاطر اینکه تحولی بزرگ در درون ایجاد میشه ,یک حس جدید نسبت به جنس مخالف پیدا میکنید .یک نوع حس وابستگی و یا میل به ارتباط؛ نباید روی این احساس ها تصمیم گرفت ,گذشت زمان لازمه تا شما خودتون رو بشناسید و بیشتر وبیشتر با آنچه که از زندگی و فرد مورد نظر برای زندگی مشترک خود میخواهید آشنا شوید. من در سن شما این مسائل برایم پیش آمده و کاملا"شما را درک میکنم .اما بهتر آن است که زیاد که چه عرض کنم اصلا" خودتان را درگیر این مسائل نکنید تا زمان آن فرا رسد .عجله نکنید.
    موفق باشید
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

خوب حداقل مطمئن شدم که گذر رمان هستش که میتونه فقط مشکل منو حل کنه ! با این که خیلی دوسش دارم ولی خوب با گذر زمان اتفاقات زیادی میتونه بیفته ! خوب دوستان به نظ شما الان من فقط صبر کنم ؟؟ من میدونم فقط باید صبر کنم ولی میخوام از طرف اون مطمئنتر بشم ! باز هم ممنون از راهنماییتون ! واقعا ممنوم که دوستانی با چنین فهم و شعوری در کنارمون در این انجمن قرار دارند !

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

دوست عزیز در پست قبلی نوشته ام که گذر زمان و اینکه شما به مراحل جدیدی از زندگی پا میگذارید باعث میشه که در انتخاب هاتون تغییر ایجاد بشه ,این رو هم برای اون خانوم در نظر بگیرید.وقتی ما میگیم گذر زمان لازمه تا...منظورمان این نیست که شما با یاد او صبر کنید تا چند سال اینده,خوب این فرق آنچنانی با رابطه نداره ,شما میخواید از طرف ایشون مطمئن بشید ,خوب حالا به فرض اینکه این خانوم بله رو به شما گفت(به سن ایشان اشاره کنید بهتره)آیا این خانوم تا 7-8سال اینده در خواسته هایش تغییر ایجاد نمیشود؟ همین تغییر باعث نمیشه کس دیگه ای رو برای زندگی آینده خود انتخاب کنه؟
    ----------------------
    شما برای اینکه از طرف ایشون مطمئن بشید بدون شک باید رابطه برقرار کنید ,در صورتی که ما به شما میگویم این کار صحیح نیست.
    ,اما در این رابطه به دلیل انکه شما هنوز به بسیاری از شناختهای مهم زندگی وانتخاب همسر دست نیافته اید و تا به سن 22-23 سالگی به بعد دست نخواهید یافت در چگونگی شناخت شریک زندگی آینده خود دچار اشتباه میشوید و اما در این فاصله وابسته هم نیز میشوید (بازتاب این موارد را در زندگی از یاد نبرید),که خود این باعث ایجاد عدم شناخت حتی در سنین بالاتر میشود.
    آیا این صحیح است که در این سن شریک زندگی خود را بر اساس فقط حس دوست داشتن و میل به رابطه انتخاب کنید؟ .
    ما آدمها وقتی مثلا" از سن 23 پا به سن 24 سالگی میگذاریم بسیاری از تصمیماتی را که در آن سن(23) گرفته ایم بعدها به اشتباه بودن آن اقرار میکنیم ,حتی در سن های بالا واین یک قانون است!!سعی کنید شما این اشتباهات را به حداقل برسانید
    در ادامه پاسخ خود این مورد را هم نقل میکنم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط digitalman
    مطمئن باشید اگر شما شخص موفقی باشید دختر عمو و یا دخترهای دیگر خودشان و خانواده شان مایل با وصلت با شما خواهند بود .
    موفق باشید .
    سکوت سرشار از ناگفته‌هاست

مجله علم ورزش

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

کیوان جان ممنون از راهنمایی هاتون ! خیلی بدردم خورد ! انشاالله در پایان همه چیز برای همه خوب تموم شه !
    یا علی !

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دیروز [ 14:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام sulfur99
    ضمن تشكر و اعتمادی كه به همدردی داشتید و موضوع خود را مطرح كردید.
    چند نكته میگویم، لطفا اینها را مطالعه نكن و بگذر، یادداشت كن و سعی كن روزی نیم ساعت روی آنها فكر كنی و مثالهایش را در زندگی خود بیابی

یكم:‌ اول باید بین یك عشق بی هوس و همبستری و ازدواج ، تفاوت بگذاری.
    روی لینكهای ذیل كلیك كن تا مفهوم این بند برایت روشن بشه
    اثر نیاز جنسی بر رفتار

اگر شرایط ازدواج ندارید.........(دمیدن در تنور احساسات ممنوع)...

نقش عشق و عقل در ازدواج

روانشناسی عشق

تفاوت عشق و هوس (در رابطه دختر و پسر یا ازدواج)

دوم: چون خوشبختانه یا متاسفانه یك بار به دنیا می آئیم و یكبار زندگی می كنیم فرصت نداریم همه چیز را تجربه كنیم. چون ممكنه تا آخر خط برویم و ببینیم اشتباه هست و دیگر نمی توانیم برگردیم به سالهای نخست و تغییری ایجاد كنیم. لذا به شما توصیه می كنم به انجمن مشاوره ازدواج بروید و كم كم همه پرسشها و پاسخها را مطالعه كنید.(چون مسئله ای كه عنوان كردی در پی خود انواع این مشكلات را می تواند ایجاد كند مثل : مشكل با خانواده دختر، مشكل با خانواده خودت، مشكل با دختر، مشكل با خودت و .....) در واقع احساساتی كه هم اكنون در شما شروع به شعله ور شدن هست،‌قبلا جنگل روانی بسیاری را سوزانده است. برای پیشگیری از آتش سوزی احتمالی ،‌بهتر است قبل از اینكه دیر شود، سرنوشت رهروان این مسیر را ببینی

سوم: برای هر كاری وقتی و شرایطی هست، كسانی كه مكان و زمان و مرحله سنی خود را قاطی می كنند ، موجب می شود كه هم وظایف دوران نوجوانی را كه كسب علم و مهارت و تخصص هست را به خاطر احساسات انفجاری از دست بدهند و از طرفی در زمان ازدواج نیز به خاطر اینكه مقدمات ازدواج را در دوران نواجوانی به دست نیاورده اند،‌به زمین و زمان دشنام می گویند.
    به هر حال شما نیاز نیست مكررا صحنه های احساسی خودت و او را به یاد بیاوری و درگیر انفجار احساسات شوی و درگیری های خانواده های طرفین و مشكلات خاص خودش را داشته باشی.، بلكه نیاز داری كه در مورد ازدواج (از الف تا ی)،‌مهارت و آگاهی پیدا كنی.

اعضاء این سایت كه گاهی خودشان رنج عدم این آگاهی را كشیده اند،‌ صدها ساعت وقت و انرژی گذاشته اند كه شاید كسی مثل شما ،‌دقیقا در چاهی نیفتد كه آنها افتاده اند. لذا مقالات و مطالب ارزنده ای در بخش مقالات آموزشی ازدواج قرار داده اند كه گنجینه عظیمی برای همه ماست. لذا شما می توانید وقتتون را تنظیم كنید و به مرور آنها را مطالعه فرمائید و كم كم به كار گیرید.
    مقالات و مطالب آموزشی در مورد ازدواج

گلچینی از مقالات مشاوره ازدواج

چهارم: حالا كه شرایط ازدواج را نداری ، سعی كن با مطالعه این مسیر اطلاعات خود را كامل كنی، شاید با بالا رفتن علم و تجربه ات ،‌خودت نیز نظرت تغییر كند،‌و اگر تغییر نكرد،‌حداقل مستحكم و همه جانبه به زندگی نگاه خواهی كرد.
    لزوم مشاوره و آموزشهای پیش از ازدواج

اگر چنین هستید صبر كنید ازدواج نكنید

خلاصه:
    داروی بسیار تلخ،‌گزنده ،‌بدطعم و معجزه آسایی كه درمان و راه حل توست،‌ صرفا فراموش كردن این موضوع در حال حاضر هست. (و اتفاقا متاسفانه پیشاپیش مكررا قید كرده ای این راه را نمی روی، ) و لی فرصت كافی برای افزودن مهارتها و فراگیری دانش همسرگزینی داری و این فرصت همیشه برای هر كس مهیا نیست.

تبصره: با توجه به پست اولت و پست آخر یعنی شماره 7 كه یكباره تغییر موضع دادی، متاسفانه به مشكلت خوشبین نیستم. معمولا افرادی كه چنین پرانرژی در مسائل احساسی وارد می شوند، به هیچ وجه مسائل منطقی را نمی پذیرند. به هر حال اگر مردانه سریعتر تصمیم نگیری، به زودی تاپیك های زیادی از این تالار را اشغال می كنی و ناله های فراوانی خواهی سر داد.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

عزیزم تنها دلیل این عشق آتشین تو هورمون تستوترونه که ما مردا رو بیچاره کرده. سعی کنید حرفهای آقای مدیر رو با دقت مطالعه کنی.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 91 [ 01:43]
    سطح
    34
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 143
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 8 پست

Array

به نظر من سنت برای ازدواج خیلی کمه شرایطش هم مطمئنا نداری پس اصلا بهش فکر نکن

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)