به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 07 دی 88 [ 07:03]
    سطح
    48
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

+نامردي به اين شكل

سلام به همه دوستان و مديران

يه مشكلي دارم و ميخواستم كه از راهنمايي شما سودي برده باشم . مدتي به قصد ازدواج با شخصي دوست بودم كه هر بار به دلايل مختلف حاضر به خواستگاري نشد و موكول كرده بود به اينكه بيماري مادرش خوب بشود بعد از چندين ماه كه هر جا لازم به كمك بود در كنارش بودم حتي زماني كه مادرش را به بيمارستان برده بود هميشه سعي كردم تنهاش نگذارم بعد از حدود هفت هشت ماه وقتي بهم گفت كه نياز به مقداري پول داره براي عمل مادرش من هم پس اندازم را بعلاوه يك ميليون تومان از شركت وام گرفتم و بهش دادم كه گفته بود چند روز بعدش وقتي خودش وامش را از بانك گرفت بهم مي ده ولي پول را نداد هيچ رفته رفته رابطه اش كمتر شد و خيلي كم جواب تلفنهام را داد وقتي گفتم كه پولم را نياز دارم گفت كه الان ندارم و بعد از دو ماه كه گذشت بهم پيغام داد كه قبلا ازدواج كرده بوده و مي خواسته از همسرش جدا بشه ولي حالا همسرش مي خواد باهاش زندگي كنه و بعد از اون ديگه نتونستم باهاش تماس بگيرم حتي يكبار كه به منزلشون زنگ زدم و ماجرا را به برادرش گفتم بعد باهام دعوا كرد كه چرا اينكار را كردي ولي الان از زماني كه بهش پول دادم سه ماه بيشتر گذشته و تمام تلفنهاش را خاموش كرده و هيچ راهي ندارم كه باهاش تماس بگيرم به من بگيد چه كنم ، آيا بهترهست كه باز با خانواده اش تماس بگيرم الان دارم قسط وامي كه از شركت گرفته بودم را پرداخت ميكنم و اين خيلي برام سخت شده هيچ مدركي از ايشان ندارم كه پولي بهش قرض دادم لطفا بهم بگيد بايد چكار كنم شايد به نظر احمقانه بياد حركتي كه كردم و كمك خواستن در اين زمان بي مورد باشه اما نمي تونم دست روي دست بگذارم و بشينم

باتشكر[/font]
    او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
    یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
    این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
    لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

RE: نامردي به اين شكل

سلام
    در وضعیت بدی هستید . چون مدرکی هم ندارید و احتمالا شاهدی هم ندارید . احتمالا با خانواده خود هم نمیتوانید در میان بگذارید . به برادرش زنگ بزنید و بگویید اگر پولتان را ندهد شکایت میکنید . به خودش هم بگویید . بنظر این آدم یک کلاهبردار است و ممکن است آدم خطرناکی باشد . هرگز با وی قرار حضوری نگذارید .
    در صورتی که این راهها جواب ندادند قید پولتان را بزنید . این اتفاق تجربه ای است که خیلی بیش از دو سه میلیون ارزش دارد .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 89 [ 10:45]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

چه آدم بی شعوری ؟ از احساسات پاک شما سوء استفاده کرده ! با نظر دیجیتال من موافقم . اگه میتونی با خانوادهات در میان بزار و اونو شکایت بده . در غیر اینصورت به نظر من بهتره که بی خیال پولت بشی . چون خودت به تنهایی نموتونی کاری بکنی . دیگه بهش زنگ نزن وباهاش قرارم نزار چون آدم خطرناکیه ، بعید نیست که این آدم بیشعور بلایی سرت بیاره . بهترین کار اینه که به خانوادهات اطلاع بدهی و حقشو بزاری کف دستش .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

سلام
    گلم برو خدا رو شكر كن كه زود شناختي اش ، قبل از اينكه كار به جاهاي باريك بكشه ! هر تجربه اي بهايي داره !! شايد بهاي اين تجربه ي شما هم اون مقدار پول بوده !! نگران پول نباش ، بدون كه تجربه ات به قول آقاي ديجيتال من خيلي بيشتر از اينها مي ارزه !! واقعا ميگم !!
    به نظرم بهتره كه قيد پولت رو بزني و ديگه هيچ رابطه اي باهاش نداشته باشي ، اون يك كلاه برداره !! نميدوني چه شانس بزرگي آوردي؟؟؟ برو واقعا روزي هزار بار خدارو شكر كن !!
    عزيز اگه واقعا نميتوني از پولت بگذري بهتره با خانواده اش مطرح كني تا با خودش !! اصلا خودش رو بي خيال شو !!!
    و اينكه بدون كه پول حروم خوردن نداره بدون كه حتما يك روزي سزاي كارش رو ميبينه !! و يك روزي اين پول رو از دست ميده ، به طرق مختلف ....
    عزيزم اگر هم موفق نشدي پولت رو پس بگيري ، ناراحت نباش !! ان شا الله در آينده يه جور ديگه به دستش مياري !
    فقط ميگم ، بازم ميگم ، روزي هزار بار خدارو به خاطر اين تجربه ي بزرگ شكر كن
    اميدوارم كه موفق باشي

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اردیبهشت 88 [ 18:56]
    سطح
    39
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 120
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 10 در 5 پست

Array

عزیزم
    برو خدا را شکر کن که بعد از 8 ماه شناختیش نه 8 سال
    پول بر می گرده هر جور با شه خوردش نمی شه و برات حتما برمی گردونه
    من 8 سال گول یک ادم کثیف و خوردم که زندگیم و از من گرفت پول جایگزینی هست ولی پرده بکارت وقتی پاره بشه جایگزینی نداه
    خدا را شکر کن خیلی خیلی خیلی زیاد

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 19 اردیبهشت 88 [ 21:15]
    سطح
    39
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 136
    دستاوردها:
    تشکرها
    32

تشکرشده 34 در 22 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
    سلام به همه دوستان و مديران

يه مشكلي دارم و ميخواستم كه از راهنمايي شما سودي برده باشم . مدتي به قصد ازدواج با شخصي دوست بودم كه هر بار به دلايل مختلف حاضر به خواستگاري نشد و موكول كرده بود به اينكه بيماري مادرش خوب بشود بعد از چندين ماه كه هر جا لازم به كمك بود در كنارش بودم حتي زماني كه مادرش را به بيمارستان برده بود هميشه سعي كردم تنهاش نگذارم بعد از حدود هفت هشت ماه وقتي بهم گفت كه نياز به مقداري پول داره براي عمل مادرش من هم پس اندازم را بعلاوه يك ميليون تومان از شركت وام گرفتم و بهش دادم كه گفته بود چند روز بعدش وقتي خودش وامش را از بانك گرفت بهم مي ده ولي پول را نداد هيچ رفته رفته رابطه اش كمتر شد و خيلي كم جواب تلفنهام را داد وقتي گفتم كه پولم را نياز دارم گفت كه الان ندارم و بعد از دو ماه كه گذشت بهم پيغام داد كه قبلا ازدواج كرده بوده و مي خواسته از همسرش جدا بشه ولي حالا همسرش مي خواد باهاش زندگي كنه و بعد از اون ديگه نتونستم باهاش تماس بگيرم حتي يكبار كه به منزلشون زنگ زدم و ماجرا را به برادرش گفتم بعد باهام دعوا كرد كه چرا اينكار را كردي ولي الان از زماني كه بهش پول دادم سه ماه بيشتر گذشته و تمام تلفنهاش را خاموش كرده و هيچ راهي ندارم كه باهاش تماس بگيرم به من بگيد چه كنم ، آيا بهترهست كه باز با خانواده اش تماس بگيرم الان دارم قسط وامي كه از شركت گرفته بودم را پرداخت ميكنم و اين خيلي برام سخت شده هيچ مدركي از ايشان ندارم كه پولي بهش قرض دادم لطفا بهم بگيد بايد چكار كنم شايد به نظر احمقانه بياد حركتي كه كردم و كمك خواستن در اين زمان بي مورد باشه اما نمي تونم دست روي دست بگذارم و بشينم

باتشكر[/font]
    سلام
    اگر به قول دوستان کلاه بردار باشه و حرفه ای، می دونه که دستت به چیزی بند نیست. به هرحال بد نیست تهدیدی کنی خودش یا داداشش رو. حتی به یک نفر دیگه بگو زنگ بزنه و خودشو وکیلت معرفی کنه و تهدیدشون کنه. اما در نهایت من هم موافق نظر بچه هام. ببین! چقدر حاضر بودی بدی که با یک آدم کلاهبردار و ناجور ازدواج نکنی؟ حالا فکر کن دادی اون مبلغ رو!
    فکر کن اون پول رو دادی به یک کارآگاه که برات ته و توی کثیف کاری هاشو در بیاره. اون هم اینکار رو کرده و تورو نجات داده از ازدواج با اون.
    بلند شو، خوشحال باش، لبخند بزن و زندگی کن: اما با یک تجربه روی بقیه تجربه هات!

پیروز باشید

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 89 [ 03:22]
    سطح
    34
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 143
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

shoma bayad shekayate khianat dar amanat bokonid va agar toonestid chand shahed az doostanetoono be ghazi moarefi konid
    tahdidesh konid agar puletan ra nadahad be hamsaresh hame chiz ra migooed
    movafagh bashid

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

من هم با نظر دوستان موافق هستم.
    تجربه سخت بدست مي آيد.
    شايد بد نباشد از شخصي كمك بگيريد و به قول sedmemmad او خودش را وكيل شما معرفي كند. اگر آدرس منزل و محل كارش را داريد از او شكايت كنيد.
    البته در اين صورت ممكن است خانواده شما از موضوع اطلاع پيدا كنند. اما سعي نكنيد زياد با او رابطه برقرار كنيد. كسي كه به خودش اجازه مي دهد اينگونه از يك دختر سودجويي كند احتمال بده كه بخواهد كارهاي ديگر و وقيح تري هم انجام دهد كه آنوقت علي مي ماند و حوضش. آنوقت اوضاع بدتر خواهد شد. پس زياد به سمت او نرو. از يك مرد با سن بيشتر كمك بخواه. ضمناً آن مرد مي تواند با برادر و مادر اين آقا هم صحبت كند و موضوع را به آنها شرح دهد. شايد اگر خانواده اش به او فشار بياورند مجبور شود پول را برگرداند.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

از همه دوستان كه منو راهنمايي كرديد كمال تشكر را دارم
    شايد بايد ماجرا را كاملتر مي گفتم ولي فكر كردم از حوصله همگي خارج باشه ، شكايت نمي تونم بكنم چون نمي تونم كار زشتي را با عمل بدتري تلافي كنم شاهدي ندارم و شاهد ساختگي دروغي بزرگ است و نمي خوام كسي را درگير كنم از اين ماجرا فقط دو تا دوست در جريان هستند كه يكي شون خانمي است كه همكارمه و پول را ابتدا از ايشان قرض كرده بودم
    اين مردي كه در موردش گفتم را طي اين چنديدن ماه كه با هم ارتباط داشتيم واقعا دوست داشتم آدم مقيد به ديني به نظر مي رسيد نماز و روزه و خلاصه تمام كارهاي ديني اش درست بود خودم هم آدم بي قيدي نيستم شايد فكر كنيد با 33 سال سن نبايد توي اين دام مي افتادم تا به حال دوستي نداشتم ايشان هم اينطور مي گفت و ابراز مي كرد كه بهم علاقه داره و قصدش فقط ازدواج است از اينكه مادرش بيماري قلبي داره مطمئنم چون برادرش تأييد كرد و اولين بار از ايشان شنيدم كه در صدد طلاق گرفتن از همسر قبلش هست زماني كه به منزلشون زنگ زدم ولي اين شايد تنها دروغي بود كه در تمام اين مدت به من گفته بود البته مطمئنم كه خدا واقعا با وجود اشتباهاتي كه داشتم پشتيبانم بوده چون بعد از چند ماه كه از رابطه ما گذشت با اينكه اوايل زياد راضي حتي به اين رابطه نبودم همان اول كه ابراز علاقه كرد و درخواست آشنايي كرد ماجرا را با مادرم در ميان گذاشتم و بعد از يك يا دوماه چون موضوع را با خانواده اش مطرح نكرد باهاش ارتباط را قطع كردم ولي چون بهم علاقه مند شده بوديم نتونستيم و دوباره با هم ارتباط برقرار كرديم و از تمام زندگي اش و خانواده اش و جزئيات زندگي اش بيماري مادرش و ناراحتي قلبي خودش همه چيز را برام مي گفت هر چند وقت يه بار هم را مي ديديم يكي دو ساعت و راجع به آينده صحبت مي كرديم راجع به مشكلاتي كه هست يكي از دوستان كه روزنامه نگار است مي گه كه اينها بخاطر جلب اعتمادت بوده تا به چيزي كه مي خواد برسه اما همچين آدمي كه ميگيد خطرناك به نظر نمي رسيد به امام و دين معتقد بود شايد بگيد تظاهر شايد هم اينطور بوده و من چون خودم اعتقاداتي دارم اينطور حس مي كردم ولي بعد رابطه ما تنگ تر شد بيشتر بهم عادت كرده بوديم و خوب مي تونيد حدس بزنيد در اين روابط اتفاقات عاطفي هم مي افته و اينكه به اسرار با وجود مخالفتي كه داشتم ازم خواست با هم ارتباط داشته باشيم البته نه به اون حدي كه مشكلي الان داشته باشم ولي بعد عذاب وجداني كه در اين رابطه داشتم مانع از تكرار اين قضايا مي شد و اون هم اسرار بيشتري نكرد و هميشه حد و حدود را نگه مي داشت اگر فقط نوع رفتارهاش و طرز فكرش را در نظر بگيريم مي تونم بگم كه دقيقا اون چيزي بود كه در نظر داشتم و اين باعث شد كه به راحتي و بدون مدرك چيزي را كه خواست بخاطر كمك بهش دادم و راضي بودم ولي وقتي مدتي گذشت و رابطه اش سرد شد حدس زدم اتفاقي افتاده وقتي با خانواده اش تماس گرفتم و موضوع ازدواج قبلش را فهميدم خيلي از نكات مبهمي كه داشتم روشن شد برام و بعد كه خودش بهم گفت كه قرار بوده از همسرش جدا بشه ولي همسرش درخواست طلاق را رد كرده به گفته برادرش همسرش خانواده خوبي نداشته و بعد از بيماري برادرش مشكلشون بيشتر شده كه ماهها با هم قهر بودند و درخواست طلاق كرده بودن اين مسئله ضربه روحي كه بهم زد بيش از ضربه مالي اش بود با اينكه الان خودم و خانواده ام بهش احتياج بيشتري داريم ولي خوب مي گيد باهاش تماس بگيرم چطوري وقتي كه تلفنهاشو جواب نمي ده و خاموشه با خانواده خودم هم نمي تونم بگم چون فكر مي كنند خيلي وقت پيش باهات قطع ارتباط كرده ام و همچين حماقتي را از من بعيد مي دونن ولي در اون زمان انجام دادم كاري كه بتونه مشكل كسي را كه دوستش داري برطرف كنه به نظر من حماقت نبود بارها و بارها بهم گفته بود كه فقط براي ازدواج باهام ارتباط داره و حتي ازم خواسته بود بعضي موارد كه مورد پسندمون نيست را ترك كنيم خوب الان كه رفته درسته از نظر روحي واقعا داغونم و حتي مي تونم بگم تازه دارم خودم را بازيابي مي كنم با اينكه سخته و خيلي وقتها بخاطر اشتباهم و رو راست بگم گناهاني كه انجام دادم ( چون در هر صورت به نظر من هر نوع رابطه اي بدون اعلام محرميت گناه محسوب مي شد) الان هم فقط از خدا مي تونم كمك بخوام البته اينكه باز با برادرش تماس بگيرم با و يا اينكه به همراه همان خانم كه دوستمه به در خانه شان برم دو دلمه فكر مي كنم شايد اگر به خدا اعتماد دارم و همه چيز را به خودش واگذار كردم بايد صبر كنم و ببينم چي مي شه شايد خودش گشايشي كرد و الا اين را بگذارم جاي بهاي شرافتي كه به مدد خدا از دست نرفته

از اينكه سرتون را درد آوردم و از همدردي شما و كمكهاي فكري شما ممنونم
    شايد اگر اميد به ياري خدا نداشتم و ترس از خدا نبود كار خودم را تمام كرده بودم اما خدا هميشه درهاي رحمتش بازه و اميدوارم كه منم ببخشه و كمكم كنه

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    48
    دستاوردها:
    تشکرها
    357

تشکرشده 375 در 164 پست

Array

يه موردي را فراموش كردم بگم من آدرس محل كارش را ندارم چون مدتي بود كه از كار بيكار شده بود و دنبال كارجديد بود از همسرش هيچي نمي دونم فقط آدرس منزل مادرش و شماره تلفن منزل مادرش را دارم شماره هاش خاموشه و مادرش بيماري قلبي داره راستش نمي خوام مشكلي واسه اونها درست كنم همينطور براي خانواده خودم شايد اين تاوان براي بدست اوردن تجربه بوده نمي دونم

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)