به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 04 مرداد 89 [ 13:20]
    سطح
    43
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    35

تشکرشده 41 در 20 پست

Array

دوری همسرم رو نمیتونم تحمل کنم...اصلا

سلام دوستان خوبم
    شاید وقتی مشکل منو بخونید بهم بخندید..و شایدم بگین اینم خوشی زده زیر دلش و چه چیزی رو برای خودش مشکل میدونه..اما من واقعا اینو برای خودم مشکل میدونم و میخوام بهم لطف کنید و راهنماییم کنید.توی تاپیکی که قبلا ایجاد کردم خیلی وقته ازش میگذره شرح مختصری از زندگیم دادم..اما خوب چون خیلی وقته که گذشته و دوستای تازه وارد هم توی این تالار کم نیستند براتون دوباره یه شرح کوتاه میدم. من و همسرم با هم یکسال تفاوت سن داریم.دقیقا سه سال و چهار ماهه که ازدواج کردیم و شش ماه هم عقد بودیم.الان یک فرزند دختر دو ساله دارم. زندگی خوبی دارم و همسرم رو هم به شدت دوست دارم.
    شاید برای بعضی ها قابل قبول نباشه ولی آشنایی ما از طریق اینترنت بود و بعد منجر به ازدواج شد اما یه ازدواج موفق که هرگز پشیمونی توش نبوده. شوهرم رو دیوانه وار دوست دارم و الان دیگه با وجود دخترمون زندگیمون خیلی شیرین و با خوشیه
    نمیتونم بگم اصلا مشکل نداریم، مثل خیلی از زن و شوهر ها بحث و دعوا داریم و با مشکلات مختلفی سر و کله میزنیم و شوهر من مثل خیلی از مردها عیبهایی داره کما اینکه خودم هم از بعضی عیوب مبرا نیستم
    اما مشکلی که من اینجا میخوام ازش صحبت کنم اینه که من با وجود اینکه بیش از 3 سال هستش که ازدواج کردم اما در عرض این سه سال و اندی هرگز از شوهرم دور نبودم و جدا نشدم
    با اینکه من از شهر خودم خیلی دورم و به خاطر ازدواجم مجبور شدم با همسرم به شهرشون بیام اما حتی برای به بار هم نشده که بدون اون پیش خانوادم برم و ازش دور بشم...و بالعکس اون هم تا حالا نشده که حتی برای یه شب از خونه دور باشه البته نه اینکه نخواسته باشه ...من اجازه ندادم
    اوایل خوب بخاطر تنها بودنم مراعات می کرد اما دیگه الان با وجود دخترم چندین بار خواسته که به سفرهای چند روزه بره و من با بحث و خواهش و خلاصه هر جور که بگین منصرفش کردم
    نمیدونم چیکار کنم؟ وقتی ازم دور میشه دلشوره دارم همش بغض میکنم البته اون خیلی پیش میاد که به تنهایی با همکارها و دوستاش قرار بیرون برای غذا خوردن و یا رفتن به باغ و تفریحات سالم دیگه داره اما خیلی که ازم دور شده باشه صبح تا شبه
    نمیدونم شاید اگه توی یه شهر با خانوادم بودم اینقدر بهش سخت نمیگرفتم و به هوای پدر مادر و خواهرم اجازه میدادم هر جا میخواد بره
    من اینو میدونم که مردها گاهی به تنها بودن و تنها تفریح کردن احتیاج دارن اما آخه من چیکار کنم..الان چند روزیه که زمزمه میکنه برای 28 صفر دارن با همکارها جور میکنن که چهار پنج روز برن مشهد حتی امروز صبح میگفت که همین روزا بلیطم رو هم تحویلم میدن گفته اینبار تو چه بخوای و چه نخوای من میرم
    اما دوستان باور کنید الان دیگه تنها بخاطر خودم و تنهاییم نیست...دخترمون به شدت به پدرش وابستس وقتی یه ساعت از خونه میره بیرون اونقدر گریه میکنه و بابا میگه که من مجبور میشه به شوهرم زنگ بزنم و زودتر بیاد نصفه شب از خواب پا میشه و با گریه میگه بابا منم با اینکه پدرش خوابه اونو پیشه باباش میخوابونم اونم دستش رو میندازه گردن باباش و میخوابه
    البته خودش اینقدر دخترمون رو وابشته کرده چون اونم به شدت دخترمون رو دوست داره میخوام بگم یعنی اگه بره مطمئنم که دخترم دوام نمیاره و به شدت ضربه روحی میخوره
    خودمم که بدترم و نمیتونم دوریش رو ببینم...شاید باورتون نشه اما وقتی سر کار هستم و زنگ میزنه که امروز یکی از همکارا ناهار دعوت کرده و خودت و دخترمون باید تنهایی برین خونه بغض گلوم رو میگیره و نمیتونم اعتراضم رو ازش پنهان کنم انگار همیشه عادت دارم که هر روز یه جور باشه اون بیاد دنبال من محل کارم و بعد بریم دم مهد کودک دنبال دخترم و بریم خونه با هم ناهار بخوریم اگه غیر از این باشه خیلی حالم بد میشه
    حالا با همه این تفاسیر شما میگین من چیکار کنم؟؟؟ اگه بخواد چند روز بره مشهد من اینجا تنهایی با دخترم چیکار کنم شاید سوال کنین که اون کسی رو نداره؟ چرا اتفاقا خواهر و برادر داره و ما هم منزل پدرشوهرم زندگی میکنیم تنهای تنها نیستم اما خونه رو بدون اون نمیتونم تحمل کنم امکانش هم نیست که ما رو ببره چون میگه 28 صفر مشهد خیلی شلوغ میشه و زن و بچه بردنی نیست از طرفی قول داده قبل از عید با ماشین خودمون بریم مشهد که برای سال تحویل اونجا باشیم
    دوستای خوبم این بار همسفر از شما کمک میخواد بهم بگین چیکار کنم ..مانعش بشم؟ بذارم بره؟ پس با دلتنگی خودم چیکار کنم باور کنید دیوونه میشم
    خواهش میکنم راهنماییم کنید

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آبان 88 [ 08:15]
    سطح
    37
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    تشکرها
    17

تشکرشده 17 در 5 پست

Array

RE: دوری همسرم رو نمیتونم تحمل کنم...اصلا

سلام خب تواون مدتی که اون تو سفره خود تو هم مرخصی بگیر و برو پیش پدر و مادر خودت اینطوری بچه ات هم که پیش پدربزگ و مادربزگشه کمتر بهونه میگیره .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 خرداد 89 [ 10:45]
    سطح
    44
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 45
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

دوست من زیاد سخت نگیر . همه نیاز داریم به این که با دوستامون باشیم و با اونها بیرون بریم . اصلا بهش گیر نده . اگه هر کی فکر کنه که محدود شده و آزادیش با اینکه کار خلافی نمیکنه ازش گرفته شده مطمئنا عکس العمل بدی نشون میده . بزار بره و خودتم سعی کن که برنامه ریزی جدیدی تو زندگیت قرار بدی مثلا نام نویسی تو کلاسهای مختلف و یا...بالاخره این نیاز هر انسانیه .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    35

تشکرشده 41 در 20 پست

Array

سلام دوستی ممنونم که جواب دادین
    شوهرم هم همینو میگه اون میگه این چند روز رو برو پیش خانوادت اما آخه 14 ساعت راهه اونم شب با یه بچه که معلوم نیست هر ساعت چه ادایی در بیاره هواپیما یا قطار هم مستقیم نیست اگرم بخوام با هواپیما یا قطار برم باید برم تهران از اونجا برم شهر خودم که همین هم با وجود داشتن بچه خیلی سخته
    نمیدونم شاید همه اینها بهانس ولی واقعا نمیتونم ...نمیتونم دوریش رو تحمل کنم...بهم بگین چطور با این روحیها م کنار بیام

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    35

تشکرشده 41 در 20 پست

Array

بال تکین عزیز ممنون از جوابت
    باور کن همه اینها رو خودم هم میدونم اینکه باید آزاد باشن..مخصو صا اینه که اون همیشه برای جاهای زیارتی رفتن اصرار میکنه
    یعنی مثلا نمیگه میخوام برم دبی ، ترکیه و خیلی از کشورهایی که مردم برای تفریح میرن یا جاهای تفریحی توی کشور خودمون
    چون اون عاشق ائمه است
    میدونید از بس خوبه نمیتونم دوریش رو تحمل کنم..اگه آدم عاشق کسی باشه دوریش براش عذاب آور
    خودخواهم که نمیخوام چند روز عذاب بکشم
    باور کنید از الان بغض دارم شاید بگین خیلی بچه ام اما نمیتونم
    اون چند روز که میره تعطیله...اگه توی تقویم رو نگاه کنید 28 صفر سه شنبه و چهارشنبه اسفند ماه تعطیله پنج شنبه بین التعطیلین و جمعه دوباره تعطیل
    تنهایی توی خونه بدون اون با دخترم که مطمئنم بهانش رو میگیره چیکار کنم؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آبان 88 [ 08:15]
    سطح
    37
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    تشکرها
    17

تشکرشده 17 در 5 پست

Array

به نظر من تنها راه تحمل کردنه من خودم از شوهرم دورم از وقتی میره تا میاد حتما چند شبی رو گریه می کنم ولی وقتی چاره ای نیست با اشکهام شب رو تا صبح میرسونم وقتی گریه میکنم آرومتر میشم از گریه کردن نترس و به خودت نگو نمی تونم تحمل کنم .این جمله رو از ذهنت پاک کن و یه کم به خدا توکل کن .
    شوهر به این خوبی داری قدرش رو بدون نذار یه روزی بیاد که به خاطر سخت گیری بیش از حد تو سرخورده بشه یا مورد تمسخر دوستاش قرتر بگیره .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

عزیزم سعی کن تو این چند روزی که همسرت نیست یه برنامه ریزی بکنی مثلا یه کاریو شروع کن . تغییر دکوراسیون خونه رو بده . به خدا حیفه شما زوج خوشبختی هستین . پس سعی کن تحمل کنی .بزار بره به این فکر کن وقتی برگشت کلی حرف برای گفتن دارین . به داشتن همسرت افتخار کن که اهل هیچ برنامه خلافی نیست و با دوستان نا اهلم نسیت . به خدا همچین مردی کم گیر میاد . پس باعث نشو که این سلب آزادی باعث بشه که خدای ناکرده کدورتی پیش بیاد . با خوشحالی از سفرش استقبال کن و با لبخند بدرقش کن

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    43
    دستاوردها:
    تشکرها
    35

تشکرشده 41 در 20 پست

Array

میدونید دوستان با این حرفهاتون یه حال عجیبی تو دلم برپا میکنین
    میدونم تحملش خیلی سخته برام ولی باید روی خودم کا رکنم همیشه بهم میگه تو دست و پام رو بستی..بال تکین مورد تمسخر که قرار میگیره میگه همش بهم میگن زن ذلیلی تا یه برنامه ای میشه میگن این که ولش کن...یا باید از زنش اجازه بگیره
    میدونم مشکل از منه
    ولی سخته خیلی سخت

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    44
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 121 در 55 پست

Array

عزیزم هر چند برات خیلی سخته ولی سعی کن که در مورد رفتارت تو این زمینه تغییراتی بدی . مطمئن باش که نتیجه خوبی میگیری .

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

همسفر عزيز
    فكر مي كنم تنهايي باعث شده كه تنها همدم و مونست شوهرت باشه براي همينه كه خيلي بهش وابسته اي و دوريشو طاقت نداري براي همين بهتر نيست كه كمي روابطتو با ديگران بيشتر كني. منزل پدر و مادرت هم واقعاً دوره و نمي شه انتظار داشت كه هميشه به اونجا بروي. آزاديهاي يك مرد را نبايد ازش گرفت. دست و پايش را نبند. خودت را هم توي خونه زنداني نكن. بيرون برو. بچه ات را مهد بگذار و ساعاتي كه بچه ات نيست خودت به كلاسهاي مختلف برو. در آنجا براي خودت دوستاني پيدا كن و هم كلامي با آنها حوصله ات را بر مي گرداند. باشگاه برو و ورزش كن. خودت را در خانه زنداني مي كني و دائم به شوهرت فكر مي كني و زماني كه او را مي بيني مثل بمب منفجر مي شوي. اين راه درستي براي زندگي نيست.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)