سلام دوستان
خيلي داغونم . خواهش ميكنم كمكم كنين .
مسئله اينه كه :
سال پيش با يك دختري آشنا شدم .اين دختر ، توي هيئتي بود كه ما هر سال محرم به اونجا ميرفتيم . اين دختر اون موقع من رو ديده بود و ازم خوشش ميومد ! ولي من هيچ اطلاعي نداشتم .
اين دختر با مادرم صميمي شد و به صورت مخفيانه تونست شماره ي من رو پيدا كنه . با من تماس گرفت و ابراز علاقه كرد .
من هم كه از همه جا بي خبر بودم . اصلا نميدونستم اون كيه . ولي اون خيلي خوب من رو ميشناخت .
خلاصه اينكه به صورت تلفني و اس ام اسي ما با هم رابطه داشتيم . ولي من هيچ علاقه اي به ايشون نداشتم و رابطه ام رو باهاش تموم كردم . من حتي اون رو نديده بودم و نميدونستم چه شكليه !
ولي اون خيلي عاشقم بود و نميتونست جداييمو تحمل كنه !
دوباره بعد از چند ماه جدايي از من خواست كه باهاش رابطه داشته باشم . يكي از دلايلي كه من دوباره باهاش رابطه پيدا كردم اين بود كه اون واقعا عاشقم بود . نميدونين كه چه گريه هايي ميكرد . من هم گفتم بذار يك بار ديگه تلاش كنم شايد عاشقش بشم .
بعداز دو هفته خواستم ببينمش البته از دور ، ديدمش ولي ازش خوشم نميومد . اصلا نه از نظر ظاهر و نه از نظر اخلاق نميپسنديدمش ولي فقط به خاطر اينكه اون اصرار ميكرد باهاش مونده بود.
خلاصه اينكه بهش گفتم من نميتونم با تو ازدواج كنم و باهاش تموم كردم و يك مسئله اي رو بهونه كردم كه نتونه جوابي داشته باشه ولي اصلا بهش نگفتم كه ازت خوشم نمياد چون ميدونستم كه خيلي ميشكنه ، به خاطر اين يكي از كارهاي اشتباهاش رو بهونه كردم و رابطه رو تموم كردم .
4-5 ماه رابطه نداشتيم تا اينكه دوباره امسال محرم و هيئت . به صورت اتفاقي نگاهم تو نگاهش افتاد . خيلي غمگين بود.
فرداي اون روز يعني امروز . اون دوباره با من تماس گرفت و بهم ابراز علاقه كرد . واقعا خيلي عاشقمه . ولي من اصلا نميخوامش . من يك نفر ديگه رو دوست دارم و اون رو ميپسندم ، حتي اگر اون هم نبود من بازهم اين دختر رو نميخواستم ، خوشم نمياد ازش و نميپسندمش !
ولي نميدونم چيكار كنم ؟ دلم براش ميسوزه از يك طرف و از طرف ديگه هم نميخوامش . نميتونم بهش بگم از تو خوشم نمياد چون نميخوام كوچيكش كنم و تحقيرش كنم ! بگين چيكار كنم كه بفهمه و بره ؟ بدون اينكه بشكنه ؟
خواهش ميكنم دوستان ! وقتي گريه هاي پشت تلفنش رو ميشنوم اشكم درمياد ولي چه كنم ؟ دوستش ندارم!
دلم واقعا براش ميسوزه .
بگين چيكار كنم ؟ چه جوري ؟ چيكار كنم كه بره ؟
بهم ميگه خطتت رو عوض كن و از اينجا برو تا من ديگه نبينمت !
بگين من چيكار كنم ؟
دلم نمياد بهش بگم يكي ديگه رو دوست دارم ، چون ميدونم كه خيلي ضربه ميخوره .
خواهش ميكنم يك راه حل به من ارائه بدين تا من بتونم بدون هيچ ناراحتي اي اون رو از خودم نا اميد كنم كه بره و ديگه به من فكر نكنه !
علاقه مندی ها (Bookmarks)