سلام به دوستان عزيزم :D
من تازه عضو تالار گفتگوي همدردي شدم از پيوشتن به جمع شما خيلي خوشحالم
منم مثل خيلي از شما در خصوص ازدواج و رابطه قبل از ازدواج سوالاي بي جواب زيادي توي ذهنمه كه فكر ميكنم با هم نظري با شما دوستان ميتونم ت حدي دغدغه هاي فكريمو كم كنم.
من نزديك 2 ماهه كه با خواستگارم در حال حرف و صحبت و رفت و آمديم. سر موضوعات اساسي خيلي خيلي با هم صحبت كرديم و مشكل خاصي تا اينجا نداشتيم. مساله جديدي كه برامون مطرح شده روابط احساسي و اين جور چيزاست. من آدم يه كم جدي هستم و در شروع كار ابراز احساست برام سخته. يعني راستش خجالت ميكشم. الان تا حد زيادي اين مشكل حل شده و من خيلي راحت تر شدم. خوب همين رابطه مارو خيلي گرم تر كرده. ولي سوال من رو روابط بيش از اينه كه حقيقتا براي خودم خيلي راحت نيست ولي خواستگار من معتقده تا يه حد كوچولو به شناخت بيشتر از اين لحاظ و گرم تر شدن رابطه كمك مي كنه. تا يه حد كوچولو هم بينمون بوده ولي همين داره منو اذيت ميكنه و به قول معروف دچار عذاب وجدان شدم.
از طرفي مي ترسم اگه چنين روابطي (البته كاملا در حد اوليه) نباشه باعث سرد شدن رابطمون ميشهو از طرفي هم فكر ميكنم دليلي نداره زماني كه هنوز تصيميم نهايي نگرفتيم چنين چيزي باشه. راستش خواستگار محترم من در اين مسايل يه كم بچست و من به راحتي نميتونم با حرف زدن متقاعدش كنم.
خيلي گيج و سر در گمم. خوشحال ميشم اگه دوستانم با نظرات و تجربياتشون بهم كمك كنم. :203:
شاد باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)