سلام
بشتابید ! بشتابید !
اگه شما هم می خواین در خون شهدای غزه شریک باشین حتما از این لیست کالایی که خدمتتون می دیم خرید کنید .
هر محصول یک تیر ! کافیه فقط یه محصول از این لیست را بخرید تا شما هم یک قاتل به حساب بیاین .
باور نمی کنید ؟
نگاه کنید
تشکرشده 3 در 3 پست
سلام
بشتابید ! بشتابید !
اگه شما هم می خواین در خون شهدای غزه شریک باشین حتما از این لیست کالایی که خدمتتون می دیم خرید کنید .
هر محصول یک تیر ! کافیه فقط یه محصول از این لیست را بخرید تا شما هم یک قاتل به حساب بیاین .
باور نمی کنید ؟
نگاه کنید
تشکرشده 3 در 3 پست
بفرما نوشابه !
![]()
تشکرشده 502 در 230 پست
از كجا مي شه اين كالاها رو خريد كرد؟
تشکرشده 992 در 530 پست
جالب بود
حالا كسي پيدا مي شه كه در دفاع از اسلام چنين تجارتي را به راه بياندازد!!!
تشکرشده 216 در 84 پست
دانه جان من فکر کنم منظور gaza این بود که نباید از این کالاها خریداری بشه!!!
درست میگم gaza یا نه؟
تشکرشده 3 در 3 پست
سلام
" مثل من " دانه منظور را خوب گرفته منظور ایشان همون حرف امام علی بود که می گه :
"شگفتا، به خدا که هماهنگی این مردم، در باطل خویش و پراکندگی شما در حق، دل را میمیراند و اندوه را تازه میگرداند، زشت بادید و از اندوه بیرون نیایید که آماج تیر بلائید. بر شما غارت میبرند و ننگی ندارید. با شما پیکار میکنند و به جنگی دست نمیگشائید. خدا را نافرمانی میکنید و خشنودی مینمائید. اگر در تابستان شما را بخوانم، گوئید، هوا سخت گرم است، مهلتی ده تا گرما کمتر شود. اگر در زمستان فرمان دهم، گوئید: سخت سرد است مهلتی ده تا سرما از بلاد ما دور شود. شما که از گرما و سرما چنین میگریزید با شمشیر آخته کجا میستیزید؟ ای نه مردان به صورت مرد، ای کم خردان نازپرورد، کاش شما را ندیده بودم و نمیشناختم که به خدا، پایان این آشنایی ندامت بود و دستاورد آن اندوه و حسرت. خدایتان بمیراناد! که دلم از دست شما پرخون است و سینهام مالامال خشم شما مردم دون که پیاپی جرعه اندوه به کامم میریزید و با نافرمانی و فروگذاری جانبم، کار را در هم میآمیزید."
و شما هم منظور را درست گرفته بودید چرا که هر نوع معامله با کافر حربی باطل و حرام است .
تشکرشده 114 در 77 پست
منون
پس هممون تحریمشون کنیم
تشکرشده 89 در 52 پست
پس بفرمایید زندگی را تعطیل میکنیم دیگه !
پدر جان الان جز ونزوئلا و ایران و لبنان کدوم کشورها از اسراییل حمایت نمی کنند ؟ اگه اینطوریا باشه که ما باید هیچی نخوریم و نخریم !
تشکرشده 114 در 77 پست
سلام دوست عزیز اگه جبهه گیری نمیکنین.نوشته اصلی توسط gaza
پس نقش ما در دفاع از برادرانمون تو خاک غزه و فلسطین چیه میخواین بریم واسه یهودیا که از زمان پیامبردشمنان اصلی اسلام بودنبجنگیم و واسشون کمک مالی بفرستیم تا بهتر برادرامونو بکشن.............
![]()
تشکرشده 16,567 در 3,447 پست
نمی دانم در این قانون نانوشته با چه اجازه ای جان انسانها را به خطر می اندازیم و واقعا اینقدر بقا ارزش دارد ؟! من خودم از کسانی هستم که معتقدم برای بقا وادامه زندگی باید تلاش کرد و راهکارهای مختلف را تست کرد ولی واقعا این جوری اش را هیچوقت نفهمیدم . به هر حا ل امیدوارم روزی انسان به آرامش جهانی دست پیدا کند و از فضای جنگ و خون ریزی فاصله بگیریم و فکر دیگری برای بقای خود بکنیم ، فکری به غیر از جنگ و خون ریزی ، البته نظامی و غیر نظامی هم نداشته باشد ، چون به هر حال همه انسان هستیم و نیازمند امنیت و آرامش .
و دوستان من شما هم بهتره نوشابه و یا هر کالای دیگری که تولید کشور اسرائیل وامریکا و ... است را با وجدان راحت بخورید و اگر تصمیم دارید چیزی را تحریم کنید باید فروش اسلحه و مهمات به گروه حماس و کلا گروه ها ی تروریستی و....باشد که با حماقت در دام سیاستمداران منفعت طلب و قدرت طلب افتاده اند ودر نتیجه مردم بسیاری را به کشتن دادندو......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)