به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 11 تیر 90 [ 10:39]
    سطح
    60
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    23

تشکرشده 25 در 15 پست

Array

Lightbulb +به خودم شک کردم

[align=justify] سلام

من دختری هستم که نسبتا آرومم البته الان خیلی بهتر شدم
    مشکل من اینه که هیچ آقایی به من محل نمیذاره یا اګه میذاره آدم به درد بخوری نیست و قصد بدی داره من همیشه تو صحبت کردنم خیلی ادب رو رعایت میکنم خیلی سر سنګینم چهره ی خوبی هم دارم اندامم هم خوبه تا حدی تحصیل کرده ام خانواده ی خوبی هم دارم
    نمی خوام از خودم تعریف کنم اما میخواستم مشکلم رو بدونید
    خیلی کار ها رو بلدم (هنری مثل موسیقی نقاشی و...)
    اما این مورد منو اذیت میکنه تو دانشګاه این همه ‍‍همکلاس آقا داشتیم اونا اصلا منو تحویل نمیګرفتن حاضر بودن همه کار واسه دخترای دیګه کنن اما نه من
    ګاهی اوقات که به کمکشون هم نیاز داشتم خیلی راحت میګفتن نمیتونیم کاری کنین واست حتی یه ک‍÷ی ګرفتن ساده رو
    استاد نقاشیم آقای جوونی بودن و من فقې به چشم یه استاد بهش نګاه میکردم به من ګفت وسیله ای رو برای نقاشی برابی خودم بخرم اما میرفتم به مغازه هر چی توضیح میدادم متوجه نمیشد صاحب مغازه. که ګفت شماره ی استادتو بګیر خودش بهم توضیح بده.جلسه ی بعد رفتم ازش خواستم شمارشو بده(واقعا قصد بدی نداشتم) تا از مغازه بهش زنګ بزنم تا توضیح بده به فروشنده .اما خیلی راحت ګفت شرمنده من نمیتونم شمارمو بهت بدم این خیلی منو ناراحت کرد داشتم آتیش میګرفتم و میدیدم چه رابېه ای با بقیه ی دخترا داره
    ګاهی میګم شاید خیلی سر سنګین بودن هم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
    به خودم شک کردم میګم شاید عیب و ایرادی دارم که اینجور
    [/code][/align]
    یه

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 خرداد 98 [ 22:58]
    سطح
    63
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    40

تشکرشده 80 در 36 پست

Array

RE: به خودم شک کردم

سلام
    شما هيچ عيبي نداري ....
    اونا لياقت ندارن ... كه البته چه بهتر

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 11 مرداد 89 [ 05:37]
    سطح
    37
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 9 پست

Array

سلام دوسته عزیز . امیدوارم حالت خوب باشه

(من دختری هستم که نسبتا آرومم البته الان خیلی بهتر شدم) => فکر نکنم آروم بودن جزوه اشکالاته یه شخص باشه که میگید الان بهتر شدم

(مشکل من اینه که هیچ آقایی به من محل نمیذاره) => فدای سرت

(یا اګه میذاره آدم به درد بخوری نیست و قصد بدی داره ) => آدمای بد همیشه هستند و متاسفانه تعدادشونم کم نیست

(من همیشه تو صحبت کردنم خیلی ادب رو رعایت میکنم) => نشونه ی شخصیته شماست

(خیلی سر سنګینم) => نشونه ی ایمانه قویه شماست

(چهره ی خوبی هم دارم اندامم هم خوبه تا حدی تحصیل کرده ام خانواده ی خوبی هم دارم) => بابت این همه لطفی که خدا بهتون کرده شکرش کنید

(اما این مورد منو اذیت میکنه تو دانشګاه این همه ‍‍همکلاس آقا داشتیم اونا اصلا منو تحویل نمیګرفتن حاضر بودن همه کار واسه دخترای دیګه کنن اما نه من) => این ناراحتی نداره که !!! توی دانشگاه معمولن پسران یا همون آقایان جذبه دخترانه بی بندو بار میشن . نه برای ازدواج یا یه پیونده محکم . فقط و فقط برای خوش گذرانی !!! پس خوشحال باشید که چنین وسوسه ای دورو بره دخترانی همچون شما نیست

(شرمنده من نمیتونم شمارمو بهت بدم این خیلی منو ناراحت کرد داشتم آتیش میګرفتم و میدیدم چه رابېه ای با بقیه ی دخترا داره) => ایشون یا واقعن بد برداشت کرده که این طوری صحبت کرده یا واقعن لیاقت کمکه شما رو نداشته . البته یه لحظه خودتونو بذارید جای استادتون . شاید واقعن دوست نداشته شمارش دسته هیچ کدوم از دانشجوهاش بیفته . و با توجه به اینکه هیچ شناختی از شما نداره این کارو کرده .

(ګاهی میګم شاید خیلی سر سنګین بودن هم خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟) => کاملن در اشتباهین . من خودم شخصن یکی از مهمترین ملاکام برای انتخابه طرفم سرو سنگینی و نجابته شخص هست .

(به خودم شک کردم میګم شاید عیب و ایرادی دارم که اینجوریه) => خدا رو همیشه شاکر باشید و برای خودتون و تمامه جوون ها دعا کنید . از جمله برای من :) :P

التماس دعا

4. کاربر روبرو از پست مفید mohsen.s تشکرکرده است .

mohsen.s (جمعه 14 اسفند 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 فروردین 89 [ 16:46]
    سطح
    40
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 161
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

سلام
    فقط اینو میگم : روزی 1000 بار خداروشکر کن که پسر کاری باهات نداره .
    این کجاش ناراحتی داره ؟
    نه ، تو به من بگو ...
    ایشالله خدا یه پسر گل و خوب مثله خودت نصیبت کنه .
    تو این دوره زمونه زیاد ادبی صحبت نکن ، چون همه میگن بچه لوس و پاچه خواره ( ناراحت نشی ها ، دارم رک می گم که به کارت بیاد )
    سر سنگین بودن خوبه ، اما هرچیزی حدی داره و باید به موقع انجام بشه .
    کمی شوخی ( فقط و فقط کمی شوخی ! ) هم برای خودت و هم برای اطرافیانت خوبه .
    موفق باشی .

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 08 اردیبهشت 88 [ 20:26]
    سطح
    37
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 92
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 12 در 6 پست

Array

من کاملا درکت می کنم!
    منم خودم همین مشکل رو داشت (هنوز هم تا حدودی درگیرش هستم)، اما دارم رفتارهام رو بررسی و روانشناسی می کنم تا مشکلاتم رو حل کنم. فکر می کردم اونا لیاقت ندارن یا مشکل از همه دنیا هست و نه من، در حالیکه فقط زجر می کشیدم و همیشه تنها بودم. توی کلاس بچه ها همه همدیگه رو با اسم کوچیک صدا می زدن (بدون اینکه منظور خاصی داشته باشن) و منو با فامیلی، من هم همه به همه می گفتم آقای...! توی جمع ها ساکت بودم و اظهار نظر نمی کردم، هیچ وقت از کسی کمک نمی گرفتم و به هیچ پسری کمک نمی کردم.
    البته این ها مثال هایی بود که در طول روز برای من پیش میاد، شاید زندگی شما جور دی گه ای باشه و ارزش ها و ادب ها و احترام ها نوع دی گه ای تعریف شده باشه.
    به نظر من یه کم از میزان جدیتت کم کن تا فکر نکنن با یه سد خیلی محکم مواجه هستن و دور بشن. میانه رو باش. چون دوره، دوره ای نیست که دخترها روبنده بندازن و با پسرا حرف نزنن. بالاخره باید خودت رو نشون بدی تا انتخاب بشی. نمی گم که اون قدر عقب عقب بری که از اون لبه بوم بیفتی (البته فکر کنم اصلا نمی تونی این جوری باشی!)، اما با توجه به جوی که از هنر سراغ دارم، می طلبه کمی با بچه ها قاطی بشی و صمیمی، وگرنه خودت زجر می کشی.
    به ما دخترا از بچگی گفتن مؤدب باش، ساکت و آروم یه گوشه بشین، لبخند بزن و سعی کن محبوب جلوه کنی و مواظب رفتارات باش، شاید دیگران خوششون نیاد و عکس العمل خوبی نشون ندن،... همیشه به خاطر دیگران زندگی کرده ایم. کافی است یک لحظه فکر کنیم که خودمان از زندگی چی می خوایم...
    موفق باشی.
    می دونم خیلی خیلی سخته، اولاش آدم مثل یه فنر می خواد به حالت سابقش برگرده، اما بعد با تمرین جزئی از وجودت می شه.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    60
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 25 در 15 پست

Array

از راهنمائیهاتون ممنونم
    اما در این مورد:
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen.s

(شرمنده من نمیتونم شمارمو بهت بدم این خیلی منو ناراحت کرد داشتم آتیش میګرفتم و میدیدم چه رابېه ای با بقیه ی دخترا داره) => ایشون یا واقعن بد برداشت کرده که این طوری صحبت کرده یا واقعن لیاقت کمکه شما رو نداشته . البته یه لحظه خودتونو بذارید جای استادتون . شاید واقعن دوست نداشته شمارش دسته هیچ کدوم از دانشجوهاش بیفته . و با توجه به اینکه هیچ شناختی از شما نداره این کارو کرده .
    ایشون تو دانشگاه استاد بنده نبودن. من بیرون پیش اون آقا دورهِ ی نقاشی دیدم.همونطور که گفتم رابطش با بقیه اینطور نبود.
    نمیدونم شاید هم دوستان راست میگن من خیلی جدی ام. البته همیشه لبخند رو لبام هست اما کم حرفم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    60
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 25 در 15 پست

Array

سلام
    2 سالی از این موضوع گذشته اما اوضاع من فرقی نکرده

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

دوست عزيز شايد بهتره طرز رفتارت با پسرها رو عوض كني....احتمالا طوري باهاشون برخورد ميكني كه غير مستقيم بهشون بفهموني" به من نزديك نشو...در غير اين صورت عواقبش پاي خودته"
    دقيقا همينه كه خيلي سرسنگين بودن هم از اون ور بوم افتادنه.....حفظ تعادل بين سرسختي و سرسنگيني با پسرا و ببخشيد هرزگي و....هم هنره.....

10. کاربر روبرو از پست مفید parnian1 تشکرکرده است .

parnian1 (پنجشنبه 29 بهمن 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 بهمن 90 [ 10:28]
    سطح
    38
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    تشکرها
    357

تشکرشده 355 در 115 پست

Array

سلام دوست عزیز
    منو ببخش عزیزم قصد ناراحت کردنت ندارم ...ارزش ما انسان ها خیلی بیشتر از این حرفاست که از اینکه آقایون به ما محل نمیذارن احساس ناراحتی کنیم ....احساس کردم داری از این مطلب خیلی رنج می بری ....شاید باید اعتماد به نفست رو بالا ببری .....این نکته رو هم همیشه بدون ...اگه طوری رفتار کنی که آقایون فکر کنند ازشون اظهار بی نیازی می کنی بیشتر بهت مایل می شن ...راستش من از صحبت هاتون اینطور برداشت کردم که هرچند شما دارید می گید با آقایون سنگین برخورد می کنید اما چون در درون احساس نیاز میکنید این احساس دورنی در رفتارهاتون به طور ناخودآگاه تاثیر می ذاره و طرف مقابلتون متوجه میشه که رفتار ظاهریتون با احساس درو نی تون یکی نیست ...مثلا وقتی یه آقایی شما رو با نام فامیلتون صدا می کنه چه لزومی داره که شما در خطاب قرار دادنشون کلمه ی آقا رو به کار ببرید یا اینکه خیلی مودبانه باهاشون صحبت کنید؟ ..ویا اینکه برای چی خودتون نمی رید کپی بگیرید؟ .....سعی کن زیاد به این مسئله ی جلب توجه آقایون توجه نکنی .....به نظر من حتی زیاد با جنس مخالف رابطه برقرار نکن ....تازه مگه اینایی که پسرا دنبالشون راه می افتن چی گیرشون می آد...جز اینکه دو روز دیگه متوجه می شن طرف با پنج شش نفر دیگه هم بوده واون وقت دچار افسردگی شدید می شن
    احساس بی نیازی نسبت به جنس مخالف رو در خودتن تقویت کنید ....به دوستان همجنس واطرافیان و کسانی که شما رو دوست دارند فکر کنید ...عزت نفستون رو بالا ببرید ....هنگام رو برو شدن با آقایون خیلی موجز وکوتاه صحبت کنید در کمال متانت ...مودب باش اما نه بیش از حد ...یعنی دچار تکلف نشو
    به نظر من هنگام رو برویی با آقایون حتی این لبخند ی رو هم که روی لبهاتون هست حذفش کنید ....این نظر من بود ...امیدوارم موفق باشی ....البته نه در جلب توجه آقایون ...بلکه در رهایی از این فکر

12. 2 کاربر از پست مفید چشم بارانی تشکرکرده اند .

چشم بارانی (سه شنبه 18 اسفند 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 اسفند 88 [ 16:20]
    سطح
    30
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 123
    دستاوردها:
    تشکرها
    27

تشکرشده 27 در 9 پست

Array

[size=medium]سلام
    متاسفانه من با حرفهای "چشم بارانی" عزیز موافق نیستم که نسبت به جنس مخالف بی اعتنایی کنیم چون همه می دونیم که واقعا به اون نیاز داریم و مورد توجه قرارگرفتن از طرف جنس مخالف بهمون اعتماد به نفس می ده همونجور که اگه زیادی هم تحویل گرفته بشیم ممکنه دچار اعتماد بنفس کاذب بشیم و فکرکنیم چه خبره!:
    راستش پیدا کردن یه آدم مناسب تقریبا یه جور شانسه و البته به نظر من بودن با جنس مخالف خیلی هم ضروریه چون ما اغلب عادت داریم رفتارهای دیگرانو از منظر خودمون ببنیم درحالیکه بهتره به قول معروف "در چشم دیگری نشینی" و هنر سازش با دیگران از این راه می تونه بدست بیاد(البته به شرطی که همیشه جانب احتیاط رو نگه داریم).
    از اینکه دلتون می خواد مورد توجه قرار بگیرید اصلا نگران نشید. این یک نیاز طبیعیه. همینکه بخواهید، قدم اول رو برداشتید. در مرحله دوم برعکس خیلی ها من پیشنهاد نمی کنم رفتارتون رو عوض کنید. خودتون باشید. اگر کسی رو دیدید که از اون خوشتون اومد خودتون بهش بگید. البته منظورم این نیست که صاف برید بگید من از شما خوشم اومده بلکه با ظرافت و با بازکردن راههای ارتباطی مثل شماره تلفن و ایمیل شروع کنید. شروع این راه حتی اگه برای بار اول نتیجه هم نده لااقل باعث می شه در موقعیتها هم خودتون رو بیشتر بشناسید هم جنس مخالف رو. مطالعه هم زیاد کنید. بخصوص سرنوشت افرادی که در اینجا عنوان شده یا وبلاگهایی که تو این زمینه است رو مطالعه کنید.
    مطمئن باشید عاقبت جوینده یابنده است
    [/size]

14. کاربر روبرو از پست مفید امروزهمان فرداست تشکرکرده است .

امروزهمان فرداست (پنجشنبه 29 بهمن 88)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)