به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تا چه اندازه فعال نگه داشتن این پست؛ می تواند به ترک خود

رأی دهندگان
9. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • این پست بی فایده هست

1 11.11%
  • این پست شاید در اینده بتواند مفید باشد

0 0%
  • فرقی ندارد

0 0%
  • این پست خوبی هست

3 33.33%
  • این پست می تواند پایگاهی برای ترک باشد

5 55.56%
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 13 شهریور 88 [ 20:07]
    سطح
    36
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 12 در 5 پست

Array

من دیگر خودارضائی نمی کنم تو چطور؟

[size=medium]سلام دوستان عزیز
    این موضوع را شروع کردم برای اینکه پایگاهی باشه برای همه عزیزانی که واقعا تصمیم گرفتن خودارضائی را کنار بگذارند ولی همچنان مشکل دارند
    می توانیم تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و راهی را برای تشویق یکدیگر برای ترک این عادت منفور و آزار دهنده که مطمئنم جوانان زیادی از ایران را بدان دچار کرده، پیدا کنیم
    من مدتها این کار را می کردم ولی هیچوقت بطور شدید نبود اما همیشه متنفر بودم هروقت این کار را می کردم در اون روز بدشانسی می آوردم و خداوند به گونه ای مرا تنبیه می کرد
    ولی حالا که به تمام بدی های ان پی بردم دوست دارم با شما هم سهیم بشوم هم به شما کمک کنم هم شما به من کمک کنید که با همفکری و همزبانی همدیگر را به صبر و استقامت در مقابل این فکر شیطانی یاری کنیم
    چرا من این موضوع را در قسمت ازدواج قرار دادم؟
    برای اینکه خود من کسی هستم که همیشه برای ازدواجم تلاش کردم ولی متاسفانه به خاطر شرایطم هنوز کسی را پیدا نکردم و همیشه پیش خودم فکر می کردم که حالا که ما امکان ازدواج نداریم بلاخره باید با راهی این نیاز جسمی و جنسی را بر طرف کنم و چه بهتر که به این کار مشغول بشوم تا اینکه برم بیرون و با هر کس و نا کسی مرتکب گناه بشوم. و این را یک کار جایگزین برای ازدواج قبول کرده بودم
    همیشه فکر می کردم گناه این کار کمتر از فحشا و صیغه و دوست دختر و دوست پسر هست، هنوز هم همینطور فکر می کنم ولی می دانم که این کار بسیار اثار بدی روی خود من داره مخصوصا از نظر روحی و این کار من نوعی توهین به روح و شخصیت خود من است و من همیشه در حین این کار فکر می کردم که من خودارضائی نمی کنم بلکه خود فریبی می کنم.
    و حالا می خواهم این کار را کاملا ترک کنم تا به اعضاء بدنم و مخصوصا به روحم احترام بگذارم و خودم را از این عذاب وجدان شدید نجات بدهم
    خداوند را ملتمسانه شاکرم که این فرصت را به من داد تا این گناه را ترک کنم و امیدوارم من را یاری کند تا برای همیشه انرا کنار بگذارم. واقعا کلام خداوند راست است که روزی اعضاء بدن و حتی پوست بدن انسان علیه انسان شهادت می دهند!!!!
    من به شخصه هر وقت این کار را می کردم، حتما همان روز مجازاتش را عینا می دیدم و خداوند را به خاطر همه مجازات هایش شکر گزارم و حالا می خواهم به همه کمک کنم تا انها هم طعم شیرین ترک این گناه را بچشند.
    امیدوارم که حضور فعالی در این پست داشته باشید و هر روز تجارب خود و مشکلات خود را بیان کنید تا با همفکری ان را برطرف کنیم
    هیچ اماری در باره این معضل نمی توان داشت، ولی مطمئن ام که این یکی از بزرگترین بدبختی های جوانان بیچاره ایران است که در محیط و زمان بدی قرار گرفته اند.
    همه شما را دوست دارم و عاشق همه تان هستم به امید دوری از این بیماری
    [/size]

2. کاربر روبرو از پست مفید با اراده تشکرکرده است .

با اراده (جمعه 23 مرداد 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 20 دی 87 [ 03:04]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

RE: من دیگر خودارضائی نمی کنم تو چطور؟

امیدوارم که خداوند به همه کمک کند
    موفق باشید

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

دوست عزیز کاش کمی بیش تر راجع به پدید ه ی خود ارضایی اطلاعات داشتید. هدف من نفی یا توجیه این مسئله نیست بلکه هدفم زدودن عقاید غلط در این باره و نگاه علمی تر داشتن به این مسئله است. ببینید، قوی ترین نیروی بشر بعد از غریزه ی خوردن و نوشیدن و خوابیدن که به منظور حفظ حیات اوست، غریزه ی جنسی است و آن هم دلیل دارد. اگر این نیرو بدین شدت و حدت وجود نداشت شاید تا کنون نسل بشر منقرض شده بود .

پس تا اینجا فهمیدیم که نیروی جنسی نیازی بسیار شدید است که هدف اصلی آن حفظ بقای نسل انسان است. بهترین راه برای اطفای این غریزه داشتن شریک جنسی مناسب بعد از بلوغ است که این نیرو از راه طبیعی خویش دفع شود .
    اما همانگونه که همه ما می دانیم در جوامع امروزی ازدواج و یافتن شریک جنسی امریست بسیار مهم که عوامل گوناگونی در آن دخیلند و صرف بلوغ جنسی آمادگی برای ازدواج پیش نمی آید و بلوغ در سایر وجوه زندگی از پیش نیازهای یک ازدواج موفق است.
    اما آیا با به تاخیر انداختن ازدواج برای کسب آمادگی در سایر جهات باعث غیر فعال شدن این غریزه ی سرکش بشری می شود؟ بدیهیست که پاسخ منفی است. یکی از راههای موقت که ازابتدای خلقت آدم تا کنون وجود داشته خود ارضایی بوده است که البته اگر چه باعث اغنا و ارضای کامل جنسی (مخصوصاً ارضای روحی و روانی) نمی شود اما در صورت نبودن چاره ای دیگر، از آن گریزی نیست.
    زیرا از لحاظ علمی ثابت شده است که برای مردان انزال های مرتب بطور مثال حدود هفته ای 3 بار مفید بوده و این امر از بروز سرطان پروستات در کهنسالی جلوگیری می کند. حبس مایع جنسی در مردان برای طولانی مدت و جلوگیری از تخلیه ی آن به انحاء مختلف در دراز مدت باعث بروز اختلالاتی در سیستم تناسلی مردان می شود.
    در بین اکثر افراد جامعه این ذهنیت نقش بسته که خود ارضایی باعث بروز اختلالات و ناهنجاری هایی از قبیل ضعیف شدن قوه ی بینایی و شنوایی و اعصاب و غیره میشود و این عمل را سر منشاء بسیاری ازامراض گوناگون می دانند . اما باید بدانیم که این عقاید به شدت اشتباه است. هر چقدر که خود رابطه ی جنسی طبیعی با یک شریک جنسی باعث ضعف قوای بدن شود خود ارضایی هم باعث ضعف میشود.
    باید به این نکته توجه داشت که افراط و زیاده روی در هر کاری از جمله رابطه ی جنسی طبیعی هم به بدن فشار آورده و آن را ضعیف می کند زیرا بیش ازحد از پتانسیل موجود بدن استفاده شده و باعث تحلیل رفتن نیروی جسمی می شود. در خود ارضایی هم اگر افراط شود ممکن است باعث بروز ضعف های شود که در مورد سکس طبیعی هم همین است. اما حتی این مسئله نیز به اندازه ای که راجع به آن در برخی از فرهنگ ها غلو شده، جدی و مشکل ساز نیست.

اگر در اسلام از این مسئله نهی شده است برای ترغیب جوانان به ازدواج بوده است و اصولاً در اسلام هر امری که سد راه ازدواج شود مذموم و نکوهیده است. اما در شرایطی که در جامعه و درون خانه ها به مدد تکنولوژی جدید محرک های جنسی زیاد شده است و از آن سو شرایط اعم از اقتصادی و اجتماعی و توقعات بالا و سایر مشکلات ازدواج را بس صعب و دشوار کرده است، جوان جامعه زیر فشار این نیروی غریزی تاب ادامه ی فعالیت های عادی زندگی اش را هم نخواهد داشت و مسئله ی خود ارضایی برای او مانند سوپاپ اطمینانی است که لا اقل از انفجار او زیر بار این غریزه ی قوی جلوگیری کند.
    در روانشناسی ثابت شده است که کسانی که مدام در حال سر کوب نیروی جنسی خویش اند در دراز مدت آثار ناگواری را بر روح و روان خود تحمیل کرده و اگر ازدواجشان زیاد به تاخیر افتد این سرکوب ها بر روابط زناشویی زوجین نیز اثر منفی دارد. پس خود ارضایی نه به عنوان یک راه حل بلکه به عنوان راه گریزی موقت از فشار نیروی جنسی همیشه مطرح بوده و اگر در آن افراط نشود در مقایسه با سرکوب و منکوب کردن این نیرو، قابل ترجیه تر و معایبش کمتر است.
    گناه خود ارضایی هم اگر فرد شرایط ازدواج را دارد و ازدواج نمی کند بر گردن خودش و اگر شرایط را دارا نیست بر گردن کسانی است که شرایط را از او سلب کرده اند از حکومت گرفته( به دلیل عدم فراهم کردن شغل و سایر امکانات) تا والدین سخت گیر دختر وحتی خود پسر.
    خود ارضایی در تمام انسانها وجود داشته و دارد و اگر کسی این امر را منحصر به خودش میداند و دائم در حال ملامت خود است باید به این نکته توجه داشته باشد. در پایان هم برای اینکه بدانید مطالبی را که عرض کردم از خود در نیاورده ام و دارای اساس علمی و آزمایش شده است برخی منابع را ذکر میکنم. البته این منابع به انگلیسی است و گاهاً نیازمند فیلتر شکن برای باز شدن. دوستان عزیزی هم که قصد دارن در رد عرایض بنده صحبت بفرمایند خواهشمندم صحبتهایشان را مستدل و مبتنی بر کتب یا تحقیقات و منابع معتبر بیان کنند و با تکرار مکرارتی که تکرارشان باعث تبدیل به باور شده باعث ایجاد بحث های بی نتیجه نشوند. متشکرم.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    45
    دستاوردها:
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

من کلی آدرس منابع مختلف را نوشته بودم اما نمیدانم به چه علت پست من را پاک کرده اند. از مدیر همدردی و یا هر کس دیگر که این عمل بچه گانه را انجام داده تقاضا می کنم مرد و مردونه بیاید و دلیل کار خود را بیان کند. یعتی انقدر ظر فیت این تالار پایین است که راجع به این مسائل نباید صحبت شود. با این کارتان به شدت به من توهین شده و اگر پاسخی برای این عمل نادرست خود ارائه نکنید این تلار را برای همیشه ترک خواهم گفت. واقعاً تحجر تا کجا؟؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 اسفند 89 [ 12:53]
    سطح
    42
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    69

تشکرشده 73 در 47 پست

Array

Wintersun من براي شما متأسفم كه حكم خدا رو جور ديگه اي معنا كرديد. در اسلام و قرآن و هر منابع ديني ديگري رجوع كنيد مي بينيد كه استمناء يا خودارضايي از گناهان كبيره است. شما با اين حرف زدنتان نه تنها گناه كرديد بلكه بقيه رو هم به گناه دعوت مي كنيد. آيا اون منابعي كه شما ازش صحبت مي كنيد درباره حكم خدا هم صحبتي كرده؟
    عميق ترين درد در زندگي مردن نيست، پنهان كردن قلبي است كه به اسفناك ترين حالت شكسته است.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    45
    دستاوردها:
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

عزیزم من کسی را به کار دعوت نکردم. من طبق چیز هایی که خوندم گفتم که اگر انسانی از راه طبیعی قادر به دفع نیاز جنسی نباشد طبق تجاربی که تا کنون کسب شده است خود ارضایی از سرکوب غریزه ی جنسی آسیب کمتری دارد. من از دید دینی بحث نکردم. من صحبت های خود را از نقطه نظر بیولوژیک و زیستی بیان کردم. برای صحنتهای خود هم قریب به 10 وب سایت تخصصی معرفی کردم که تنگ نظری و واپس گرایی بعضی ها و عدم توانایی دادن پاسخ منطقی و پاک کردن صورت مسئله باعث شدکه آنها را حذف کنند مبادا چشم و گوش جوانان ایرانی به برخی از حقایق قلب شده باز شود.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    45
    دستاوردها:
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

با کمی انتظار و صبر و عدم دریافت پاسخ مناسب برای پاک کردن پست بنده و این عمل نابخردانه که احیاناً از سوی یکی از مدیران تالار سر زده به عدم توانایی آنها در ارائه یک توجیه منطقی برای مناظره پی بردم و به اینکه این شخص هیچ توجیهی برای کار ناشایست خود در قبال من ندارد به خود میبالم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 12 در 5 پست

Array

سلام به همگی
    از wintersun77 خیلی تشکر می کنم به خاطر حضورش و دادن نظرات کاملش (اگر چه نظراتشان جای بحث هم دارد)
    من این پست را آغاز کردم و مطمئن ام که خیلی ها این مشکل را دارند ولی بعد از 100 بازدید ایشان اولین کسی بودند که بحث را اغاز کرد و از اینکه با جرات و با مدرک صحبت کردند خیلی ممنون هستم و امیدوارم مدیران همدردی دیگر پستی را سانسور نکنند
    از harfedel هم متشکرام. ولی شما باید تحمل شنیدن همه نظرها را داشته باشید و از طرفی من درباره گناه کبیره بودن خودارضائی شک دارم میشه با مدرک معتبر ان را ثابت کنید چون من بعضی جا ها دیدم که این جزء گناه کبیره نیست!!!!
    و از طرفی من این پست را برای همه باز کردم حتی کسانی که به گناه و یا حتی به اسلام و یا دین دیگری اعتقاد ندارند
    اگر این کار بدی هست و از نظر اسلام گناه شناخته شده، پس باید بتوان برای ان هم دلیل علمی پیدا کرد.
    در کل بحث را می توان به دو قسمت علمی و مذهبی تقسیم کرد تا همه شرکت کنند ولی خواهش می کنم که همه همدیگر را درک کنید و اجازه بدهید ازادانه بحث شود. امیدوارم بتوانیم بحثی قانع کننده داشته باشیم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    12

تشکرشده 12 در 5 پست

Array

wintersun77 میشه در مورد ناراحتی و احساس شکست کردن بعد از خودارضائی هم نظری بدهید؟
    من خودم بعد از این عمل دچار احساس سرکوفت زیادی می شوم به طوریکه ارزو می کردم که کاشکی هیچ وقت این کار را نمی کردم
    و احساس می کنم این کار من باعث بدبینی نسبت به رابطه جنسی می شود و به طور ناخوداگاه احساس می کنم که منظور از ازدواج فقط و فقط رابطه جنسی هست.
    و دچار ناملایمات روحی زیادی می شوم
    و واقعا بعضی وقتها احساس می کنم که مقصر من نیستم بلکه کسانی از اطرافیان ام هستند که راهی را برای ازدواج من قرار ندادند و معلوم هم نیست تا کی باید با این حال سر کنم، اما بحث در این باره را میشه به یک پست دیگر منتقل کرد.
    منتظر نظراتتان هستم
    موفق باشید

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 دی 88 [ 09:15]
    سطح
    36
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 122
    دستاوردها:
    تشکرها
    15

تشکرشده 15 در 14 پست

Array

مواردی که تو پست دوم بهش اشاره شد واسه من هم تازگی نداشت در واقع من هم در چندین سایت معتبر علمی پزشکی به مطالبی با همین مضمون برخورد کرده بودم. ما اومدیم اینجا بهتر رشد کنیم پس خوبه اگه حرفی میزنیم حداقل خودمونو بتونیم توجیه کنیم نمیدونم چرا خیلی از مسائل تو فرهنگمون اینطور جا افتاده که اگه کسی حرفی که همه بدون توضیح اضافی پذیرفتند رو نزنه بقیه به چشم خاطی نگاش میکنن. اصولاً تو کلاسای اخلاق اسلامی و اندیشه اسلامی و بینش اسلامی و متون اسلامی و... زیاد این جبهه گیریها رو دیدم اونم از طرف فرهیخته ای که به عنوان استاد این درس کارش همینه.و فرهنگ پرسش و پاسخ و مباحثه یکی از رسالتهاشه. البته نمیخوام بگم در مقابل کسانی که با هدف خاصی بحث رو به سمت سیاستی که هدفشونه میکشند باید تن در داد اما انگار جبهه گرفتن در مقابل مسائلی که بی چون و چرا قبول کردیم واسمون شده یه عادت.
    ولی من احساس میکنم شاید بخاطر اینکه صراحتاً اعلام شده گاهاً نیازمند فیلترشکن برای باز شدنه سانسور کردن. به هر حال ما تو کشوری با قوانین خاص خودش زندگی میکنیم.اما کیه که صدای این فریادو بشنوه که از آگاهی دادن هراس نداشته باشید.اگه آگاهی دادن و منع نکردن اصولی پیش بره شاید از خیلی مسائل ومشکلاتی که در پی بیخبریه جلوگیری شه.جهل اکثراً برای عقلا مردوده.واقعاً نمیشه قضاوت کرد که چرا سانسور شد اما اگه تا چند روز دیگه خبری از دلیل قانع کننده نبود کم کم ذهن هر عاقلی دچار تردید به صحت گفته های دوستمون میشه. و این واسه سایت به این خوبی خیلی بده. و من به جای بالیدن به حضور یک آدم پیگیر تو سایت تأسف میخورم به خنثی بودن حداقل 77 نفر{نصف بازدیدکنندگان تاپیک} و بدتر از همه مسئولیت نپذیرفتن مسئولین سایت./ امیدوارم تاپیک به تأسف ختم نشه.

12. کاربر روبرو از پست مفید n_z_aram تشکرکرده است .

n_z_aram (شنبه 26 اردیبهشت 88)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)