[size=medium]سلام دوستان عزیز
این موضوع را شروع کردم برای اینکه پایگاهی باشه برای همه عزیزانی که واقعا تصمیم گرفتن خودارضائی را کنار بگذارند ولی همچنان مشکل دارند
می توانیم تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و راهی را برای تشویق یکدیگر برای ترک این عادت منفور و آزار دهنده که مطمئنم جوانان زیادی از ایران را بدان دچار کرده، پیدا کنیم
من مدتها این کار را می کردم ولی هیچوقت بطور شدید نبود اما همیشه متنفر بودم هروقت این کار را می کردم در اون روز بدشانسی می آوردم و خداوند به گونه ای مرا تنبیه می کرد
ولی حالا که به تمام بدی های ان پی بردم دوست دارم با شما هم سهیم بشوم هم به شما کمک کنم هم شما به من کمک کنید که با همفکری و همزبانی همدیگر را به صبر و استقامت در مقابل این فکر شیطانی یاری کنیم
چرا من این موضوع را در قسمت ازدواج قرار دادم؟
برای اینکه خود من کسی هستم که همیشه برای ازدواجم تلاش کردم ولی متاسفانه به خاطر شرایطم هنوز کسی را پیدا نکردم و همیشه پیش خودم فکر می کردم که حالا که ما امکان ازدواج نداریم بلاخره باید با راهی این نیاز جسمی و جنسی را بر طرف کنم و چه بهتر که به این کار مشغول بشوم تا اینکه برم بیرون و با هر کس و نا کسی مرتکب گناه بشوم. و این را یک کار جایگزین برای ازدواج قبول کرده بودم
همیشه فکر می کردم گناه این کار کمتر از فحشا و صیغه و دوست دختر و دوست پسر هست، هنوز هم همینطور فکر می کنم ولی می دانم که این کار بسیار اثار بدی روی خود من داره مخصوصا از نظر روحی و این کار من نوعی توهین به روح و شخصیت خود من است و من همیشه در حین این کار فکر می کردم که من خودارضائی نمی کنم بلکه خود فریبی می کنم.
و حالا می خواهم این کار را کاملا ترک کنم تا به اعضاء بدنم و مخصوصا به روحم احترام بگذارم و خودم را از این عذاب وجدان شدید نجات بدهم
خداوند را ملتمسانه شاکرم که این فرصت را به من داد تا این گناه را ترک کنم و امیدوارم من را یاری کند تا برای همیشه انرا کنار بگذارم. واقعا کلام خداوند راست است که روزی اعضاء بدن و حتی پوست بدن انسان علیه انسان شهادت می دهند!!!!
من به شخصه هر وقت این کار را می کردم، حتما همان روز مجازاتش را عینا می دیدم و خداوند را به خاطر همه مجازات هایش شکر گزارم و حالا می خواهم به همه کمک کنم تا انها هم طعم شیرین ترک این گناه را بچشند.
امیدوارم که حضور فعالی در این پست داشته باشید و هر روز تجارب خود و مشکلات خود را بیان کنید تا با همفکری ان را برطرف کنیم
هیچ اماری در باره این معضل نمی توان داشت، ولی مطمئن ام که این یکی از بزرگترین بدبختی های جوانان بیچاره ایران است که در محیط و زمان بدی قرار گرفته اند.
همه شما را دوست دارم و عاشق همه تان هستم به امید دوری از این بیماری
[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)