به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ازدواج مجدد

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 دی 04 [ 09:40]
    سطح
    64
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 268
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    7
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

ازدواج مجدد

سلام
    من چندسال پیش همسرم رو از دست دادم و ۱سال بعد وارد رابطه شدم (اشتباه محض)

خیلیا گفتن ولی گوش نکردم بچه هم داشتم
    چون سوگوار بودم و یه ادم دیگه ای بودم شخصیتم فرق داشت.
    اصولا در حالت عادی من مرد مغرور شدیدا بهم احترام گذاشته میشه و سنگین هستم ولی اون تایم خورد شده بودم
    نیاز به حامی داشتم پشتم خالی بود. یه دختر قوی میخواستم کارامو هندل کنه کمکم کنه منو مدیریت کنه
    یه خانم قوی پیدا کردم، میتونست منو مدیریت کنه کارامو مدیریت میکرد قوی بود منم جذبش شدم و ازدواج کردیم یه پسر هم اون داشت.
    حالا من به حالت عادی برگشتم.
    توی این ۳ سال شخصیتی که نشون داده حس میکنم یه خصوصیتهایی از اجتنابی و خودشیفته داره. تا پارسال سر هر بحثی یک هفته قهر میکرد. همه جور توهینی میکرد. چون من به رفتارای بچه انه اش عکس العمل نشون میدادم. شهریور ماه ۲بار زد سر منو شکست. تقریبا با همه فامیل و اطرافیانم قطع رابطه کردم (اونا هم بی تقصیر نبودن )،
    قبل ازدواج توی خونم یه ته سیگار دید انگار یه تن هرویین دیده با جیغ و داد رفت و یه هفته قهر کرد. منم میخواستم کات کنم.
    هیچ صحبت دونفره ای باهاش نکردم مگر اینکه به دعوا ختم شده و اخرش داد و بیداد نکرده، چون هیچ انتقادی رو قبول نداره ولی بهش بگی عزیزم من دوست دارم این کارو انجام بدی قبول میکنه، الان فقط توی صحبتها تاییدش میکنم و مثل بز میگم اها عههه اوووو‌ اررهههه
    دوست داره ۳ ساعت در مورد مزخرف ترین اتفاق زندگیش داستان تعریف کنه ، تو هم باید با اشتیاق گوش کنی.
    هر چی هم بگی، راه حلی بدی، نظر منطقی بدی ناراحت میشه، باید فقط عه عوو کنی من حوصله داشته باشم خوشم میاد گوش بدم خوش صدا و خوشگل و خوش صحبته ولی تو دلم دوست دارم تیر بارونش کنم
    چند ماه پیش فهمیدم خیلی صمیمی با یه نفر صحبت میکنه و جلوش رو گرفتم، خودش رو خواستنی جلوه میده تا من فکر کنم از بقال محل تا فرمانده پاسگاه و فلان سفیر دنبال این هستن، مثلا با باجناقم شوخی با بوی جنسی میکرد تا منو حساس کنه
    تقریبا ۲،۳ هفته هست استراتزیم رو عوض کردم. یه تحولی در دیدگاه با ادمها پیدا کردم
    الان تا میاد پروژه پیاده کنه و الکی داستان کنه میگم جانم دخترم چی شده دوباره
    جدیدا من عصبانی نمیشم. قبلا انقدر عصبانیم میکرد که حمله ور میشدم سمتش.
    الان هرچی میگه هیچ اهمیتی نمیدم
    قبلا فقط میچسبیدم بهش، محبت گدایی میکردم اغوش و رابطه ای که دریغ میکرد گدایی میکردم ازش. کلا خودشو خیلی دوست داره و اکثر اوقات که خونه هستیم به برقه ولی پیش خانواده خودش پر انرژی و بشاش
    اینجوریه که خیلی اوقات ارتباط بدنی برقرار نمیکنه مگر اینکه من یه مدت ناددیده بگیرمش. میاد میچسبه به من.
    شروع کردم باشگاه دارم میرم. حالم با خودم بهتره‌.
    تیپ میزنم موقع سر کار رفتن. سعی میکنم جوری نشون بدم خودم رو که من کیس خواستنی‌ برای دیگران هستم، همین باعث شده خیلی بیشتر جذب من بشه. کسی که ۳ سال از من فراری بوده الان میشینه کنارم. تماس میگیره باهام،
    شبا پیش هم نمیخوابیم میگه خروپف میکنی. من وقتی میرم بخوابم و بچه ها رو میخوابونه بعدش سیگنال میکنه که من بیدارم پاشو بیا از من خواهش تمنا کن
    گاهی میبینم که منو نگاه میکنه و به فکر فرو میره. نمیدونم توی ذهن زنونش چی میگذره، تغییر رفتار منو فهمیده، خیلی بیشتر چک میکنه منو. الان نمیدونم چند چندم باهاش.
    اون ارتباط و چسبیدن بهش رو که ول کردم احساس میکنم واقعا لیاقت زندگی با من رو نداره، هیچی نداره برای من، جز پرستاری کردن نیم بند از من و بچه ها یه ویژگی خوب به زندگی من اضافه نکرده. باهاهش خیلی خوب حرف میزنم ولی میرم دلم فحش میبندم بهش. نمیدونم این سبک برخورد من چه نتیجه ای میده ایا عادی میشه این زندگی یا نه
    اصلا مشاوره نمیاد،

تا صبح میتونم بنویسم

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 بهمن 04 [ 15:58]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 39.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,880

تشکرشده 37,358 در 7,157 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    در توضیحاتی که دادید بعضی سرنخ ها خودش را نشون می دهد که در رفتار و بینش همسرتان و شما باید زیر نظر مشاوره تغییر یافته و اصلاح گردد از قبیل:
    1 - برچسب زنی
    2 - مهارت همدلی
    3 - مهارت گوش دادن فعال
    4 - مهارت حل مسئله
    5 - کنترل خشم
    6 - باز تعبیر کلمات و اصطلاحات
    7 - اصلاح نگاه به روابط زوجین
    8 - اصلاح توقعات همسری
    9 - رفتارهای اشبتاه مقابله ای

البته شما اگر تمایل نداشته باشید مشاوره حضوری بروید می توانید با مطالعه و از آن مهمتر انجام تمرین ها به صورت مکرر و مستمر تا اندازه ای اوضاع را سامان بخشید. اما بهترین نتیجه با مشاوره حضوری خواهید گرفت.
    اگر همسرتان هم با شما همراه شود که عالی می شود. اما حتی اگر او نیاید مراجعه انفردی شما بخش زیادی از فشارها را روی شما کاهش می دهد.

لینک های ذیل می تونه به شما کمک کنه:
    مهارت گوش دادن و مهارتهای ارتباطی(به همراه لینک مقالات برگزیده)

همسرم ، اون شخصی نیست که فکر می کردم

تفاوت سازگاری با سازشکاری

هرچی تلاش می کنم باز هم من مقصرم

بهترین واکنش در هنگام مشاجره با همسرم چیست؟

درباره هوش هیجانی چه می دانید؟(به همراه تست هوش هیجانی)

3. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (دوشنبه 08 دی 04), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 04 دی 04), باغبان (دوشنبه 01 دی 04)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)