به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 04 [ 22:02]
    سطح
    64
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    58

تشکرشده 102 در 59 پست

Array

رو آوردن همسرم به مصرف الکل

سلام و درود دوستان عزیز
    من و همسرم مدت ۱۰ سال هست که ازدواج کردیم و دو فرزند داریم.

شغل همسرم تعویض روغنی هست .ایشون شخصی محترم و مهربان و سالم ،اهل قلیون هم نبودن .
    الان مدتی هست که مدام قلیون میکشن البته خارج منزل در جمع برادرها و دوستاش.
    دوماهی هست متوجه شدم که هر هفته الکل مصرف میکنه
    جویا شدم دو سه باری گفت فلانی اومده بود و تعارف کرد و دور هم نشستیم و خوردیم و قول داد تکرار نمیکنه و اما باز هم تکرار شد .
    نمیتونم عادی ببینمش ،در محیطی که هست عادیه اما ما حدود ۵ سال هست در این محیط هستیم و دلیل نمیشه بگم تاثیر محیط هست .

وقتی هم میخوام صحبت کنم با گفتن باشه و چشم ،چشم بحث رو تموم میکنه

امشب که متوجه شدم باز هم مصرف کرده به شدت ناراحت شدم و اشک ریختم اما قبول نمیکرد و میگفت نه اشتباه میکنی

نمیدونم باید چیکار کنم ،بازم بحث و صحبت کنم بگه چشم چشم .یا خانوادم رو در جریان بذارم که شاید حداقل اونا کمکم کنن
    اومدم اینجا از شما عزیزان بخوام که کمکم کنید و راهنماییم کنید ممنونم

2. کاربر روبرو از پست مفید fariba293 تشکرکرده است .

باغبان (شنبه 25 مرداد 04)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    سلام
    ناراحتی شما رو درک میکنم عزیزم.
    من در این زمینه آگاهی زیادی برای راهنماییتون ندارم فقط مواردی به ذهنم رسید که فکر میکنم شاید در مسیر حل مسئله به شما کمک کنه.
    یه وقتایی اگرچه که درست نیست اما ممکنه تحت تاثیر یه اتفاق ناخوشایند که منجر به فشار روحی یا استرس و.... میشه(خلاصه یه ناراحتی) فرد برای کاهش رنجی که داره رو به این چیزها بیاره. حالا یه وقت هایی با پرخوریه یا انواع اعتیاد و مصرف مشروبات الکلی سعی میکنه حال خودشو خوب کنه تا موقتا مسئله رو فراموش کنه.
    البته که محیط هم در این شرایط میشه تسهیل کننده و زمینه ساز.

من فکر می‌کنم بحث و درگیری و سرزنش شدن توسط شما، در شرایطی که علت اصلی برطرف نشده، شاید کمکی به حل مسئله نکنه و باعث تشدید اون هم بشه. به اصطلاح قوز بالا قوز برای ایشون بشه.

گفتن به خانواده هم حداقل فعلا اصلا به صلاح نیست چون هم ذهنیت اونا رو خراب میکنه نسبت به همسرتون، هم اینکه پیروش ممکنه قبح موضوع رو برای ایشون از بین ببره و در نتیجه موضوع پیچیده تر و سخت تر بشه.

بهرحال خیلی کار خوبی کردید که اومدید مشورت بگیرید تا مواجه ی درستی با موضوع داشته باشید. ان شالله بقیه دوستان که مطلع تر هستند در این خصوص راهنماییتون میکنند.

نگرانی شما همونطور که گفتم قابل درکه اما سعی کنید به خودتون مسلط باشید. در آرامش بهتر میشه مسائل رو حل کرد.

موفق باشید.
    ویرایش توسط zolal : جمعه 24 مرداد 04 در ساعت 01:29

4. 2 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

fariba293 (جمعه 24 مرداد 04), باغبان (شنبه 25 مرداد 04)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    58

تشکرشده 102 در 59 پست

Array
    ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
    در محل کارش مشکلات زیاد داره و افرادی که با هاشون در ارتباط هست پر حاشیه هستن
    برادرهای پر حاشیه ای داره که مدام درگیری فکری داره نسبت به اونها
    تایم کاری زیاد و بی برنامه داره
    طبقه بالای مغازه اش خالی بود ،خیلی اصرار کردم که رهن و اجاره کنه اما محله رو بهونه کرد و قبول نکرد
    در صورتیکه محله ای که الان ساکن هستیم افتضاح تر محله مغازه ایشون هست..
    یه مدت هست حاضر نیست که حتی بیرون بریم برای تفریح گرما رو بهونه میکنه ،در صورتیکه پیشنهاد دوست ها یه برادرش رو می پذیره
    تنها موردش عادت پرنده بازی بود و شکار پرنده که خیلی سرش بحث داشتم و جنگ و جدل اما کنار نذاشت ،الان قلیون و الکل هم بهش اضافه کرده و این باعث نگرانی و ناراحتیم شده

6. کاربر روبرو از پست مفید fariba293 تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 04 [ 11:02]
    سطح
    83
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 363
    Overall activity: 17.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,107

تشکرشده 1,128 در 455 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام فریبا جان

عزیزم سعی کن صبور باشی و اصلا با همسرت بحث و مشاجره نکنی که وضع بدتر میشه . با مهربونی و ملایمت باهاش صحبت کن . بذار متوجه بشه که نگرانش هستی و از رو دلسوزی می خوای کمکش کنی که مشروب رو کنار بذاره
    از عوارضش براش بگو که چقدر برای کبد مضر هست و خدای ناکرده دچار سیروز کبدی میشن

8. 3 کاربر از پست مفید طنین باران تشکرکرده اند .

fariba293 (جمعه 24 مرداد 04), zolal (شنبه 25 مرداد 04), باغبان (شنبه 25 مرداد 04)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    58

تشکرشده 102 در 59 پست

Array
    ممنونم از راهنماییت
    حتما از همین در باهاش صحبت و میکنم و عوارضش رو میگم.
    راستش میترسم ،چون سر قلیون با توجه به اینکه ریه هاش حساس هست از عوارض گفتم و میگه چشم اما کار خودش رو میکنه .
    میترسم الان هم همون چشم باشه و باز هم کار خودش بکنه

10. کاربر روبرو از پست مفید fariba293 تشکرکرده است .

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,743

تشکرشده 36,134 در 7,446 پست

Array
    سلام
    اول از هرچیز با حفظ آرامش از واکنهای هیجانی و فوری پرهیز داشته باش.
    و اما بعدتا می توانی نقش موعظه گر، نگاه عاقل اندر سفیه را مراقبت کن نداشته باشی
    سعی کن محیط منزل و خود شما آرامش بخش باشید و از روشهای جذبی چنان استفاده کن که از وجود شما و کنار شما بیشتر لذت ببرد. بانک اعتباریش را زیرکانه پرکن تا اعتماد به نفس و عزت نفسش تقویت شود.

تصور می کنم، شاید شما کمال گرا باشید و ضعفهای همسرت را به رخش می کشیدی، و احتمالا ابراز نارصایتی ازش زیاد داشتید و از طرفی همسرتان شمارا دوست دارد و توانمند می بیند و....
    اگر احتمالاتم درست است اعلام کن تا بشود بهتر کمک کرد.
    در کنار کمک گرفتن در اینجا مشاوره حضوری هم در پیش بگیر بخصوص برای دریافت الگوهای رفتاری با همسر داری اعتیاد

12. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

zolal (شنبه 25 مرداد 04), باغبان (شنبه 25 مرداد 04)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    58

تشکرشده 102 در 59 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    سلام
    اول از هرچیز با حفظ آرامش از واکنهای هیجانی و فوری پرهیز داشته باش.
    و اما بعدتا می توانی نقش موعظه گر، نگاه عاقل اندر سفیه را مراقبت کن نداشته باشی
    سعی کن محیط منزل و خود شما آرامش بخش باشید و از روشهای جذبی چنان استفاده کن که از وجود شما و کنار شما بیشتر لذت ببرد. بانک اعتباریش را زیرکانه پرکن تا اعتماد به نفس و عزت نفسش تقویت شود.

تصور می کنم، شاید شما کمال گرا باشید و ضعفهای همسرت را به رخش می کشیدی، و احتمالا ابراز نارصایتی ازش زیاد داشتید و از طرفی همسرتان شمارا دوست دارد و توانمند می بیند و....
    اگر احتمالاتم درست است اعلام کن تا بشود بهتر کمک کرد.
    در کنار کمک گرفتن در اینجا مشاوره حضوری هم در پیش بگیر بخصوص برای دریافت الگوهای رفتاری با همسر داری اعتیاد

سلام فرشته مهربان ممنونم که پاسخ دادید .
    کمال گرا هستم ،خیلی وقته تلاش میکنم تشویقش کنم و نقاط قوتش رو بیشتر بگم.
    بدون شک از ضعف هاش هم گفتم و گاهی سرزنش کردم .
    بسیار به هم علاقه داریم . در زندگی مشترک می تونستیم شرایط عالی تری داشته باشیم ،متاسفانه بیشتر تصمیم ها رو با نظر خودش و تحت تاثیر خانوادش میگیره و علی رغم پافشاری من ،نظر من رو نادیده میگیره .
    در نهایت متاسفانه نظر من درست بوده
    این بارها و بارها تکرار شده و من کلا زدم به بیخیالی

14. کاربر روبرو از پست مفید fariba293 تشکرکرده است .

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 بهمن 04 [ 00:47]
    سطح
    100
    Overall activity: 17.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,468

تشکرشده 6,547 در 1,838 پست

Array
    سلام چند تا نکته به نظرم اومد امیدوارم به دردتون بخوره

بعضی تعمیرکاران و مکانیک ها و کلا این قشر بعد از مدتی که کار و بارشون خوب میشه روی به رفیق بازی و مشروب خوری میارن. همشون نه بعصیشون. چون عموما وسط هفته سرکارند، آخر هفته و پنج شنبه و جمعه قرار رفتن به باغ و شوخی و خوش گذرانی دارند اونجا ممکنه مشروب خوری شروع بشه. حالت اصلا ممکنه کار وبار همسر شما خوب هم نباشه که چنین مصداقی بگیریم یا اصلا چنین قرار هایی هم نداشته باشه. همچنین این خوش گذرانی ها اصلا بد نیست واقعا برای تخلیه روحی و روانی کارهای بین هفته ست اما خب بعضا مشاهده میشه. خیلی هاشون وارد این مرحله نمیشن و خیلی از این قشر از این مرحله زندگیشون درس می‌گیرند به سلامت عبور می‌کنند یعنی ممکنه خطایی هم ازشون سر بزنه ولی به هر دلیلی خودشون درس میگیرن.

نکته دوم یکی از مهترین ریشه های روی آوردن به مشروبات، یا حتی سیگار و سایر مواد، اضطراب و استرس هست، یعنی کسی که از درون آرام باشه ناخودآگاه میلی هم به این چیزها پیدا نمیکنه اما مصرفشون موقتا باعث فرار از مشکلات میشه اما چرخه ای از اضطراب و استرس شدیدتر رو به فرد میدن که اونوقت ناچار میشه دوباره به همون مشروب یا مواد پناه ببره.

نکته سوم اینه که متاسفانه توی فضای مجازی مشروب خوری بسیار زیبا به تصویر کشیده میشه، یه فرد باحال و شوخ و با معرفت که از قضا مشروب هم مصرف میکنه. یعنی مصرف مشروب مساوی با این چیزا میشه. خب در کنار این زیبایی مضرات مشروب رو میشه حتی توی مقالات کشورهای غربی مشاهده کرد و آسیبی که به کبد میزنه اینها رو نمیگم که شما بترسید.

نکته چهارم همانطور که فرشته مهربان گفت با حساسیت و موعظه و نصیحت و فشار برای تغییر اصلا کار پیش نخواهد رفت. با همان انتخابی که کرده پذیرای او باشید این بخشی از انتخاب و تجربه اوست. اما همین که میدونه مخالف مشروب خوری هستید خوبه.

مطالب بالا اول دید شما رو به مساله بازتر میکنه اونوقت اگه خواستید روی شوهرتون تاثیر گذار باشید میشه یه کارهایی کرد ، اول باید قلق شوهرتون بدونید. شاید مثلا اگه از قیامت بترسونیدش تاثیری نداشته باشه. اما من چند نکته بهتون میگم که این ها رو نه موقعی که مشروب مصرف کرده موقعی که کلا دارید با هم راحت در مورد هر موضوعی صحبت می‌کنید، میتونید بگید؛ شاید کمی موثر باشه؛

مصرف مشروبات با خودش یک گرفتاری ها و مشکلات پیش بینی نشده ای میاره مثلا ممکنه توی همون کار خودش اون روز کارها مثل همیشه تنظیم و روی ساعت پیش نره یا یک گرفتاری های فکری و روانی پیش میاره اینها رو به زور توی مغزش فرو نکن بهش بگو نه تلقین کن نه چیزی، خودت آزمایش کن

اگر روی درآمد روزانه ش حساسه بهش بگو خودش تست کنه آیا اون روزها درآمدش بهتر میشه یا کمتر میشه

بعدش بگو از وقتی مشروب مصرف میکنی نگاه کن چه آدمهای وارد زندگیت میشن چه آدمهایی ازت دور میشن حتی مشتریان و آدمهایی که اصلا از قبل نمیشناسه!

صحبتهای بالا اثبات و عدم اثباتش سخته ولی گفتنش خالی از لطف نیست و ممکنه خودش چند بار تست و آزمون و خطا کنه و به حقیقتش پی ببره.

اما مساله اصلی که میخواستم روی اون تمرکز کنم زیبایی مصرف مشروب هست حالا چه به خاطر فرار از مشکلات چه به خاطر تاثیر گذاری افراد مشروب خور که خودشون آدمهای با حال و جذاب و شوخی میدونن چه فضای مجازی یا هر دلیل دیگه ای. بسیاری از این افراد به مرور رفتارهای زشت تری ازشون میزنه. منظورم گفتن حرفای زشت و عادی شمردنش ، و یک حرکات زشت دیگه .حالا شاید بعضی هاشون هم مشروب بخورن هم سعی کنن روی خودشون کار کنند که از نظر شخصیتی سقوط نکنند. علاوه بر این میتونی سرنوشت چند نفر که مشروب خوردن و به خوردنش اعتیاد پیدا کردن یا وکبدشون از کار افتاده رو به خوبی تصویر بکشی و سرانجام زیبایی مشروب خوری رو نشونش بدی.

حالا چند مساله مهم دیگه هم است. صحبتهای بالا رو از دید یک مرد گفتم که شاید بشود روی همسرت تاثیر داشته باشه یا اونو به فکر وادار کنه. اصلا برای این نبود که فکر کنی خدای نکرده سرانجام شوهرت از دست دادن سلامتی یا شخصیتش باشه یا اینکه قراره به مشروبات اعتیاد پیدا کنه اصلا شاید شما هیچی نگی و خودش برگرده، یا گاهی مصرف کنه اما تاثیری روی شخصت و رفتارهاش با شما نداشته باشه. و مساله دیگه اینه که حرفها رو باید خلاصه و کوتاه و از دید تحلیل مساله مشروب خوردن بگی نه از دید نصیحت و لازم نیست همشون توی یک جلسه بگی. گاهی یه جمله به موقع.

16. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

fariba293 (جمعه 24 مرداد 04), zolal (شنبه 25 مرداد 04), باغبان (شنبه 25 مرداد 04)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,103

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

با سلام و احترام
    دوستان مطالب خوبی را بیان کردن ...
    من هم مانند دوستان مشورت حضوری از مشاور را به شما پیشنهاد میکنم .
    از ایتا تالار همدردی هم میتونید ازمدیر همدردی مشورت داشته باشید .
    در این مبحث اطلاعات خودتون را بالاتر بیرید ... میدونید برای چی ؟ چون وقتی ما اطلاعات خودمون را بالا ببریم در موضوعی که میخوایم مشورت بگیریم ، میتونیم از اون متخصص بیشتر یاد بگیریم و بهتر سئوال بپرسیم .
    من هم سعی میکنم یه سری اطلاعات به شما بدم دراین رابطه .
    اونجور که فرمودید به نظر همسر مهربانی دارید و انگار مدت زیادی نیست که وارد این عادت شدند ...
    بیشتر ماها واقعا دوست داریم عوض بشیم ،اما نمی تونیم خودمان را وادار به تغییر کنیم ،،،
    آدم ها تغییر نمیکنن مگر اینکه تغییر را ضرورت بدونن ...
    اما مشکل اینجاست که تغییر اغلب یک ضرورت نیست .
    بالاترین حس تغییر برای فرد چی میتونه باشه ؟
    ما باید حس ضرورت را در خودمان بسیار شدید کنیم و خود را مجبور سازیم تغییر کنیم .( یعنی انگیزه سازی )
    عامل های درونی یا عامل بیرونی ؟
    کدومشون قوی ترن.
    باید فرد را به سمتی هدایت کنیم که از درون خودش به این برسه که تغییر یه ضرورت هست ...
    این با تفکر شروع میشه ...اینکه فرد از خودش سئوال بپرسه ....مثلا اگه تغییر نکنم چه بهایی باید بدم ؟ اگه تغییر کنم چه سودهایی میبرم ؟ سلامتیم ، روابط با همسرم - فرزندانم ، چطوری میشه؟
    پس شما کمکش کنید به این سئوال ها و پاسخ ها برسه .

یه ذره درباره ساختار مغز بهتون بگم ....
    ببینید ما هر کاری که انجام میدیم یه شبکه از نورون در مغز برای اون کار برای ما ایجاد میشه ....
    مثلا اگه تا به الان الکل مصرف نکردیم و بریم مصرف کنیم ،یه راهی در مغز براش ثبت میشه ، یه راهی براش ایجاد میشه !
    اولش این کمرنگه ....به مرور زمان ... بار دوم ...بار دهم ....این پر رنگ تر و پر رنگ تر میشه ....
    اینها به مرور زمان یه شبکه پیچیده و قوی ایجاد میکنن مثل زنجیر ....اون موقع به این میگیم عادت .
    مغز نمیتونه چیزی را پاک کنه به دید فهم پاک کردن خودمون ... ولی مغز یه قابلیت قوی داره که مثل پاک کردنه ....اون کم رنگ کردنه .....وقتی کم رنگ میکنه براش بی اهمیت میشه و وقتی براش بی اهمیت بشه بایگانیش میکنه یه جای پرت .
    برا همین هست که من روز 18 آبان اول دبستان یادم هست ،،، ولی 20 آذر اول دبستان یادم نیست .
    در اولی برام اهمیت داشته و هر روز تداعی کردم در ذهنم - در دومی چون برام اهمیت نداشته به مرور زمان کم رنگ شده و سپس یادم رفته ! ....در حالی که الان هم دو در مغز هست .
    برای کم رنگ کردن باید الگو منفی قطع بشه ... سپس براش یه الگو جدید جایگزین بشه .....و در آخر او الگو جدید تکرار بشه تا بشه یه شبکه جدید .
    یعنی باید الگو الکل را قطع کنیم - یه جایگزین مثبت به جای الکل پیدا کنیم - سپس اون را اینقدر تکرار کنیم تا جایگزین و تداعی بشه . ( این جایگزین حتی میتونه یه شکلات تلخ باشه )
    در تحقیقات که روی زوج های فرانسوی انجام دادن به این نتیجه رسیدن که یه جایگزین خوب برای ترک عادت الکل اینکه ، همسرتون را در آغوش بگیرید .

طرحواره ها مهم هستن ...
    یکی از اون طرحواره ، طرحواره استحقاق هست .
    طرحواره استحقاق: فرد به خودش حق می دهد که هر چیزی را که دلش می خواهد یه امتحانی کند..
    ولی اشکال اونجاست که این امتحان باعث شبکه های نورونی در مغز میشه ...
    طرحواره بعدی طرحواره شکست هست که فرد در زندگی مشکلاتی پیش میاد براش که دوست داره به یه طریقی فکرش را منحرف کنه از طریق راه ناسالم .
    یه طرحواره دیگه طرحواره معیارهای سرسختانه : به دلیل داشتن خواسته های سخت و بالا از خود و برای توانایی انجام دادن آن، به اعتیاد الکل و... پناه می برد.
    بعضی موقع ها میشه فرد میترسه که دوستانش را از دست بده و خودش را مجبور میکنه این کار را کنه تا اونها را حفظ کنه ...در حالی که میتونه حد و مرزها را مشخص کنه ...همسرتون باید روی حد و مرزهای خودش در دیدار با دوستانش تجدید نظر کنه و قاطع باشه....
    در تاپیک زیر میتونید این طرحواره ها را از فهرست پیدا کنید و مطالعه داشته باشید ، هم برای اطلاعات عمومی خودتون و هم کمک به همسر محترمتون .
    لینک :
    تله های زندگی
    باغ غنی ذهن شما

مبحث بعدی ارزش هاست .
    برای خودمون یه الگو ارزشی داشته باشیم .
    یه الگو ارزشی معنوی ..
    ما باید در دنیا رسالت خودمون را پیدا کنیم ..
    سالم زندگی کردن با وجود تمام سختی ها و گرفتاری ها و خدمت به خانواده و دیگران میتونه یه رسالت خوب باشه...
    هر کی الگو ارزشی معنوی در زندگی داشته باشه خطرات بیرون تهدیدی برایش نیستن و مقاومت بهتری داره ...
    مثلا میبینه بهترین دوستش داره مشروب میخوره و داره بهش میگه امتحان کن ....ولی چون فرد الگوی ارزشی معنوی داره قبول نمیکنه و سعی میکنه به اونها هم کمک کنه و در نهایت روابط دوستانش را هوشمندانه انتخاب میکنه ...
    یکی از این الگوها میتونه این باشه که مثلا چند دسته گل بگیریم ،
    ماهی یه بار بریم خانه سالمندان ...
    خوشحال کردن دیگران باعث خوشحال شدن خودمون میشه و این نعمت باعث یه الگو و یه خدمت و یه خاطره در زندگی فرد میشه که با مرورش همیشه با لطافت هستیم.
    در پناه حق باشید .
    ویرایش توسط باغبان : جمعه 24 مرداد 04 در ساعت 22:51 دلیل: لینک ها

18. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

fariba293 (جمعه 24 مرداد 04), فرشته مهربان (شنبه 25 مرداد 04), zolal (شنبه 25 مرداد 04)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    64
    دستاوردها:
    تشکرها
    58

تشکرشده 102 در 59 پست

Array
    ممنونم از تک تک راهنمایی هاتون

من در فضای پایین شهر رشد کردم و با این فضا بیگانه نیستم.
    هرچند مشروب خوری الان در کل جامعه زیباسازی شده
    ما حدود ۷ سال کنار خانواده من در یک کوچه زندگی کردیم و برادرم مصرف الکل داره و همیشه همسرم از مخالفینش بود و همیشه بهش میگفت داره بازندگیش بد میکنه
    درطول ۷سال حتی یکبار مصرف نکرد .

همیشه از استانداردهایی که دوست دارم تو زندگی خودمون و بچه هامون باشه صحبت میکنم .از طریق همین مقایسه هم پیش میرم مثل تاثیر معنویت تو زندگی ،مثل تاثیر چشم و هم چشمی تو زندگی و...

20. کاربر روبرو از پست مفید fariba293 تشکرکرده است .

باغبان (جمعه 24 مرداد 04)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)