به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
  1. #1
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 00 [ 13:32]
    تاریخ عضویت
    1386-11-26
    محل سکونت
    تهران بزرگ
    نوشته ها
    1,452
    امتیاز
    50,483
    سطح
    100
    Points: 50,483, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    تشکرها
    2,842

    تشکرشده 3,286 در 817 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    0
    Array

    Lightbulb جالب و خواندنی ، از همه جای دنیا - از همه ی سایت ها




    به گزارش بخش فارسی شبكه خبري ورلد نيوز مطالعات جديد بر خلاف باورهاي رايج نشان مي دهد كه مورچه ها نسبت به مواد غذايي نمك دار بيشتر از مواد شيرين از خود علاقه نشان مي دهند و غذاي شور را بيشتر دوست دارند.

    مطالعات جديد نشان مي دهد كه مورچه بر خلاف باورهاي رايج به طعم شوري نسبت به طعم شيريني علاقه بيشتري از خود نشان مي دهد.

    تمامي جانداران از حيوانات تا بشر براي حفاظت از اعصاب بدن و فعاليت هاي ماهيچه اي و تعديل ميزان آب بدن نيازمند مصرف ميزان معيني از نمك هستند.

    با وجود اينكه مورچه ها معمولا به منابع مواد شيرين براي تامين انرژي مورد نياز خود هجوم مي آورند مطالعات جديد نشان مي دهد كه اين جانداران در شرايط مختلف طعم شوري را به شيريني ترجيح مي دهند.

    محققان براي اثبات اين موضوع منابع مختلف غذايي شامل دانه هاي روغني كه در محلول نمك يا در محلول شيرين خيسانده شده بودند را براي مورچه ها فراهم آورده و آن را در دسترس گروهي از مورچه ها قرار دادند.

    نتايج نشان داد مورچه ها بيشتر به سمت منبع شور كشيده شده و استفاده از اين نوع غذا را به مواد شيرين ترجيح دادند. اين نتايج در مورد مورچه هاي گياهخوار بيشتر صادق بود زيرا مورچه هاي گوشتخوار نمك مورد نياز خود را از بدن شكار خود تامين مي كنند.

    اين رفتار در مورد جانداران ديگر نيز صدق مي كند به اين معني كه جانوراني مانند آهو و يا گاو با ليسيدن سنگ نمك كمبود اين ماده را در بدن خود تامين مي كنند و جانداران شكارچي مانند گرگ، نمك را از خون شكار هاي خود به دست مي آورند.

    بر اساس گزارش ام اس ان بي سي، محققان در حال حاضر در حال بررسي اين رفتار در حشراتي ديگر از قبيل پشه ها و يا حتي ميكروبها و درك تاثير آن بر بدن اين جانداران و اكوسيستم هستند.

  2. #2
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 00 [ 13:32]
    تاریخ عضویت
    1386-11-26
    محل سکونت
    تهران بزرگ
    نوشته ها
    1,452
    امتیاز
    50,483
    سطح
    100
    Points: 50,483, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    تشکرها
    2,842

    تشکرشده 3,286 در 817 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    0
    Array

    RE: جالب و خواندنی ، از همه جای دنیا - از همه ی سایت ها

    25 تا 40 درصد افراد بزرگسال خر خر می كنند

    به گزارش بخش فارسی شبكه خبري ورلد نيوز دكتر میر فرهاد قلعه بندی با بیان اینكه 3 تا 12 درصد كودكان نیز خرخر می كنند، افزود:یك تا 3 درصد كودكان آپنه انسدادی(قطع تنفس) در خواب دارند.

    قلعه بندی درباره انواع اختلالات خواب گفت:بی خوابی،پرخوابی،اختلالات تنفسی و حركات غیر عادی (راه رفتن و غذاخوردن در خواب)چهار گروه اصلی اختلالات خوابند اما تاكنون 85 اختلال خواب ثبت شده است.

    وی اضافه كرد:67 درصد افراد بالای 55 سال یكی از اختلالات خواب را دارند اما فقط 8 درصدشان برای درمان به پزشكان مراجعه می كنند.

    این متخصص بابیان اینكه 30 تا 45 درصد بزرگسالان از بی خوابی رنج می برند، افزود:34 درصد افراد بالای 60 سال با حركات متناوب بدن در خواب مشكل دارند.

    وی بابیان اینكه خواب آلودگی عامل اصلی حوادث ترافیكی شدید و بدون كنترل است، ادامه داد:50 درصد از حوادث ترافیكی آمریكا به سبب خواب آلودگی است.

    این متخصص طب خواب در ادامه به بهداشت خواب اشاره كرد و گفت:زمان مشخص خواب و بیداری،تامین مدت خواب لازم(7 تا9 ساعت برای افراد بالغ)،اجتناب از خواب روزانه(بیشتر از 20 تا30 دقیقه)،فاصله سه ساعت بین آخرین وعده غذایی و خواب،اجتناب از مصرف مواد تخریب كننده خواب(مواد مخدر،چای،نسكافه،قهوه ،سیگار و الكل)،حفظ تناسب اندام(افراد چاق با اختلالات خواب مواجه می شوند)،رعایت اصول محل خواب(نور،گرما، صداو وسایل خواب)از جمله موارد لازم برای یك خواب طبیعی است.

    قلعه بندی با بیان اینكه خواب به دو مرحله رویا و غیر رویا تقسیم می شود، افزود:مرحله رویا سه بخش خواب سطحی ،خواب بین سطحی و عمیق همچنین خواب عمیق تقسیم می شود.

    وی با اشاره به اینكه خواب عمیق خستگی و كسالت را برطرف می كند و عامل نشاط پس از خواب است، گفت:مهمترین ملاك خواب طبیعی احساس شخصی فرد پس از بیداری است.

    این متخصص طب خواب در باره ویژگی های مرحله رویا نیز گفت: دیدن و به خاطر سپردن رویا،فلج كامل عضلات و تنظیم حرارت بدن با محیط از ویژگی های این مرحله از خواب است.

    وی گفت:بر خلاف تصور عمومی برخی فعالیت های مغزی در خواب بیشتر از بیداری اس

  3. #3
    عضو همراه آغازکننده

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 دی 00 [ 13:32]
    تاریخ عضویت
    1386-11-26
    محل سکونت
    تهران بزرگ
    نوشته ها
    1,452
    امتیاز
    50,483
    سطح
    100
    Points: 50,483, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First Class50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    1
    تشکرها
    2,842

    تشکرشده 3,286 در 817 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    0
    Array

    RE: جالب و خواندنی ، از همه جای دنیا - از همه ی سایت ها

    گياهان هم هنگام بيماري گريه مي‌كنند!

    به گزارش بخش فارسی شبكه خبري ورلد نيوز گياهان هنگام جراحت مي توانند از طريق مواد شيميايي كه از ريشه آن ها متصاعد مي شود درخواست كمك كنند.

    وقتي كه گياه مورد هجوم عوامل بيماري زا مانند باكتري هاي مضر قرار مي گيرد برگ‌هاي آن به ريشه پيغام كمكي مي فرستند تا ريشه اسيدي ترشح كند كه به سبب آن باكتري هاي سفيد براي كمك به كار گرفته شوند.

    هارش بيس، دانشيار علوم خاك و گياه از دانشگاه دلاور گفت: گياهان از آن چيزي كه تصور مي شود عاقلترند!

    وي تصريح كرد: مردم فكر مي كنند كه ريشه گياهان در مقابل حملات عوامل بيماري زا واكنشي ندارد، درصورتي كه مطالعات نشان داده كه گياهان راه‌هايي براي در خواست كمك از محيط دارند.

    براي اثبات اين مدعا، بيس و دانشجويانش برگ‌هاي گياه كوچكي را به نام Arabidopsis thaliana كه از تيره گياهان خردل است، با باكتري‌هايي به نام pseudomonas syringae مسموم كردند.

    با اين حال، گياهاني كه با باكتري مفيد bacillus subtilis ايمن سازي شده بودند سالم ماندند.

    گياهاني كه در خاك خود bacillus داشتند موجي با طول موج بلند كه با ابزار ميكروسكوپي اندازه گيري شد از برگ به ريشه ارسال كردند كه ريشه با توليد يك ماده آلي به اين در خواست كمك پاسخ داد.

    دانشمندان در تلاشند كه سيگنال ارسالي به ريشه را درك كنند و معنا و مفهوم آن را دريابند.

    جزئيات اين تحقيق كه با حمايت سازمان ملي تحقيقات و دانشگاه دلاور انجام شد در شماره اين ماه مجله فيزيولوژي گياهان منتشر خواهد شد.


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. لطفا سایت های مفید روانشناسی و تربیت فرزند رو معرفی کنید
    توسط فرخ رو در انجمن طــــرح مشکلات کودکان: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: شنبه 21 تیر 93, 13:24
  2. پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: سه شنبه 13 اسفند 92, 10:36
  3. موفقیت از آن كسانی است كه ذهنیت موفق دارند
    توسط ani در انجمن موفقیت و شادی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: یکشنبه 24 آبان 88, 18:19

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1404 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 11:23 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.