به گزارش بخش فارسی شبكه خبري ورلد نيوز مطالعات جديد بر خلاف باورهاي رايج نشان مي دهد كه مورچه ها نسبت به مواد غذايي نمك دار بيشتر از مواد شيرين از خود علاقه نشان مي دهند و غذاي شور را بيشتر دوست دارند.
مطالعات جديد نشان مي دهد كه مورچه بر خلاف باورهاي رايج به طعم شوري نسبت به طعم شيريني علاقه بيشتري از خود نشان مي دهد.
تمامي جانداران از حيوانات تا بشر براي حفاظت از اعصاب بدن و فعاليت هاي ماهيچه اي و تعديل ميزان آب بدن نيازمند مصرف ميزان معيني از نمك هستند.
با وجود اينكه مورچه ها معمولا به منابع مواد شيرين براي تامين انرژي مورد نياز خود هجوم مي آورند مطالعات جديد نشان مي دهد كه اين جانداران در شرايط مختلف طعم شوري را به شيريني ترجيح مي دهند.
محققان براي اثبات اين موضوع منابع مختلف غذايي شامل دانه هاي روغني كه در محلول نمك يا در محلول شيرين خيسانده شده بودند را براي مورچه ها فراهم آورده و آن را در دسترس گروهي از مورچه ها قرار دادند.
نتايج نشان داد مورچه ها بيشتر به سمت منبع شور كشيده شده و استفاده از اين نوع غذا را به مواد شيرين ترجيح دادند. اين نتايج در مورد مورچه هاي گياهخوار بيشتر صادق بود زيرا مورچه هاي گوشتخوار نمك مورد نياز خود را از بدن شكار خود تامين مي كنند.
اين رفتار در مورد جانداران ديگر نيز صدق مي كند به اين معني كه جانوراني مانند آهو و يا گاو با ليسيدن سنگ نمك كمبود اين ماده را در بدن خود تامين مي كنند و جانداران شكارچي مانند گرگ، نمك را از خون شكار هاي خود به دست مي آورند.
بر اساس گزارش ام اس ان بي سي، محققان در حال حاضر در حال بررسي اين رفتار در حشراتي ديگر از قبيل پشه ها و يا حتي ميكروبها و درك تاثير آن بر بدن اين جانداران و اكوسيستم هستند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)