سلام یاران همدردیوقتتون بخیر،
امیدوارم هر کجا هستین سلامت باشین و ذهن ودلتون آروم باشه .
همانطور که توی عنوان نوشتم حتما متوجه شدین که میخوام در مورد چه موضوعی باهاتون صحبت کنم و مشورت بگیرم، چون واقعا نیاز به راهنمایی دارم تا راهم روشن بشه برام. با اطرافیانم در این رابطه صحبت کردم ولی به نتیجه نرسیدیم چون بنظرم باید به صورت روانشناسی و همه جانبه مورد بررسی قرار بگیره .
من قبلا هم گفته بودم میخوام برم سر کار و در حال حاضر یه شغلی مدنظرمه که از همه نظر تقریبا خوبه و واقعا مورد تایید هست و اینکه نمیدونم آیا اگر در این راه قدم بر دارم راضی و خوشحال خواهم بود یا نه ولی اینقدر میدونم که تا یه کاری رو امتحان نکردی نمیتونی متوجه بشی دوستش داری یا نه و با خودم گفتم اگر دوستش نداشتی نهایت اون کار رو میزاری کنار . ولی امان از ذهن و فکر آدمی . بچه ها من حالا به شدت دارم به این فکر میکنم که نکنه شغل و کار های دیگه ای باشه که با همین مقدار تلاش درآمد خیلی بالاتر و موقعیت اجتماعی خیلی بهتری داشته باشه،و من خیلی از داشتن اون شغل ها خوشحال تر باشم ،، دقت کردین وقتی میخواهید یه لباس بخرین سعی میکنید بیشتر مغازه هارا بگردین تا بعدا با خودتون نگید شاید اگر بیشتر جستجو میکردم لباس بهتر و مناسب تری پیدا میکردم؟
واقعیت اینه من آشنایی نسبی با بعضی مشاغل دارم ، یه سری از کار ها مناسب من و روحیات من نیستن و یه سری از کار های دیگه هم شاید اون استعداد لازم را نداشته باشم ، اما دارم فکر میکنم ممکنه شغل های زیادی وجود داشته باشن که برای من خیلی مناسبتر باشن و واین داره اذیتم میکنه ، چون نمیخوام اینقدر بلاتکلیف باشم .
ممنون میشم دوستان من راهنماییم کنید در این موضوع و اینکه چرا دارم اینجوری فکر میکنم ، و اگر سوالی هست بپرسید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)