به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25
    عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,095 در 1,314 پست

Array

ترس و هراس از فصلهای گرم

سلام.
    طاعات و عبادات همگی قبول باشه.

بنده چند ساله با شروع گرم شدن هوا یک جور حس هراس پیدا میکنم.

حتی بو و صدای کولر هول و هراس درونم ایجاد میکنه.

وقتی فکر میکنم تجربه بدی که حس بدی در ناخودآگاهم ایجاد کرده باشه پیدا نمیکنم.

میدونم که بعضی افسردگی ها فصلی اند.
    ولی ترس و اضطراب فصلی هم وجود داره؟

ممنون میشم اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید، راهنمایی کنید.

2. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

Mvaz (شنبه 04 اردیبهشت 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    امروز [ 18:42]
    سطح
    95
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 757
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,679

تشکرشده 1,815 در 746 پست

Array
    سلام اتفاق یا حادثه ای که تو این فصل اتفاق افتاده باشه و همزمان باشه نداشتین؟

4. کاربر روبرو از پست مفید Mvaz تشکرکرده است .

Pooh (شنبه 04 اردیبهشت 00)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام اتفاق یا حادثه ای که تو این فصل اتفاق افتاده باشه و همزمان باشه نداشتین؟

سلام.
    ممنون از پاسختون‌

راستش نه‌. مورد خاصی به نظرم نمیرسه.

البته من کلا شبها رو بیشتر دوست دارم. و شب ها هم تمرکز بیشتری دارم.

و البته روزهای پاییز و زمستون و اوایل بهار رو که آفتاب مستقیم از پنجره میفته توی خونه رو دوست دارم.

کلا آسمون صاف و آفتابی رو بیشتر دوست دارم. هوای ابری و بارونی هم دوست دارم. ولی اگر بیش از سه چهار روز بشه که خورشیدو نبینم، میرم تو فاز افسردگی.

ولی با تمام اینها نمیدونم این حس هراس و دلشوره که با گرم شدن هوا و حس و حال کولر پیدا میکنم دلیلش چیه.

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    سلام.
    ما دو روزه که کولر رو راه انداختیم. اتاق من کولر نداره. با این حال سحر که بلند شدم تا از اتاق رفتم بیرون و صدای کولر رو شنیدم و باد کولر خورد بهم، یهو ضربان قلبم بالا رفت. و چند دقیقه بعدش هم حالم به هم خورد.

کسی اطلاعی داره عنوان همچین حس و حالی چیه؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مهر 01 [ 02:09]
    سطح
    61
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 239
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 416 در 195 پست

Array
    پوه جان
    منم هر سال تو روزهای بهاری صبح ها دچار اضطراب میشدم. البته نه خیلی شدید. قبلا فکر میکردم یاداور امتحانات پایان سال بوده ... ولی انگار یه چیزی عکس افسردگیه ...

8. کاربر روبرو از پست مفید بهاره جون تشکرکرده است .

Pooh (دوشنبه 06 اردیبهشت 00)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,640 در 1,207 پست

Array
    درود

بهتر هست شما با یک متخصص در ارتباط باشین.

_ توصیه ای که ضمن جمله ی بالا براتون دارم اقدام به برنامه ریزی و داشتن فعالیت هایی هست که به شما آرامش و احساسات خوب رو تزریق میکنه، نکته ی مهمی که در حین برنامه ریزی باید به اون متوجه باشین پرهیز از نوشتن برنامه هایی هست که باعث اضطراب بیشتر، نگرانی، مشقت، کنترل گری و ... هست.
    فایده دیگر داشتن یک برنامه معین برای هر روز و مرور اونها قبل از خواب برای شما این هست که با افکار مغشوش به رختخواب نمیرید و این میتونه از بروز بیخوابی و خستگی در طول روز جلوگیری کنه.

_ نکته ی بعدی استفاده از رژیم غذایی مناسب (سالم ) و ورزش زیر نظر پزشک هست. انجام یکسری آزمایشات برای بررسی عملکرد بدن شما و برنامه ی غذایی سالم همراه با تحرک میتونه خیلی براتون مفید باشه.

_ مطلب نهایی این هست که بسیاری از ما با خاطراتی زندگی میکنیم که موجب بازگشت افسردگی میشه. شما رویدادهای مثبت رو به جای اون خاطرات منفی قرار بدین. از همین فصل گرم هم شروع کنین...
    از طرفی قطعا در زندگی ساعات خوب و شیرینی رو هم داشتیم که میتونه تکرار بشه و زندش کنیم. مثلا من خودم رو درگیر برنامه ای میکنم که علاوه بر اینکه روزم رو ، هفتم و ماهم رو ارزشمند میکنه... پیوندم میده به خاطرات شیرینی که در گذشته ازش داشتم .
    من در گذشته همراه خواهرم، دوستم و ... کیک و شیرینی های خوبی رو تهیه میکردم، هنرهای دستی انجام میدادم و ... و خاطرات خوبی ازش دارم. الان که فرصتی دارم و باز هم میخوام این فعالیت ها رو شروع کنم علاوه بر اینکه جزو برنامم و سرگرمیم میشه و یک ماجرای مثبت هست، میتونه احساسات خوب گذشته رو هم در من زنده کنه.

10. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

Pooh (دوشنبه 06 اردیبهشت 00)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    سلام.
    بهاره جان ممنونم. فقط منظورتون رو از برعکس افسردگی نفهمیدم. منظورتون اینه که ممکنه سطح انرژیم بالاتر باشه؟

خانم سحر بهاری، ممنون از پاسختون.

الان خیلی درگیری های اضطراب زا زیاد دارم و شرایطم طوریه که اتفاقا خیلی تحت فشار هستم.

منظورتون از پرهیز از نوشتن برنامه ها چیه؟ مثلا لیست کارهای درسی و مسیولیت ها و ... نداشته باشم؟ آخه اخرش که باید انجامشون بدم.

البته من مثلا کارهای خونه رو دوست دارم. (فقط اینکه بقبه ریخت و پاش کنن ناراحتم میکنه) و اخیرا هم بعد از مدتها یکم خیاطی در حد ترمیم انجام دادم که برام لذت بخش هست ولی به شدت هم منو یاد مامان میندازه و میریزم به هم.

فیلم هم اخیرا بیشتر از قبل میبینم.

ولی عملا در تمام اینها هم ذهنم ازاد نیست و دغدغه کارهایی که باید انجام بدم رو دارم.

متخصص منظورتون روانشناس و روانپژشکه یا متخصص دیگه ای؟

ورزش هم راست میگید.خیلی کم ورزش میکنم. تقریبا صفر. بارها تصمیم گرفتم بیارم توی برنامه ام اما اراده ام براش ضعیفه.

تغذیه هم اتفاقا سعی میکنم غذاهای مقوی درست کنم. گرچه اخیرا اگه به خودم باشه بیشتر از قبل فقط دلم میخواد سالاد و میوه بخورم.
    ویرایش توسط Pooh : دوشنبه 06 اردیبهشت 00 در ساعت 12:25

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,640 در 1,207 پست

Array
    خواهش میکنم ، ممنون از پاسخت

درسته ما کارایی داریم که نمیتونیم اونها رو به بعد موکول کنیم یا نادیده بگیریم ولی داشتن یه برنامه ی درست میتونه برامون مفید باشه.
    دقت کنین پرهیز از داشتن برنامه ی غلط ... برنامه ای هست که باعث اضطراب ما بشه، سخت و طاقت فرسا باشه و ...

ضمن توصیه ی قبلی ، این برنامه اصلا چطور باید باشه؟!

* اولویت بندی کنین، اونهایی که مهم تر هستن رو از غیر ضروری ها یا کم اهمیت تر ها جدا کنین، مثلا کارهایی که به تحقق اهداف بلندمدتمون کمک می‌کنه ( ضروری ) .

* زمان های مناسب رو انتخاب کنین، یعنی زمان پرداختن به کارهاتون مصادف با اوقاتی نباشن که انجامشون براتون سخته. مثلا فردی میگه من ساعت دو بعد ظهر میخوام کارمو انجام بدم در حالی که نیم ساعت قبلش ناهار خورده و از شش صبح بیدار بوده و قطعا انرژی و اون سبکی لازم برای انجام کارش نداره.

* زمان مشخصی رو در نظر نگیرین، مثلا من حتما باید از ساعت چهار تا شش فلان کار رو بکنم. این برنامه لازمه انعطاف داشته باشه، چهار تا شش و نیم. اون نیم ساعت میتونین دراز بکشین، یه لیوان آب میوه بخورین ، یه آهنگ گوش بدین، یکم راه برید، گوشیتون رو پاسخ بدین و ...

* اون کارهایی که باید انجام بدین رو بررسی کنین، برخی از اونها میشه بشکل تقسیمش با دیگری انجام بشه. برخیش اصلا انجامش لازم نیست، بعضیش رو میشه موکول به زمان دیگری کرد، قسمتیش رو میشه به شکل دیگری که زحمتش کمتر میشه انجام داد، خیلی هاش رو میشه در زمان های جداگانه انجام داد و باهم مصادف نشن و ...

* زمان های آزاد رو در نظر بگیرین، خب بعضی وقتا هم زمان های آزادی داریم که تقریبا نمیدونیم باید چکاری در اون زمان انجام بدیم. اگر انرژی داریم میتونیم کارهایی رو که باید بعدا انجامش بدیم همون زمان انجامشون بدیم و بعدا اذیت نشیم.
    مثلا بعضیا هستن که برای چند روز غذا تهیه میکنن و تو یخچال میذارن، لباساشونو اتو میزنن، لباسا رو تو ماشین میریزن، خونه رو گردگیری میکنن و ... این کمک میکنه روزای بعد دیگه دغدغه ی اون کارا رو نداشته باشن . فقط کافیه تایم ناهار یا شام یه مقدار غذا گرم کنن.

* عادت های مخرب رو شناسایی کنین. افراط ها و تفریط ها. مثلا برخی میگن خب کمتر میخوابم بجاش کارمو انجام میدم، یا برعکس. هر دوی اینها غلطه. یه برنامه ی درست باید همه چی در اون در نظر گرفته بشه. هم استراحت و هم کار، وگرنه در هیچکدومش نمیتونیم درست عمل کنیم.

* قرار نیست چون برنامه نوشتین همه چیز عینا اتفاق بیافته و هیچ مشکلی پیش نیاد. در خلال هر برنامه ای ممکنه کسالت باشه، مسافرت ضروری باشه، کارهای اداری ضروری پیش بیاد و ... قرار نیست خودمونو سرزنش کنیم، در واقع داریم سعی میکنیم بهتر بشیم و این مسلتزم زمان، صبر و تلاش هست.

* آخر هفته ها یه ارزیابی داشته باشین، اگر تو اون هفته تونستین طبق برنامه بهتر پیش برین و احساس خوبی داشتین بخودتون هدیه بدین. چی دوست دارین هدیه بگیرین؟ ( عطر، ساعت، گل، شال و ... ) همونو بخودتون هدیه بدین.

.........................
    در مورد فعالیت هاتون که مثلا خیاطی هست و شما رو یاد مادرتون میندازه ... خب حقیقت این هست که قرار نیست ما همه چیز رو فراموش کنیم و نقش بازی کنیم.

درگذشته مطالب خوبی برای شما نوشته شد اما ما انسانیم و زمان لازم بخودمون رو نیاز داریم تا التیام پیدا کنیم و این حق رو نباید از خودمون بگیریم که احساساتمون بروز پیدا نکنن، قرار نیست به زور نقش یه آدم قوی رو بازی کنیم یا تظاهر کنیم همه چیز خوب هست. این کار تنها اوضاع رو بدتر میکنه.

اینها هم بمعنی غرق شدن در گذشته نیست، بمعنی عذاب دادن خودمون نیست بلکه میخوایم یه انسان معمولی باشیم همین. ممکنه در طول روز درگیر فعالیت هایی بشیم که خاطرات عزیزی رو برامون تداعی می‌کنن ما قرار نیست فراموشی بگیریم بلکه میخوایم با اون اتفاق کنار بیایم، بپذیریمش و بعنوان جزوی از زندگی هر انسانی در نظرش بگیریم. یاد اون فرد رو گرامی بداریم و از اینکه جزوی از زندگیمون بوده و خاطرات خوبی باهاش داشتیم خرسند باشیم، به اون قسمت از زندگیمون و حضور اون آدمها افتخار کنیم و همیشه خاطرشون برامون ارزشمند باشه.

برای سؤالی که در مورد متخصص پرسیدین اگر زیر نظر هستین مسئله رو برای همون متخصص خودتون مطرح کنین و اگر نه با یک روانشناس صحبت کنین.

13. کاربر روبرو از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده است .

Pooh (چهارشنبه 08 اردیبهشت 00)

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,893

Array
    خانم سحر بهاری خیلی ممنونم از راهنمایی و کمک خوبتون.

امروز صبح پستتون رو خوندم و یه برنامه ریزی با در نظر گرفتن مواردی که فرمودید انجام دادم.

گرچه باز هم یه سری کارهایی که امروز میخواستم انجام بدم موند، ولی تونستم کارهای ضروری و غیر ضروری و زاید رو دسته بندی کنم.

جایزه هم خیلی برام سخت بود چیزی رو پیدا کنم که خوشحالم کنه. ولی آخرش یه کاری که خیلی دلم براش تنگ شده و قبلا خیلی بهم آرامش میداد رو انتخاب کردم. واقعا براش ذوق دارم.

باز هم ممنون از راهنماییتون.‌

15. کاربر روبرو از پست مفید Pooh تشکرکرده است .

سحر بهاری (چهارشنبه 08 اردیبهشت 00)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مهر 01 [ 02:09]
    سطح
    61
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 239
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 416 در 195 پست

Array
    پوه عزیز

شبیه به افسردگی فصلی در زمستان که تغییرات آب و هوا روی روحیه تاثیر میزاره و احساس خمودی میکنیم. با گرم شدن هوا یه احساس بی قراری و اضطراب رو تجربه می کردم. انگار یه مدت به خواب رفته بودم ویهو بیدار شده بودم و احساس میکردم خیلی عقبم ... راستش نمیدونم چیزی به اسم اضطراب فصلی هم داریم یا نه ... این ها فقط تجربیات من بود ...

الان مدت زیادی هست که دارم روی اضطرابم کار می کنم و امسال دارم احساس نشاط رو به جای اضطراب تجربه می کنم.

با تشکر از سحر بهاری عزیز و پست مفیدش برای برنامه ریزی، بهترین کار برنامه ریزیه ... ولی نه حالت کمال گرایانه ...
    تو این فصل زیبا باغبونی و گل کاری و پناه بردن به طبیعت هم خیلی خیلی توصیه میشه ....

17. 2 کاربر از پست مفید بهاره جون تشکرکرده اند .

Pooh (پنجشنبه 09 اردیبهشت 00), سحر بهاری (چهارشنبه 08 اردیبهشت 00)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)