RE: اشتباه بزرگ
افسون عزیز سلام
خوشحالم که می بینم یه خانوم انقدر در کار و تحصیاش موفق . بهتون تبریک میگم و امیدوارم که همیشه موفق باشی . به نظر من شما نباید همسرتون رو با مردای دیگه مقایسه کنید . همیشه همه چیز تو زندگی برعکسه . شاید اگر همسرتون هم مثل شما انقدر فعال بود و شبانه روز کار و فعالیت میکرد شاید انوقت هم شما باز از زندگیت ناراضی بودی . من نمیگم که کار همسرتون درسته و یا کار ایشون رو تصدیق کنم نه اصلا اینطور نیست . ولی خوب خداوند هر کسی رو یه جور افریده اما شما میتونید اون رو به فعالیت وادار کنید . شاید همسر شما از لحاظ اقتصادی نا موفق باشه ولی چیزای برجسته و بهتری داشته باشه . هیچ وقت فکر نکن که از سر دلسوزی داری باهاش زندگی میکنی چون همین طرز فکر خودش زندگی شمارو دگرگون کرده . با ایشان صحبت کنید . به فعالیت وادارش کنید من به این گفته اعتقاد دارم که مردها بچه های ریش و سیبیل دار هستن شما به عنوان یه همسر باید یه کمی هم مادری کنید به ایشان مسئولیت بدهید . شغل همسرتون چی هست ؟در ضمن شما یه اشتباهی هم مرتکب شدین که برای فرار از شرایطی که داشتید ازدواج کردین . به نظر من شما یه لیست تهیه کنید از چیزهای خوب و بد همسرتون و اونهارو با هم مقایسه کنید . ببنید شاید ایشون نقاط قوت دیگه ای هم دارن ولی شما نمی بینید . شما فقط نباید ذهنتون رو به یه چیز معطوف کنید . نیمه پر لیوان رو هم ببینید .
سنگی که طاقت ضربه های تیشه رو نداره تندیس زیبا نمی شه ،
فقط یکبار فرصت داری تا از وجودت تندیس بسازی ،
پس از زخم تیشه خسته نشو!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)